Herkeste illa akıntı olcak diye bir şey yok bence, her vücut her bünye farklı. Bunları düşünüp enerjini düşürmePozitif arkadaşlar sorum sizlere. Akıntınız varmı acaba? Kuruluk normal bir durum mu? Hamileliğin en büyük belirtisi akıntı diyorlar ama ben iyice kurudum yani normalde bile akıntısı olan biriyim bu durum çok canımı sıkıyor. Bir terslik olabilirmi? Araştırıyorum ama net bir cevap bulamadım hala. Hepinizde akıntı varmı?
İlk vurulduğumda canımı yapmazsa yapabilirim ama yanınca enjekte edemiyorum hatta iğneyi batıramıyorum kalın geliyor ucuKız hıcbısey yok can yakmıyor kı wala bak ben kefılım alıştım ben yapmaya kendı kendıme konserden destek almadım Wala ınsallah tutar
Kendim asla yapamıyorum, eşim olmasa halim haraptıİlk vurulduğumda canımı yapmazsa yapabilirim ama yanınca enjekte edemiyorum hatta iğneyi batıramıyorum kalın geliyor ucu
Gonalf kolaydı incecikti iğnesi bastırıyordum inan bunlar a elim gitmiyorKendim asla yapamıyorum, eşim olmasa halim haraptı
Evet ılk baktığında ınsan kendi kendıne nasıl ıgne yapacak dıye düşünüyorsun ama ınankı gıt acıle ne bılım sağlık ocağına hep zaman kaybı gerçekten acısı yok ınan evet ılkını yaparsan gerısı gerçekten gelıyor yaa bız anne adayları çocuğumuz ıcın nelerı yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz ama ınan varya sonunda onu kucağına alıcan hıssı varya o ıgnrnın yanında hıcbırseu kalıyorİlk vurulduğumda canımı yapmazsa yapabilirim ama yanınca enjekte edemiyorum hatta iğneyi batıramıyorum kalın geliyor ucu
Aboww benım esım gozlerını kapatıyorKendim asla yapamıyorum, eşim olmasa halim haraptı
İğnenin acısını vurulduktan sonra bile unutuyor um ki dediğin gibi onun için herşeyi yapıp katlanıyoruz inşallah yıllar sonra gülümseyerek bakarız şuanki hallerimizeEvet ılk baktığında ınsan kendi kendıne nasıl ıgne yapacak dıye düşünüyorsun ama ınankı gıt acıle ne bılım sağlık ocağına hep zaman kaybı gerçekten acısı yok ınan evet ılkını yaparsan gerısı gerçekten gelıyor yaa bız anne adayları çocuğumuz ıcın nelerı yapıyoruz nelerden vazgeçiyoruz ama ınan varya sonunda onu kucağına alıcan hıssı varya o ıgnrnın yanında hıcbırseu kalıyor
Insallahhhhh burda bız gıbı bebek sahıbı olmak ısteyen herkes umarım kucakları dolu dolu olur o anı yasamak ıcın herseyı yaparım herseye katlanırım hele bı tutunsun bana sıkı sıkıİğnenin acısını vurulduktan sonra bile unutuyor um ki dediğin gibi onun için herşeyi yapıp katlanıyoruz inşallah yıllar sonra gülümseyerek bakarız şuanki hallerimize
Herkes te farklı bi reaksiyon gösteriyor demekkiKızlar gunaydın 9.günden selam herkese hiç belirtim yok benım hatta aksine her zaman kabızlıktan yakınırım transferden beri günde 3defa tuvalete çıkar oldum bugünde karın agrısıyla zor yetıstım haplar kabız yapıyordu sözde ters gıden biseyler mı acaba yoksa ben mi sacmalıyorum
Ya inşallah dilerim herkes bebeğine kavuşur gün yaklaştıkça korkularım artıyo belirti aramayayım dıyorum sonra kendimi belirti ararken buluyorumHerkes te farklı bi reaksiyon gösteriyor demekkihiç transfer olmadığım için bilgim yok ama belirti aramaman gerektiğini biliyorum inşallah güzel sonuçlar alıcan korkma
Herkeste her şey aynı olmuyordur bence. İlk transferimde zerre kabızlığım olmadı bunda da onca suya rağmen hep kabızlığa yatkınımKızlar gunaydın 9.günden selam herkese hiç belirtim yok benım hatta aksine her zaman kabızlıktan yakınırım transferden beri günde 3defa tuvalete çıkar oldum bugünde karın agrısıyla zor yetıstım haplar kabız yapıyordu sözde ters gıden biseyler mı acaba yoksa ben mi sacmalıyorum
Evet verıyolar ararlar Merak etmeyin öğlene kalmadan gun gun arayıp bılgı verıyolarkızlar selam opudan sonraki gün embriyologlar genelde arayıp döllenme ile alakalı bilgi veriyorlar mı beni henüz arayan olmadı meraktan ölücem :)
Sende bi farklılık yap kan ver ilk bakalım nolcakYa inşallah dilerim herkes bebeğine kavuşur gün yaklaştıkça korkularım artıyo belirti aramayayım dıyorum sonra kendimi belirti ararken buluyorumben test yapamıcam sanırım
arıyorlar evet:) benim 11 gibi aradılar hep toplanma saatine göre bence tam 24 saat dolmasını bekliyorlar. Kaç tane toplandı sizden:)kızlar selam opudan sonraki gün embriyologlar genelde arayıp döllenme ile alakalı bilgi veriyorlar mı beni henüz arayan olmadı meraktan ölücem :)
Kız nasıl oldun nısan kaç gıbı başlıyorsunarıyorlar evet:) benim 11 gibi aradılar hep toplanma saatine göre bence tam 24 saat dolmasını bekliyorlar. Kaç tane toplandı sizden:)
iyiyim çok şükür ya beklemeye başlayacağım şimdi..Kız nasıl oldun nısan kaç gıbı başlıyorsun
Belkide kuruntu yapıyorum bilmıyorum göğüs agrım falan hiç yok zaten bacaklarım bi kaç gün agrıdı o kadarHerkeste her şey aynı olmuyordur bence. İlk transferimde zerre kabızlığım olmadı bunda da onca suya rağmen hep kabızlığa yatkınımBende 3. gün çok yoğun bacak ağrısı ve göğüs ağrısı vardı. Dokunamıyordum göğüslerime, şimdi hiçbiri yok
ayy iyi sevindim ;:)) teşekkürlerEvet verıyolar ararlar Merak etmeyin öğlene kalmadan gun gun arayıp bılgı verıyolar