- 14 Şubat 2021
- 2.116
- 4.210
Normalde o da çok tırsaktır. Hatta şaşırıyorum da napalım başa gelince yapıyosun diyo Bi kalçadan olanı acilde vuruyoruzBen eşimi kessem yapamaz koşa koşa hastaneye getirir valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde o da çok tırsaktır. Hatta şaşırıyorum da napalım başa gelince yapıyosun diyo Bi kalçadan olanı acilde vuruyoruzBen eşimi kessem yapamaz koşa koşa hastaneye getirir valla
Şuan yumurta yiyor olmam kuru yemiş falan aldım çiğ badem , kabak çekirdeği fındık evde ceviz vardı zaten ama avakado sanki transfer den sonra dedikleri için almadım şimdi de yeniliyor mu ki birşey gecikiyorsa daha da güzelleşiyor dur diye biz söz var en güzelini bekliyoruz inşallahmadem öyle ne diye beni uğraştırıyor bu kızanlar yaaa inşallah bebeğim kendine güzel bak kuruyemiş avakado yumurta aksatma bak ben diyim tek yaptığım bunlar:)
Ay inşallaaahhhhGörmez olur muyuz ben burdayım diyor
Darısı.benımde basıma ınsallah hayırlı olsun sımdıdenEveeet var yeni yükleniyor bebiş Allahım darısı başıma
Ye ye ohh şifa olsunn canımm:) valla ben opü öncesinde de transfer sonrasında da yedim ara ara yumurta kalitesi içinde faydalı diye biliyorum içinde omega 3 falan bulunuyır ya faydalı yağlar. e vit falanda var içeriğinde yiyebilirsen ye arada sen.aynen canım hayırlısı ile bizde güzel haberleri alacağızzzŞuan yumurta yiyor olmam kuru yemiş falan aldım çiğ badem , kabak çekirdeği fındık evde ceviz vardı zaten ama avakado sanki transfer den sonra dedikleri için almadım şimdi de yeniliyor mu ki birşey gecikiyorsa daha da güzelleşiyor dur diye biz söz var en güzelini bekliyoruz inşallah
İnşallah sızınde öyle olurGüzel haberler alırsınız inşaAllah
Benim ikinci günüm elimde çok test var bol buluncaHersey degısebılır ama bız çok sabırsız ınsanlarız ıste bana bak 2.günde test yapmaya başlanır mı adama gülerler ınsallah bebısın senınledır
İnşaAllah ama ben covid testinden korkuyorum pazar günü vericem ve 2 gündür bi boğaz ağrım varİnşallah sızınde öyle olur
Alayım onu da omega 3 içinde somon da yüksek değerde var diye 280 lira verdim içim gitti ne lazımsa onu yicez mecburYe ye ohh şifa olsunn canımm:) valla ben opü öncesinde de transfer sonrasında da yedim ara ara yumurta kalitesi içinde faydalı diye biliyorum içinde omega 3 falan bulunuyır ya faydalı yağlar. e vit falanda var içeriğinde yiyebilirsen ye arada sen.aynen canım hayırlısı ile bizde güzel haberleri alacağızzz
Dilan Polat gibi cevap vericem saçmalamağğğğğ ilk günden beri test mi yaptınBenim ikinci günüm elimde çok test var bol bulunca
ahahaha sorma kız daha gelmeden para para para gelince ne olacak bunlar bilmiyorumAlayım onu da omega 3 içinde somon da yüksek değerde var diye 280 lira verdim içim gitti ne lazımsa onu yicez mecbur
Büyük cesaret 1. Günden başlamak ama pozitifi görüncede çöm güzel bir duygu adım adım kavuşmakBenim ikinci günüm elimde çok test var bol bulunca
Ocağımızı batırdı bu bebeklerahahaha sorma kız daha gelmeden para para para gelince ne olacak bunlar bilmiyorum
Ben de asla cesaret edemem yaa. Şuan 7. gündeyim ne zaman yaparım bilmiyorumBüyük cesaret 1. Günden başlamak ama pozitifi görüncede çöm güzel bir duygu adım adım kavuşmak
Somon cidden evi ocağı batırcak cinsten Ben de severim ama gerçekten uçtu fiyatı hepten. Avokado, ceviz gibi besinlerle karşılamak daha mantıklıAlayım onu da omega 3 içinde somon da yüksek değerde var diye 280 lira verdim içim gitti ne lazımsa onu yicez mecbur
Cok erken catlatma iğnesi etkisi olabilir 1 günde imkanı yok benceBenim ikinci günüm elimde çok test var bol bulunca
Sagol canım inşallah herkes güzel hbaerler verirDarısı.benımde basıma ınsallah hayırlı olsun sımdıden
Bekleyebildiniz kadar bekleyin doktorumuz zaten 12 gün ve katlamaları kabul ediyor bak ben 8. Gün kanama korkusuyla verdim de ne oldu hala gidip kan veriyorumBen de asla cesaret edemem yaa. Şuan 7. gündeyim ne zaman yaparım bilmiyorum
AAA sen bugünde kan verecektin di mi??Bekleyebildiniz kadar bekleyin doktorumuz zaten 12 gün ve katlamaları kabul ediyor bak ben 8. Gün kanama korkusuyla verdim de ne oldu hala gidip kan veriyorum
Benimde testte cıktı ama bekliycem kan vermek içinBekleyebildiniz kadar bekleyin doktorumuz zaten 12 gün ve katlamaları kabul ediyor bak ben 8. Gün kanama korkusuyla verdim de ne oldu hala gidip kan veriyorum