Oldum canım aldım bebeklerimi yineee Allah'ım bu sefer sonucunu güzel eylesin 22 Mayıs'ta güzel sonuçlar olur inşallahCanım oldun mu transferi, güzel haberlerle gel inşallah Allahım bu sefer sağlıkla devam etsin amiiiiiin
Bugün 5. Günüm bakalım pazartesi kan vereceğimHadi bakalım umarım bu defa hersey sorunsuz gider aklımdasın
Amin amin amin aminnnnnnnnOldum canım aldım bebeklerimi yineee Allah'ım bu sefer sonucunu güzel eylesin 22 Mayıs'ta güzel sonuçlar olur inşallah
Ryammcım selamlar, nasıl gidiyor? Bu pazartesi kan vereceksin ha, hadi bakalım, hayırlı sonuçlar inşallahBugün 5. Günüm bakalım pazartesi kan vereceğim
Aynen canım pazartesi inşallah güzel haberi alacağım şimdilik herşey Güzel gidiyor pozitif olacak gibi hissediyorumRyammcım selamlar, nasıl gidiyor? Bu pazartesi kan vereceksin ha, hadi bakalım, hayırlı sonuçlar inşallah
Bana da öyle bi his geldiAynen canım pazartesi inşallah güzel haberi alacağım şimdilik herşey Güzel gidiyor pozitif olacak gibi hissediyorum
Test yapmadın mı meraklandımAynen canım pazartesi inşallah güzel haberi alacağım şimdilik herşey Güzel gidiyor pozitif olacak gibi hissediyorum
Sabah yaptım ama çıkmadı olmadı sanırım adet olacak gibiyimTest yapmadın mı meraklandım
Ağzını hayır aç canım testte çıkmayıp kanda çıkan çok var biliyorsun yarın ola hayrola umarım emegının karşılığını alırsın inşallah duam seninleSabah yaptım ama çıkmadı olmadı sanırım adet olacak gibiyim
Kız benim 18 Ken bile çıktı da şimdi mi çıkmayacakAğzını hayır aç canım testte çıkmayıp kanda çıkan çok var biliyorsun yarın ola hayrola umarım emegının karşılığını alırsın inşallah duam seninle
Wala hiç belli olmuyor ki ama inşallah vardır ne diyim canım ya bugün mü vereceksin testKız benim 18 Ken bile çıktı da şimdi mi çıkmayacak
0.1 çıktıWala hiç belli olmuyor ki ama inşallah vardır ne diyim canım ya bugün mü vereceksin test
Hadi ya çok üzgünüm üzme kendini çok hayırlısı böyleymiş birgun olacak belki doğal yolla olur üzülme fazla canım hersey allahtan0.1 çıktınegatif maalesef
Artık ne olacak bilmiyorum ben ya o kadar çok tutmuş gibi hissettim ki belirtiler falan 4 buçuk yıldır yoruldum artık ama devam etmekten başka çarem yok yeteri kadar maddi olarak toplanınca İstanbul da devam edeceğimHadi ya çok üzgünüm üzme kendini çok hayırlısı böyleymiş birgun olacak belki doğal yolla olur üzülme fazla canım hersey allahtan
Aynı şeyi bende yaşadım biliyorsun 2 defa ama yıkılmadım sende öyle yapacaksın 4 senede benim işte hayırlısı diyorum hakkımda ben saldım artık aklıma gelmiyor sırf seni merak ettiğim için geldim bakıyorum sana umarım kendiliğinden olur sıkma o güzel canını her şerde vardır bir hayır en başından görmek bazı şeyleri daha iyi öyle düşün diğer grupta ikizlere hamile olupta 3 ay kalıp doğuma kaybeden de var o yüzden her zaman şükürArtık ne olacak bilmiyorum ben ya o kadar çok tutmuş gibi hissettim ki belirtiler falan 4 buçuk yıldır yoruldum artık ama devam etmekten başka çarem yok yeteri kadar maddi olarak toplanınca İstanbul da devam edeceğim
Kesinlikle öyle herşeyin başıdna biliyoruz ki nasibin önünde hiçbir şey duramaz vakti zamanı gelmemiş demekki henüz öyle zaten dünya Sonu değil çok şükür sağlıklıyız tekrar deneyecek maddi güce de sahibiz birwz daha zaman vererek hayırlı olan neyse o olsunAynı şeyi bende yaşadım biliyorsun 2 defa ama yıkılmadım sende öyle yapacaksın 4 senede benim işte hayırlısı diyorum hakkımda ben saldım artık aklıma gelmiyor sırf seni merak ettiğim için geldim bakıyorum sana umarım kendiliğinden olur sıkma o güzel canını her şerde vardır bir hayır en başından görmek bazı şeyleri daha iyi öyle düşün diğer grupta ikizlere hamile olupta 3 ay kalıp doğuma kaybeden de var o yüzden her zaman şükür
Aynen öyle canım herseye bi çare var demekki vakti daha değil o yüzden üzme kendini benim tanıdığım ikizleriyle kaldı eşi öldü mesela teyze kızım 3 tane çocukla ortada kaldı madende öldüler anlatmıştım onları gördükçe kendi halime sukredıyorum mesela nasibimde varsa öyle de böyle de olacak ya tedaviyle ya doğal yollaKesinlikle öyle herşeyin başıdna biliyoruz ki nasibin önünde hiçbir şey duramaz vakti zamanı gelmemiş demekki henüz öyle zaten dünya Sonu değil çok şükür sağlıklıyız tekrar deneyecek maddi güce de sahibiz birwz daha zaman vererek hayırlı olan neyse o olsun
Rabbim inşallah kolay olandan nasip eder tekrar tüp Bebek fikri zor geliyor kendime yine belli bir süre verdim bakalım can sağlığı olsun gerisi gelir bir şekildeAynen öyle canım herseye bi çare var demekki vakti daha değil o yüzden üzme kendini benim tanıdığım ikizleriyle kaldı eşi öldü mesela teyze kızım 3 tane çocukla ortada kaldı madende öldüler anlatmıştım onları gördükçe kendi halime sukredıyorum mesela nasibimde varsa öyle de böyle de olacak ya tedaviyle ya doğal yolla
Öyle canım inşallah birdaha gerek kalmaz tüp bebeğe görünürde sorun yok ama işte nasıpRabbim inşallah kolay olandan nasip eder tekrar tüp Bebek fikri zor geliyor kendime yine belli bir süre verdim bakalım can sağlığı olsun gerisi gelir bir şekilde