- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
Dene bakalım canım benim çıktıysa seninde çıkması lazım ben yaparken negatif çıksada üzülmiycem diye söz vermiştim sonuçta erken dahaYarın 8. günüm
8. Gün 56 10. Gün 190 bide bana kızdı herkes burada amma streslisin evhamlısın diyeSen benim kaygımı anlarsınBayanstress sanki senin de mi düşük çıkmıştı yanlış mı kalmış aklımda sonra yükswlmişti
Yaa bana da kızıyorlar ama senin güzelmiş bak 10.gün 190 benim 11.gün 1548. Gün 56 10. Gün 190 bide bana kızdı herkes burada amma streslisin evhamlısın diyeama o insanın elinde değil. 1.500 çıksa bu sefer de niye bu kadar yüksek diye takar insan kafasına değerin çok güzel olması gerektiği gibi maşallah
5 ile 456 arası bir değer normalmiş 4. Hafta için bende çok evham yaptım ama doktorum direk kese randevusu verdi. Güzel değerin önemli olan katlanması iki günde birYaa bana da kızıyorlar ama senin güzelmiş bak 10.gün 190 benim 11.gün 154inşallah normaldir ya eşime söylesem mi kararsız kaldım
Daha baktırmadın mı sen en son 190’da mı kaldı ahaha bugün bayan stres benim8. Gün 56 10. Gün 190 bide bana kızdı herkes burada amma streslisin evhamlısın diyeama o insanın elinde değil. 1.500 çıksa bu sefer de niye bu kadar yüksek diye takar insan kafasına, değerin çok güzel olması gerektiği gibi maşallah
Ben boşuna demiyormuşum işte gününü bekleyeyim düşük çıkarsa paniklerim diye kendimi biliyorum5 ile 456 arası bir değer normalmiş 4. Hafta için bende çok evham yaptım ama doktorum direk kese randevusu verdi. Güzel değerin önemli olan katlanması iki günde bir
Bana randevu verdiler direk dün aile hekiminde verdim kan kaydım açılsın diye oda pazartesi alabilirmişim sonucu ancaDaha baktırmadın mı sen en son 190’da mı kaldı ahaha bugün bayan stres benim
1 gün öndeyim sizden6.gun bugün
İnşallah çabucak adet olursun o zamanEvet daha olmadım adeti bekliyorum. O testleri de daha önceden çoklu almıştım nasılsa harcanıyor diye
Ne zaman kan vermeyi düşünüyosun1 gün öndeyim sizden
Evetİnşallah çabucak adet olursun o zamanilk transfer mi olcak
Belki pazartesiNe zaman kan vermeyi düşünüyosun
İlaçları bırakıp adet oluyorsunuz. Ondan sonraki adetinizde yeniden başlıyorİlk tüp bebek deneyimi başarısız olunca 2.si ne zaman oluyor?
Evet benim de ilkti taze transfer olduEvetsizin
Ben de pazartesi veya salı dyorumBelki pazartesi
Benim pıhtılaşmam çıkmadı yine de verirler mi acaba yaOpu sonrası kan sulandırıcı iğne kullandınız mı çok yakıyor çok fena
Benim meselaİlk tüp bebek deneyimi başarısız olunca 2.si ne zaman oluyor?