Önceki transferimde değerim 56civarı çıkmıştı ve ben yine dünyanın en mutlu insanı olmuştum önemli olan sağlıkla devamının gelmesi inşallah hepimiz peş peşe alırız bebeklerimizi kucağımızaOfff 11.gün değeri 1455 diyince benim 154 nasıl normal oluyot diye düşünmüyor değilimdemek bu kadar fark edebiliyor ne değişik bir şey ,bence belirti olmaması normal değerleriniz de maşallah yani kimisi 9 ay hiçbir şey hissetmiyor
Amin inşallah canımÖnceki transferimde değerim 56civarı çıkmıştı ve ben yine dünyanın en mutlu insanı olmuştum önemli olan sağlıkla devamının gelmesi inşallah hepimiz peş peşe alırız bebeklerimizi kucağımıza
Evet kesinlikle benimde normalde daha hashastı o yüzden sürekli kontrol ediyorumGöğsümde hiçbir belirti yok normal zamanda bile daha hassas olabilir
Düşmez düşmez korkma bundan sonrasının keyfini çıkarHerkes göğsüm şiş diyorkan vermeyince düştü mü diye korkmaya başladım sanırım yarın gitçem doktora vercem inşallah
Öyledir öyleydirNe şanslısınızumarım benim de öyledir. Sürekli bişey olacak korkusuyla bu işin sonu gelmez farkındayım ama tüm gün bedenimi dinliyorum gerçekten
Ben de bi hayırlısıyla adet olsaydımBiran önce opu olup transfer aşamasına geçmek istiyorum yaa böyle kendimi başlamış gibi hissedemiyorum niyeyse
İnşallah bu ay ol 9 ay olma inşallahBen de bi hayırlısıyla adet olsaydımtransfer sonrası da Allahım nolur adet olmayım diyecem
Hangi aşamadasın ne zaman toplanacak yumurtalarİnşallah bu ay ol 9 ay olma inşallah
Geçen ay iptal oldu bu ay tekrardan başladık şuan ilaçların 3. Günü pazartesi ye randevum var bakalımHangi aşamadasın ne zaman toplanacak yumurtalar
Hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi olurGeçen ay iptal oldu bu ay tekrardan başladık şuan ilaçların 3. Günü pazartesi ye randevum var bakalım
Ee ne güzel işte pozitif 2 gün sonra bir daha ver diyeceklerKızlar çıkmış 154
Benımde 13 Mart bakalım bekleyebılcem mı varmı belırtınCanım bende salı günü oldum 3. Gün embriyosu tabi transfer test günüm 12 Mart senin kaç
Ooo hayırlı olsun canımmmKızlar çıkmış 154
Yaşanmaz hayırlısı ile gidesiniz canım çok güzel olacak her şey İnanInş çok teşekkür ederim bizde trafik olmadığı saatte çıkıp 4 saate gitmeyi planlıyoruz inş bizde bir sıkıntı yaşamadan halletmiş oluruz
Aslında akıl işi değil bu annelik diyebiliriz o zamanÖyledir öyleydirBu işin doğana kadar sonu yok zaten. Şimdi kese göreceksiniz sonra 1 hafta kalp atışı var mı yok mu onun stresi, sonra 12 haftayı sorunsuz tamamlamak. İkili tarama testleri, detaylı ultrasonu vs derken. En ufak bi hareketsiz olduğu zaman diliminde eyvah hareket etmiyor kaygısı. O bitince sonlara doğru plesanta ile ilgili olabilecek olumsuzluklar, sonra sağlıkla kavuşma Haa doğunca her şey bitecek mi ASLA. Her şey o zaman başlayacak, ömür boyunca sürecek bir endişe ve vicdan yükü annelik
Yaa bende aynıyım normalde bile daha hassas göğüslerim ama yok sürekli kontrol ediyorum bende bugün 2. Testi verdim benden de daha istemediler ama bugün verdim benim bugün 13. GünümKızlar benim 11.gün 2.testim 1455 çıkınca bidaha test istemediler bakıyorum herkes 3.yü veriyor. günlerdir hiç bişey hissetmiyorum en basitinden göğsüm bile hiç şişmedi hiç acımıyor bu en belirgin özellik değil miydi? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Şuanda 15.günüm her şey yolundaysa değerim muhtemelen 5000i geçmiştir yüksek olmasına rağmen hiç belirtim yok. hiç birşey olmaması normal mi? Pozitif olup hiç bişey hissetmeyen var mı benim gibi? Sadece acıktığım anda bişeyler yemek istiyorum hemen anında bu bir belirti mi bilemedim. Ellerim sürekli göğsümde acıyor mu şişti mi diye kontrol ediyorumO kadar erken öğrendik ki bu böyle nasıl geçecek sonuna kadar biz iyice paranoyak olcaz bence.
Senınde pozıtıf dımı BüşraYaa bende aynıyım normalde bile daha hassas göğüslerim ama yok sürekli kontrol ediyorum bende bugün 2. Testi verdim benden de daha istemediler ama bugün verdim benim bugün 13. Günüm
Tebrik ederim canım ilk etabı geçtinTüm ilaçlara aynı şekilde devam edecekmişim estroferm ve progestan yani pazar bir daha vereceğim inşallah hayırlsıyla sağlıkla ilerler