- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Yani değerler evet pozitif diyorSenınde pozıtıf dımı Büşra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani değerler evet pozitif diyorSenınde pozıtıf dımı Büşra
Ben de ikinci testten sonra bir daha vermedim. Muayeneye cagirdilar. Daha vakti gelmedi. Belirti olarak çok farklı bir şey yok. Arada alt karin rahmin olduğu kısma sancı vuruyor. Goguslerim dokunmadan bile sızlıyor bir aydır bazen çok canım yanıyor. İştahsızlık var ama yiyorum mecburen.Kızlar benim 11.gün 2.testim 1455 çıkınca bidaha test istemediler bakıyorum herkes 3.yü veriyor. günlerdir hiç bişey hissetmiyorum en basitinden göğsüm bile hiç şişmedi hiç acımıyor bu en belirgin özellik değil miydi? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Şuanda 15.günüm her şey yolundaysa değerim muhtemelen 5000i geçmiştir yüksek olmasına rağmen hiç belirtim yok. hiç birşey olmaması normal mi? Pozitif olup hiç bişey hissetmeyen var mı benim gibi? Sadece acıktığım anda bişeyler yemek istiyorum hemen anında bu bir belirti mi bilemedim. Ellerim sürekli göğsümde acıyor mu şişti mi diye kontrol ediyorum O kadar erken öğrendik ki bu böyle nasıl geçecek sonuna kadar biz iyice paranoyak olcaz bence.
Tebrik ederim sağlıkla ilerlemesini diliyorum.Tüm ilaçlara aynı şekilde devam edecekmişim estroferm ve progestan yani pazar bir daha vereceğim inşallah hayırlsıyla sağlıkla ilerler
Amin inşallahTebrik ederim sağlıkla ilerlemesini diliyorum.
İnşaAllah en sağlıklı en güzel olanlar devam eder sayıya hiç takılmayın ben hüsrana uğramıştımBenim için de dua edin yarın embriyoların 5. günü yarın her şey netleşecek umarım kaliteli sağlıklı olurlar
Canım benim tebrik ederim çok çok sevindim ben de herkes kadar bekledim sonucunu sabrına hayran kaldım sağlıkla kucağına al insallahKızlar çıkmış 154
İnşallah tek seferde tutsun istiyorumHayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi olur
İnşallahİnşallah tek seferde tutsun istiyorum
Sizin süreciniz nasıldıİnşaAllah en sağlıklı en güzel olanlar devam eder sayıya hiç takılmayın ben hüsrana uğramıştım
Kaçıncı gününüz?Offf böyle pozitiflerimi görünce hem hevesleniyorum test için hem de yapmaya korkuyorum. Yarın test alıp pazar yap diyor bir yanım, diğer yanım bekle diyor
Ben geçen sene nisanda başladım 20 yumurta toplandı hersey güzeldi 4. Gün 16-17 embriyo vardı 5. Güne sadece 2 tane kaldı diğerlerini bekletmişler ama olmamıs olsun önemli değil ama benim için 2 de olsa yeter sonuctaSizin süreciniz nasıldı
İnşallah en az 2 sinden 1 i tutar ve bi ömür hayatında olurBen geçen sene nisanda başladım 20 yumurta toplandı hersey güzeldi 4. Gün 16-17 embriyo vardı 5. Güne sadece 2 tane kaldı diğerlerini bekletmişler ama olmamıs olsun önemli değil ama benim için 2 de olsa yeter sonucta
İnşaAllah ben sonrasında cok sıkıntı yasadım o yüzden transferim olmadı 1 tane olsun sağlıklı olsun tutunsun buda yeter banaİnşallah en az 2 sinden 1 i tutar ve bi ömür hayatında olur
İnşallah dilediğin gibi olsunİnşaAllah ben sonrasında cok sıkıntı yasadım o yüzden transferim olmadı 1 tane olsun sağlıklı olsun tutunsun buda yeter bana
Tebrik ederim kat kat artsın inşallahKızlar çıkmış 154
Yarın 8. günümKaçıncı gününüz?
Biraz daha bekle benceYarın 8. günüm
Zaten evde test yok özellikle almadım. Yarın oksapar almaya çıkınca alabilirim pazartesi yapmak içinBiraz daha bekle bence