- 5 Ocak 2021
- 2.461
- 3.049
- 31
Evettt verdim bakalım 2 3 gibi çıkar dedi yine 5 den erken çıksa bariAAA sen bugünde kan verecektin di mi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt verdim bakalım 2 3 gibi çıkar dedi yine 5 den erken çıksa bariAAA sen bugünde kan verecektin di mi??
Kaçıncı gününüzBenimde testte cıktı ama bekliycem kan vermek için
Sonucu haber ver canımEvettt verdim bakalım 2 3 gibi çıkar dedi yine 5 den erken çıksa bari
7. Günüm bugünKaçıncı gününüz
Muhakkak inşallah güzel artış vardır İlk aşamayı geçtim diyebilirim o zamanSonucu haber ver canım
Bugün mü çıktı7. Günüm bugün
Az önce testin fotosunu attım ya kızBugün mü çıktı
Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz
ayy hadi inşallah son kan vermen olur canım çok çok artmış olsun kese randevusunu kap gel:))Evettt verdim bakalım 2 3 gibi çıkar dedi yine 5 den erken çıksa bari
Çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir benceBugün mü çıktı
Çatlatma iğnesi vurulmuş muydunuz
Ay ben kaçırmışım kusura bakmaAz önce testin fotosunu attım ya kız
15 gün önce vurulmustum
Ayy inşallahayy hadi inşallah son kan vermen olur canım çok çok artmış olsun kese randevusunu kap gel:))
Aynen 15 gün olmuş geçmiştirÇatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bence
Mecbur 4 dilim aldım opu ya kadar haftada 2 kere yiyim diye günlük meyve çerezimi yiyip gerisini salıcaz artık ne yapakSomon cidden evi ocağı batırcak cinsten Ben de severim ama gerçekten uçtu fiyatı hepten. Avokado, ceviz gibi besinlerle karşılamak daha mantıklı
Evet canım hatırlıyorum benim kan testi günüm pazartesi artik onu bekliycem mecburAy ben kaçırmışım kusura bakma
15 günse çıkmıştır vücuttan bende 13. Günde idrar yapmıştım çıkmıştı tabi ben iğne etkisi diyordum sonra kanama ile korku sardı kızlarda gir kan ver dediler gittim verdim 262 mi 252 mi neydi
Tesekkur ederim canimAynen 15 gün olmuş geçmiştir
Pozitifin hayırlı olsun İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet bariz var Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Az kalmış Belirtilerin var mıEvet canım hatırlıyorum benim kan testi günüm pazartesi artik onu bekliycem mecbur
Canım gayet var benim 9.gün testim böyleydi evet bekledikçe daha koyulaştı ama sen yapar yapmaz mı çizgi çıktı 1-2 dk sonra mıEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz
Görüyorum maşallahEki Görüntüle 3018905 kızlar varmı sizde görüyomusunuz