Papatya seni bu forumda tanıdım aralık ayında belki hatırlamazsın ama ben de boş gebelik yaşamıştım tüp bebekle. Seni çok iyi bakıyorum ilk gebeliğin normal yolla olanı bende 16. Hafta da kalbi durduğu için kaybettim sonra tüp bebek ilk deneme biliyorsun boş gebelik çıktı şimdi 5 ay dinlendim donmuş embriyo transferi olacağım inşallah ümidimi kaybetmiyorum ama o 5 ay bana dinlenmek için çok iyi geldi kendime vakit ayırdım işlerime odaklandım psikolojik destek aldım tüm gücümü toplayıp hazırım dedim normalde Ekim ayında tekrar düşünüyordum ama içime bir his düştü evet hazırsın diye o yüzden nasipte ne varsa o .. rabbim kullarına taşıyamayacağı yük vermez ben hep öyle düşündüm rabbime güvendim vardır bir bildiği bu hissi içime düşüren de o kendimi 5 ayda toplayacağımı düşünmüyordum ama rabbim içime bir his düşürdü şimdi hazırım . Demem o ki kendini dinle rahatla rabbime güven vardır bir bildiği demek ki daha iyisi senin için bekliyor buna inan kendini tekrar hazır hissedesin vakit yakındır buna inan çok çok geçmiş olsun