Evet var baya çıkmış, hayırlısı olur inşallah tebriklerKızlar merhaba. Aranızda beni bilen vardır ocakta kürtaj olmuştum. Offf Bi bakar mısınız kafam çoook karışık
Ahhhh mesajları okuyayım şöyle Bi dedim çok çok Çok üzüldümSağol canım. Canımdan bir parçayı çocuğumu kaybettim 6 ay sonra kucağıma almaktı hayalim. Transferlerdeki hayal kırıklığına benzemiyor. Çok aci bir durum ama sağlıklı değildi demekki gelişimini devam ettirmedi. Tüp bebek durumunu artık düşünmüyorum. Nasip olursa rabbim verirse doğal yoldan da oluyor. Rabbime bıraktım artık. Tadım tuzum yok ama toparlicam inşallah. Gerçekten kalbime ferahlık versin rabbmm çok ihtiyacım var. Senin gönlüne göre olsun inşallah canim
Net görünüyor hayırla sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar merhaba. Aranızda beni bilen vardır ocakta kürtaj olmuştum. Offf Bi bakar mısınız kafam çoook karışık
Fazlasını yaptık gerçekten. Artık Allah'tandır hersey diyip yoluma bakıyorum. Tüp bebeği bıraktım. Normal dede oluyor. Tutunursa hersekilde tutunur. Toparlamaya çalışıyorum. Senin adına çok sevindim. Havuç ceviz zeytinyagi ye tutunmaya etkisini arttırsın. İnşallah kucağına alacaksın canım çok güzel bihaber bu.Ahhhh mesajları okuyayım şöyle Bi dedim çok çok Çok üzüldümevet rabbim verirse öyle ya da böyle verecek bizler elimizden gelenin kat ve kat fazlasını yaptık gerisi Allah'tan Dilerim tez vakitte toparlarsın
Aa canım seni hatırladım ocakta bende boş gebelik yaşamıştımKızlar merhaba. Aranızda beni bilen vardır ocakta kürtaj olmuştum. Offf Bi bakar mısınız kafam çoook karışık
Teşekkür ederim ama ben emin değilim halaAa canım seni hatırladım ocakta bende boş gebelik yaşamıştımhayırlı olsun bebişin seninle maşallah kaçıncı günün bugün
İnşallah her şeyin en en en güzeli olacak hepimiz içinFazlasını yaptık gerçekten. Artık Allah'tandır hersey diyip yoluma bakıyorum. Tüp bebeği bıraktım. Normal dede oluyor. Tutunursa hersekilde tutunur. Toparlamaya çalışıyorum. Senin adına çok sevindim. Havuç ceviz zeytinyagi ye tutunmaya etkisini arttırsın. İnşallah kucağına alacaksın canım çok güzel bihaber bu.
Doğal yolla mı oldu canım bence bebişin orada gayet belirgin kan ver istersenTeşekkür ederim ama ben emin değilim halatesti dün yaptım döngümün 26. Günüydü üstüne tekrar test yapmadım
Evet doğal yolla antibiyotik kullanacaktım içime bi kurt düştü test yapayım önce dedim böyle bi çizgi çıkmış çizgiyi de ben çok sonradan gördümDoğal yolla mı oldu canım bence bebişin orada gayet belirgin kan ver istersen
Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsinEvet doğal yolla antibiyotik kullanacaktım içime bi kurt düştü test yapayım önce dedim böyle bi çizgi çıkmış çizgiyi de ben çok sonradan gördüm
Canım bende geçen ay test azizligine uğradım. Sonra 2 gebelik testi daha yaptım negatifti. İnsan üzülüyor ama devamı olan gebelik gelsin inşallah.Biraz önce 2 tane test yaptım birisi erken gebelik ikisi de negatif çıktı. Buharlaşma çizgisi falandı herhalde ben yanlış algıladım galibaNeyseki gerçekten hazır olmadığım bi dönemdeyim şuanda…
Merhaba aynı rahatsızlık bendede var hamile kaldıjtan sonra prolaktin değerinizi takip ettiler mi ilaç kullandınz mı bunnla işgiliCanım tutunmaya engel değil!...Benim prolaktin değerim 66 olduğunda hamile kalmıştım.Prolaktin değerin sürekli yükseliyor ise endoktrin uzmanına gitmeni öneririm.Çünkü bazen hipofizde küçük adenomlar olabiliyor.Mesela benim şuan hipofizde 3 tane mikroadenom var.abunlat gebeliğe ve tedaviye engel değil dedi endokrinoloji uzmanı ve tüp bebek doktorum bir sakınca görmedi.
Merhaba bir gelisme varmi acaba nasilsinizKızlar merhaba. Aranızda beni bilen vardır ocakta kürtaj olmuştum. Offf Bi bakar mısınız kafam çoook karışık
Merhaba bu amh ile hamile kalabildiniz mi acaba? Benimde amh 0,03 tü ama şimdi 0,01 çıktıacaba ileri yaş hastalarına denk geldinizmi.. amh 0. 01... beni kabul edermiki
Merhaba gebe kaldınız mı acaba? Yaşınız kaç? Benim doktorum ileri yasa da bakıyor düşük amh daacaba ileri yaş hastalarına denk geldinizmi.. amh 0. 01... beni kabul edermiki
Merhaba hasan terzi normal gebelik takibini de yapıyor mu acaba ? Ben de İzmit'te yasiyorum. 19 haftalık hamileyim.Sen Medical Park işini naptın baktın mı doktor falan canım orda doğum paketleri baya iyiymiş 1 ay önve komşunun kız kardeşi sormuş 8 buçuk demişler orda reyhan Arpacı ve ümit Aydın diye 2 doktor var pozitif i görürsem oradan paket alırım yüksek ihtimalle çünkü benim gittiğim hastanede doğum paketi yokmuş yaaMedical de hasan Terzi var bide benim annem ona rahim ameliyatı olmuştu baya iyi bi doktor Medical e gidiceksen ona da bakabilir sin bi fiyat öğrenmişken sana da diyim dedim
Bildiğim kadarıyla sadece kadın hastalıklarına bakıyor hasan bey doğum yaptırmıyor artık ama hastaneyi arayıp detaylı bir sorun yine de olmadıMerhaba hasan terzi normal gebelik takibini de yapıyor mu acaba ? Ben de İzmit'te yasiyorum. 19 haftalık hamileyim.
Tamam çok sağolunBildiğim kadarıyla sadece kadın hastalıklarına bakıyor hasan bey doğum yaptırmıyor artık ama hastaneyi arayıp detaylı bir sorun yine de olmadı