- 27 Şubat 2022
- 129
- 220
- 32
Kan bile veremem gıbı duruyo bu panikle ama korkunun ecelesi faydası yok pazartesi 12gun bakalım neler olcakSende bi farklılık yap kan ver ilk bakalım nolcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan bile veremem gıbı duruyo bu panikle ama korkunun ecelesi faydası yok pazartesi 12gun bakalım neler olcakSende bi farklılık yap kan ver ilk bakalım nolcak
Sen kan verdin mi hıc bu kanamadan sonra acaba kanın rengi nasıldı belkı yerleşme kanaması olamaz mı acabaiyiyim çok şükür ya beklemeye başlayacağım şimdi..
Valla ne zaman gelir adetim bilemiyorum ki şimdi bu regl kanaması mıydı yoksa ilaçları bıraktım yeniden kanamam olur mu? bekleyip göreceğim
verdim verdim 8. gün başladı o zaman verdim çıkmadı dün test günümdü verdim yine çıkmadı.. bildiğin kanama regl kanaması olduSen kan verdin mi hıc bu kanamadan sonra acaba kanın rengi nasıldı belkı yerleşme kanaması olamaz mı acaba
Ah keşke yerleşme kanaması olsaymıs benim de anlamadığım en ıyı kalıtede olanı koyuyorlar ama işte olmayınca olmuyor demekkıverdim verdim 8. gün başladı o zaman verdim çıkmadı dün test günümdü verdim yine çıkmadı.. bildiğin kanama regl kanaması oldu
12 toplandı dün saat 10:00 da telefonun başında bekliyorum :))arıyorlar evet:) benim 11 gibi aradılar hep toplanma saatine göre bence tam 24 saat dolmasını bekliyorlar. Kaç tane toplandı sizden:)
yok canım ya öyle bir şey değildi maalesef baya kanamaydı ama ona rağmen pozitif olma olasılığı varmış öyle dediler..nasip kısmet bende olmadı bir arkadaşta oldu mesela pozitif gördü maşallah.Ah keşke yerleşme kanaması olsaymıs benim de anlamadığım en ıyı kalıtede olanı koyuyorlar ama işte olmayınca olmuyor demekkı
maşallah canım güzel kaliteli olsun inşallah:)) tamam o zaman ararlar birazan benimde 10 da toplandı 11 gibi aradılar hep:)12 toplandı dün saat 10:00 da telefonun başında bekliyorum :))
Canım çok sevindim erken ama görmen güzel,7. günden meraba kızlarr
ben az önce test yaptım yıllardır hep negatif gören ben bugün ikinci çizgiyi çok çok az gördüm
Şuan salak gibiyim sanki hiçbişey olmamış gibi hiç böyle hayal etmemiştim fotosunu atıyım belki sadece benim gözüme görünüyodurCanım çok sevindim erken ama görmen güzel,
İnşallah koyulaşarak güzelce değerlerin artarak gelir bebiş:)
Ah eşimde aynısı demişti bende ona dikkat edeceksin diye çıkışmıştım ama o zamanlar ilaçlarda tavandı daha sonra ben senin yüzünden tutmadı diye bile demiştim töbeBen de eşime kızdım ama adamın da suçu yok. Yol karanlık ve 1 gün önce olmayan yere kasis yapılmış ne bilsin Evet doktorlar öyle diyor embriyo sağlıklıysa pamuk ipliğine bağlı değildir zaten biz evham yapıyoruz. Çok emek verdiğimiz için Ben de bu transferde çok daha rahat davrandım, 3. günden itibaren dışarı çıkmaya başladım.
Gonalf kolaydı incecikti iğnesi bastırıyordum inan bunlar a elim gitmiyor zaten şu eşler yok mu her cafamıza katlanıyor
Ben eşimi kessem yapamaz koşa koşa hastaneye getirir vallaKendim asla yapamıyorum, eşim olmasa halim haraptı
:)) ama çok erken canım ben 5. günde nasıl görebiliyorlar yada çıkıyor hala anlamadım ama demek ki herkesin değişiyor yapısı:) at bakalım bi ama 2 gün sonra bidaha yap koyulaşma var mı ona bakarsınŞuan salak gibiyim sanki hiçbişey olmamış gibi hiç böyle hayal etmemiştim fotosunu atıyım belki sadece benim gözüme görünüyodur
evet bir kırmızılık var ordaEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Ahh adamların bu süreçte bizden çektiği En son uyumadan bak aşkım beni de panik yapıyorsun diyodu Hahaha ben de diyebilirim valla senin yüzünden tutmadı diye, inşallah tutar da dememAh eşimde aynısı demişti bende ona dikkat edeceksin diye çıkışmıştım ama o zamanlar ilaçlarda tavandı daha sonra ben senin yüzünden tutmadı diye bile demiştim töbe
Malesef o kadar emek o kadar ağır acı
Kafamız rahat olsa gerisi çok güzel halloluyor
Eveeet var yeni yükleniyor bebiş Allahım darısı başımaEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz