- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Hepimiz Normal belirtiler canım ilaçlarında etkisi olabilir bol bol dinlenKızlar transferin 1.günü sol kasığıma iğne batması oluor ara da sonra geçiyor. Böyle bişi yaşıyan varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz Normal belirtiler canım ilaçlarında etkisi olabilir bol bol dinlenKızlar transferin 1.günü sol kasığıma iğne batması oluor ara da sonra geçiyor. Böyle bişi yaşıyan varmı?
AminYok yok olmazlarRabbim bu denemenizi güzel sonuçlandırır inşallah
Tam tersi olmasınlar da nazlı çıt kırıldım
Evet canım 5. Gün oluyor. Maşallah 11 tane olması çok güzelBen de 11 embriyo var ve yarın 5.günleri son durumlarına son kalitelerine bakılacak ve dondurulacak. o zaman bunlar 5.gün embriyosu mu oluyorlar?
İnşallahYok yok olmazlar
Evet 5. Gün embriyoları oluyorlar. Sayınız da çok iyiymiş inşallah hayırlı sağlıklı evlat olurlarBen de 11 embriyo var ve yarın 5.günleri son durumlarına son kalitelerine bakılacak ve dondurulacak. o zaman bunlar 5.gün embriyosu mu oluyorlar?
Benim doktorum pek bunlarla ilgili detay vermiyor kafanı meşgul etme bunlarla strese girersin diyoEvet canım 5. Gün oluyor. Maşallah 11 tane olması çok güzel
Amin hepimizin inşallahEvet 5. Gün embriyoları oluyorlar. Sayınız da çok iyiymiş inşallah hayırlı sağlıklı evlat olurlar
İki katı olmuş zaten maşallah çok sevindim Allahım tamamına erdirsinŞimdi görüştüm hemşireyle değeriniz güzel dedi 15 ne randevu verdi
8. Gün 262.35
11. Gün 656.1
13. Gün 1.234
Maşallah kuzummmmm süper sonuclar geliyor mu ikizler8. Gün 262.35
11. Gün 656.1
13. Gün 1.234
CanımsınHepimiz Normal belirtiler canım ilaçlarında etkisi olabilir bol bol dinlen
Doğru çift tsansfer olanda var ben yaştan sebep tek olur ama ben tek yumurta ikiziyim içerde kendi kendine bölünürse bilememYaa inşallah
O anların tadını çıkaracam uzun zamandır bekliyorum
Bende bende kimin ikiz oda var
Aaaa ben de çift yumurta ikiziyim. Ama tabi bize de tek koyacaklar.Doğru çift tsansfer olanda var ben yaştan sebep tek olur ama ben tek yumurta ikiziyim içerde kendi kendine bölünürse bilemem
Geninde var sonuçta içinde kendiliğinden bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimalş varAaaa ben de çift yumurta ikiziyim. Ama tabi bize de tek koyacaklar.
Az bi eksik ya herkesin 2 yi az geçiyor ona takıldım işte takılacak bir şey arıyorum galibaİki katı olmuş zaten maşallah çok sevindim Allahım tamamına erdirsin
Ayyyy inşallahMaşallah kuzummmmm süper sonuclar geliyor mu ikizler
Yaşa bakılsa bana da tek olacaktı ama çift oldu gerçi ilk transferde çift koymazDoğru çift tsansfer olanda var ben yaştan sebep tek olur ama ben tek yumurta ikiziyim içerde kendi kendine bölünürse bilemem
Hiç kafanıza takmayın bunları benim 2 günde 3 katından fazla artmıştı değerim. Gecesine kanamam başladı yani anlayacağınız alakası yok strese girmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAz bi eksik ya herkesin 2 yi az geçiyor ona takıldım işte takılacak bir şey arıyorum galiba
Amin canım hepimizinkini inşallah
Aman AllahımGeninde var sonuçta içinde kendiliğinden bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimalş var
Allah yardımcımız olsun ya zorlu bir süreç gerçektenHiç kafanıza takmayın bunları benim 2 günde 3 katından fazla artmıştı değerim. Gecesine kanamam başladı yani anlayacağınız alakası yok strese girmeyin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zorAllah yardımcımız olsun ya zorlu bir süreç gerçekten