- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Devlet ya 2 3 demiştiler ama daha çıkmadıKaç saat oldu ne cihazmış o özel mi devlet mi verdiğin yer? Çoktan çıkması lazım stres yaşatıyorlar sana boş yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet ya 2 3 demiştiler ama daha çıkmadıKaç saat oldu ne cihazmış o özel mi devlet mi verdiğin yer? Çoktan çıkması lazım stres yaşatıyorlar sana boş yere
İnşallah güzel düşünelim güzel olsunYaaa ay hadi inşallah ne güzel bir rüyaymış hayrolsun
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahBenim p. Tesi günü opu yapıldı 11 embriyo var yarın 5.günleri yani son günleri yarın netleşecek her şey şuanda kaliteleri iyi gidiyor.dün 12 yumurta toplandı işlemim ağrısız geçti hafif karnım şiş, bugün aradılar 8 yumurta işleme alınmış ve 8 i de döllenmiş :)) sizin süreciniz hangi aşamada
Benim 8.gün 62.2 12.gün 360.3 14.gün 993.1 çıktı ama tabi herkesin değişiyor katlanması önemli sonuçtaKızlar pozitif olanlar 11.gün ya da 12.gün sonuçlarınız kaç çıkmıştı ? Kaç çıkması normal acaba
süper inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız :))Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahBenim p. Tesi günü opu yapıldı 11 embriyo var yarın 5.günleri yani son günleri yarın netleşecek her şey şuanda kaliteleri iyi gidiyor.
Darısı bizlereÇıktııı 1.234
İnşallahDarısı bizlere
Ooo maşallah maşallah çok sevindimÇıktııı 1.234
Maşallah ne güzel kaçıncı gün olmuştu senin ?Çıktııı 1.234
Teşekkür ederim darısı bekleyen herkese inşallahOoo maşallah maşallah çok sevindim
Ayın 19u transferdi bugün 13. GünümMaşallah ne güzel kaçıncı gün olmuştu senin ?
ÇİÇEKK ÇİÇEKKK şimdi kese randevusu gelsinnnÇıktııı 1.234
İlki kaçtı acaba?
Kuzum tam değerlerin ve tarihlerin neydi senin?
MaşaAllah darısı başımızaÇıktııı 1.234
Yaaaaa çok güzel maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin çarşamba günü benimde kese randevum var.Kızlar benim transferim 16 şubatta 2 adet 5. Gün embriyosu transfer olmuştu bugün keseyi gördük çok şükür inşallah hepimiz bu süreçleri pozitif ve sağlıklı bir şekilde atlatırız