- 10 Şubat 2022
- 179
- 185
- 25
Benim eşimde DNA hasarı %26 yani orta şiddetli çıktı ikinci derece varikoseli de var ileri hız yoktu diğerleri iyiydi ikimizde karyotip yaptırdık bişey çıkmadı ama hiç embriyom kalmadı geriye üçüncü güne zor gittiler bi tanesi iyiydi o da içimde şuan yaşlarımız 23 ikimizinde ama kalitesiz yumurta da olabilir dedi doktor yumurta döllendikten sonra ağır basar sperm döllenmede etkili sonrası yumurtada çoğunlukla dedi. DNA hasarını gerekli görmüyoruz yaptırmayı dedi ama önceki doktorum istemişti tüm testleri bilmelidirler belki ondün belki benim yumurtalardan olmadı ama çok zor gerçekten. İnşallah içimdeki tutar da gerek kalmaz en baştan sürece. Eğer gerek kalırsa da öneriler üzerine Ankara’da Hulusi Bülent zayneloğluna gideceğimBen hep sperm dna hasarı varsa, ama varikosel ameliyatı olmadan başladık diye sürekli hocayı didiklediğim için yine üstüne basa basa diyor ki olmaması için hiçbir sebep yoktu, embriyolar kaliteliydi. Ben de detaylı araştırıcam kandan değil de biyopsi ile alınan daha doğru sonuç veriyormuş sanırım, döngünün 21 24 günleri arası vermek daha doğruymuş vs. Gen testlerimizi de yaptırıcam artık hiç yaptırmadım da aklımda kaldı dediğim bişey olsun istemiyorum