Hadi inşallah10 gün sonra tekrar gelin dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah10 gün sonra tekrar gelin dedi
Di mi evet karşılaştırmayacağım sonuçta referans aralığında inşallah sorunsuz ilerlerHayırlı olsun canım pozitif sonuç çıkmış bence başka değerlerle karşılaştırıp moralini bozma ve gebeliğini riske atma artık yüzün gülmeli
İnşallahhhh canım bal damlıyorVallahi ben ara ara bı kaç gün bacak agrım dışında hiç bi agrım olmadı belirtide yok inşallah iyiye işarettir bu çektiğiniz agrılar bebıs vardır
Kızzz yaptın mı sen test ay iyi çıkmış işte anca artar hadi hayırlı olsun gözüna aydın hemen sana bir pıt koyuyorum bugün 11. Gündü demiKızlar çıkmış 154
Kat kat katlansın inşallahKızlar çıkmış 154
ya ne bileyim 600 çıkar inşallah diye dua ediyordum ama hep bana böyle oluyor sınır işlerini seviyorumAaa kız dövücem artık seni bak bi memnun ol ya gayet normal güzel işte
sana zorla test yaptırdık simdide seni zorla memnun edicez
bunada şükür canım inşallah bizde görürüz o rakamlarıya ne bileyim 600 çıkar inşallah diye dua ediyordum ama hep bana böyle oluyor sınır işlerini seviyorum
Evet 11.gün pazar bi daha yapacağım şimdilik yazmasan da olur bilemedim ya da yazabilirsin ay inşallah sorunsuz ilerlerKızzz yaptın mı sen test ay iyi çıkmış işte anca artar hadi hayırlı olsun gözüna aydın hemen sana bir pıt koyuyorum bugün 11. Gündü demi
Yazdım bileee korkma sakin ol sonuçta sonuç pozitifEvet 11.gün pazar bi daha yapacağım şimdilik yazmasan da olur bilemedim ya da yazabilirsin ay inşallah sorunsuz ilerler
Kız daha çok erken normal düzüne göre daha yeni adet inin geçmiş olduğu günler ve hamilelik belirtileri adetin gecikmesinden 2 hafta sonra başlar derler hem herkes de mide bulanmaz veya başka şey olmaz değerin çok iyi maşallah korkutmayın kendi kendiniziiiKızlar benim 11.gün 2.testim 1455 çıkınca bidaha test istemediler bakıyorum herkes 3.yü veriyor. günlerdir hiç bişey hissetmiyorum en basitinden göğsüm bile hiç şişmedi hiç acımıyor bu en belirgin özellik değil miydi? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Şuanda 15.günüm her şey yolundaysa değerim muhtemelen 5000i geçmiştir yüksek olmasına rağmen hiç belirtim yok. hiç birşey olmaması normal mi? Pozitif olup hiç bişey hissetmeyen var mı benim gibi? Sadece acıktığım anda bişeyler yemek istiyorum hemen anında bu bir belirti mi bilemedim. Ellerim sürekli göğsümde acıyor mu şişti mi diye kontrol ediyorum O kadar erken öğrendik ki bu böyle nasıl geçecek sonuna kadar biz iyice paranoyak olcaz bence.
11 canım şimdi bakıyorum mesajlara geridenKaçıncı günündü?
Herkes göğsüm şiş diyor kan vermeyince düştü mü diye korkmaya başladım sanırım yarın gitçem doktora vercem inşallahKız daha çok erken normal düzüne göre daha yeni adet inin geçmiş olduğu günler ve hamilelik belirtileri adetin gecikmesinden 2 hafta sonra başlar derler hem herkes de mide bulanmaz veya başka şey olmaz değerin çok iyi maşallah korkutmayın kendi kendiniziii
Hiç kötüyü düşünmeyin, her şey yolundadır. Her hamilelik kendine özgüdür. 9 ay boyunca ne bulantım, ne baş dönmem olmamıştı. Göğüs ağrım hele hiç olmadı. Sadece çok uykum gelirdi ilk günlerKızlar benim 11.gün 2.testim 1455 çıkınca bidaha test istemediler bakıyorum herkes 3.yü veriyor. günlerdir hiç bişey hissetmiyorum en basitinden göğsüm bile hiç şişmedi hiç acımıyor bu en belirgin özellik değil miydi? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Şuanda 15.günüm her şey yolundaysa değerim muhtemelen 5000i geçmiştir yüksek olmasına rağmen hiç belirtim yok. hiç birşey olmaması normal mi? Pozitif olup hiç bişey hissetmeyen var mı benim gibi? Sadece acıktığım anda bişeyler yemek istiyorum hemen anında bu bir belirti mi bilemedim. Ellerim sürekli göğsümde acıyor mu şişti mi diye kontrol ediyorum O kadar erken öğrendik ki bu böyle nasıl geçecek sonuna kadar biz iyice paranoyak olcaz bence.
Gözün aydıın çok sevindim senin adına gayet normal İnşallah sağlıkla 2 ye katlarKızlar gerçekten mi ya düşük dğeil mi niye başkalarının 600-1000 fal
Offf 11.gün değeri 1455 diyince benim 154 nasıl normal oluyot diye düşünmüyor değilim demek bu kadar fark edebiliyor ne değişik bir şey ,bence belirti olmaması normal değerleriniz de maşallah yani kimisi 9 ay hiçbir şey hissetmiyorKızlar benim 11.gün 2.testim 1455 çıkınca bidaha test istemediler bakıyorum herkes 3.yü veriyor. günlerdir hiç bişey hissetmiyorum en basitinden göğsüm bile hiç şişmedi hiç acımıyor bu en belirgin özellik değil miydi? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi var. Şuanda 15.günüm her şey yolundaysa değerim muhtemelen 5000i geçmiştir yüksek olmasına rağmen hiç belirtim yok. hiç birşey olmaması normal mi? Pozitif olup hiç bişey hissetmeyen var mı benim gibi? Sadece acıktığım anda bişeyler yemek istiyorum hemen anında bu bir belirti mi bilemedim. Ellerim sürekli göğsümde acıyor mu şişti mi diye kontrol ediyorum O kadar erken öğrendik ki bu böyle nasıl geçecek sonuna kadar biz iyice paranoyak olcaz bence.
Amin inşallahGözün aydıın çok sevindim senin adına gayet normal İnşallah sağlıkla 2 ye katlar
Ne şanslısınız umarım benim de öyledir. Sürekli bişey olacak korkusuyla bu işin sonu gelmez farkındayım ama tüm gün bedenimi dinliyorum gerçektenHiç kötüyü düşünmeyin, her şey yolundadır. Her hamilelik kendine özgüdür. 9 ay boyunca ne bulantım, ne baş dönmem olmamıştı. Göğüs ağrım hele hiç olmadı. Sadece çok uykum gelirdi ilk günler
Göğsümde hiçbir belirti yok normal zamanda bile daha hassas olabilirHerkes göğsüm şiş diyor kan vermeyince düştü mü diye korkmaya başladım sanırım yarın gitçem doktora vercem inşallah