Ben randevu almıştım ne olur ne olmaz diye. Sonra görüştük yazdı. Aile hekimim çok iyi bir kadın gerçektenBizim burada ki hekimlerle diyalog kurmak epey zorşanslısınız valla randevusuz almıyorlar bile randevuda boşlukta yok bakalım nasip denicem yarın şansımı
Mabeli yazdım pozitif olarak hattaBiri daha vardı pozitif alan garip nicki olan biri
İnşallah canım, ya o değil de çift rahim nasıl oluyor yaHayırlı haberler almak nasip olsun hepimize
Teşekkür ederimHoş geldin canım
Valla Allah öyle yaratmışİnşallah canım, ya o değil de çift rahim nasıl oluyor ya
Büşra vardı birdeMabeli yazdım pozitif olarak hatta2 tane koydum bence onun ikisi de tuttu melisanın sonucu var 178 olarak başka yok şuanlık sanki ozmut pozitif tir inşallah bakalım
Yani baya doluyor pes ama vericem en garantisi kan vermek işte birde ben karından progestan dex yapıyorum bakalım sonuca göre artıkBeta ver biran önce eğer regli kanı değilse progestan iğne falan yapılır
Amin canım inşallah hayırlısı ileHadi İnşallah dualarım seninle rabbim ikinciyi denemene gerek bile bırakmasın inşallah
Lekelenme tarzı olsa evet ama ped doluyor yani baya baya regl kanaması ama kan verip bakıcam işte ona göre netleşirBen lekelenmem olduğunda merkeze sordum kırmızı da olsa ilaçlara devam dediler. Bence idrar testi yapın en azından.
Sonuç ne olursa olsun seni bekleyen embriyoların varYani baya doluyor pes ama vericem en garantisi kan vermek işte birde ben karından progestan dex yapıyorum bakalım sonuca göre artık
İnşallah canım kan sonucuna göre haber vericem Allah’ın izniyleMabeli yazdım pozitif olarak hatta2 tane koydum bence onun ikisi de tuttu melisanın sonucu var 178 olarak başka yok şuanlık sanki ozmut pozitif tir inşallah bakalım
Aynen öyle canım tabi ki onu düşünüyorum bende bakalım nasip kısmet olmazsa 2 ay sonra tekrar devam maratonaSonuç ne olursa olsun seni bekleyen embriyoların varvardır her şerde bir hayır.
Yarın kan verecemBüşra vardı birde
Hayırlı haberlerle inşallahİnşallah canım kan sonucuna göre haber vericem Allah’ın izniyle
Yarın sonuca göre inşallahYarın kan verecemnet bir şekilde belli olacak bakalım inşallah tutunmuşturlar Daha testte yapmadım
Hangi doktor bahçeci deMerhaba hanimlar bende geldim ilk tüp bebek denemem benimde bahcecide başladım dün ve bugün gonol f iğnelerini vurdum yarın ve salida vurulup Çarşamba kontrole gtcem ilk sürecim tüp bebekte pkoluyum herkes için hayırlısı olsun hepimiz hamiş kalalım
Ekliyim canım listeyeTeşekkür ederim
31 yaşındayım hidrosalpenks ve kapalı tüp nedeniyle tüplerim alındı adet donemimle birlikte medicalpark izmirde tedaviye baslayacagim benide ekleyebilirsiniz