- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
Bunu hemen çektim suan daha koyu asiri saskinim 3 testim daha var yarin yine yaparimevet bir kırmızılık var orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu hemen çektim suan daha koyu asiri saskinim 3 testim daha var yarin yine yaparimevet bir kırmızılık var orda
İnşallah canım inşallahAhh adamların bu süreçte bizden çektiği En son uyumadan bak aşkım beni de panik yapıyorsun diyodu Hahaha ben de diyebilirim valla senin yüzünden tutmadı diye, inşallah tutar da demem
O ne demek yani8emb(2+2+2+2) var kaliteleri (8x8/1) dediler
Sakin ol var yani inşallah rabbim devamını da getirsin ay hayırlısı ile bak bugünde aldık pozitif haberiiiBunu hemen çektim suan daha koyu asiri saskinim 3 testim daha var yarin yine yaparim
Insallah canimmmmEveeet var yeni yükleniyor bebiş Allahım darısı başıma
Kaliteleri gayet güzel dediler ahahah bende anlamadım valla anlayan varsa yazsınO ne demek yani
Insallah canim insallah hepimiz guzel haberler alicaz ben inaniyorumSakin ol var yani inşallah rabbim devamını da getirsin ay hayırlısı ile bak bugünde aldık pozitif haberiii
Benimki de gonalf lerde yap dedim yapmadı şimdi diyor yapiyim istersen bu sefer de ben güvenmedim wpar topar acile gidip yaptırdıkBen eşimi kessem yapamaz koşa koşa hastaneye getirir valla
Var var daim olsun inşallahhEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Acaba 8 hücreli mi demek isyedi hepsine8emb(2+2+2+2) var kaliteleri (8x8/1) dediler
Ayy inşallahhh canımVar var daim olsun inşallahh
Var var el sallıyor kız o değilde bişey sorucam ben uygulamadan resim yükleyemiyorum Google üzerinden girip dosya yüklüyorum sen nasıl attın bu resmiEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Acaba 8 hücreli mi demek isyedi hepsine
O zaman hepsi aynı kalitede demekki maşallah kız ne güzel emriyo ların var benimde öule olur inşallah
Araştırıyorum bende
Embriyo Kalitesi 8/2 ne Demektir?
Embriyolar 3. Gün değerlendirmede hücre sayılarına, hücreler arasında çap farkı olup olmamasına (hafif, orta, şiddetli) ve embriyo toplam hacmi içerisinde ölü kısım (fragmantasyon) yüzdesine (%5-10, 10, 20, 20’nin üstü) göre sınıflanırlar.
Bunun sonucunda ideal hücre sayısı 7-8 hücre olup, 8 hücreli olması iyi kalite olarak kabul edilir. Bu embriyoda fragmantasyon ve hücreler arasında çap farkı olmaması nedeniyle embriyonun kaliteli olduğunu söyleyebiliriz.
Mesaj yazdıgımız yerin üstünde ufak bi tablo var ona tıklayıp yüklüyosun canımVar var el sallıyor kız o değilde bişey sorucam ben uygulamadan resim yükleyemiyorum Google üzerinden girip dosya yüklüyorum sen nasıl attın bu resmi
Benimkiler göbekten di hep kendim yaptım eşim gözlerimi yumardı şimdi de progestan dex e başladık yine gözlerini yumuyor zaten iğneden korkar bende inadına gidip yanında yapıyorum öyle her şeyi tek yaşayamam kusura bakmasınBenimki de gonalf lerde yap dedim yapmadı şimdi diyor yapiyim istersen bu sefer de ben güvenmedim wpar topar acile gidip yaptırdık
Güzel haberler alırsınız inşaAllahBen salı taze transfer oldum beklıyorum
Görmez olur muyuz ben burdayım diyorEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Fotoğraf ı buraya sürükle bırak Veya tıkla yazıyor onda oradan yapamıyorum ki ay ben Niue beceremedim şuan takıntı yaptım onuMesaj yazdıgımız yerin üstünde ufak bi tablo var ona tıklayıp yüklüyosun canım
madem öyle ne diye beni uğraştırıyor bu kızanlar yaaa inşallah bebeğim kendine güzel bak kuruyemiş avakado yumurta aksatma bak ben diyim tek yaptığım bunlar:)O zaman hepsi aynı kalitede demekki maşallah kız ne güzel emriyo ların var benimde öule olur inşallah