- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
E tamam o zaman daha erken canımm dur bakalım 1-2 gün daha bekle.. benim 5. Gün embriyosuydu 2 tane ve 7. Gün çıktı ilk defa silik bi şekilde.. belki senin de anca çıkıcaktır, lütfen üzülme daha erken benceİnşallah canım 3. Gün embiriyosu 2 tane transfer edildi ve 8. Günüm bugün
10. Veya 11. Günde bak tekrar canım onzamana kadar da üzme kendini, bence daha umut varİnşallah canım 3. Gün embiriyosu 2 tane transfer edildi ve 8. Günüm bugün
Az az geliyor kahverengi. Doktor kanama alani yok dedigi icin icim rahat canim. 2 gunde isten izin aldim. Haftaya carsambaya randevu aldim.P Papatya321f naptın canım leke geldi mi yine?
İnşallah öyledir canimE tamam o zaman daha erken canımm dur bakalım 1-2 gün daha bekle.. benim 5. Gün embriyosuydu 2 tane ve 7. Gün çıktı ilk defa silik bi şekilde.. belki senin de anca çıkıcaktır, lütfen üzülme daha erken bence
İnşallah canım bakmicam artık kan testine kadar cumartesiye ne kaldı surda10. Veya 11. Günde bak tekrar canım onzamana kadar da üzme kendini, bence daha umut var
Bence de canim en iyisi ama kendini de üzme o güne kadar bebegin ordaysa bosa strese sokmaİnşallah canım bakmicam artık kan testine kadar cumartesiye ne kaldı surda
O zaman muhtemelen yerini temizliyor ufaklık eski kanı atıyoAz az geliyor kahverengi. Doktor kanama alani yok dedigi icin icim rahat canim. 2 gunde isten izin aldim. Haftaya carsambaya randevu aldim.
Yaa ne guzel demissin insallah canim. Hersey bu kez cok guzel olacak. Bel agrisi var hala. Normalmi ?O zaman muhtemelen yerini temizliyor ufaklık eski kanı atıyoinşallah bu sefer her şey çok güzel olacak
Normal canım doktor bana bel ağrısı kasık ağrısı şiddetli olmadığı sürece normal dediYaa ne guzel demissin insallah canim. Hersey bu kez cok guzel olacak. Bel agrisi var hala. Normalmi ?
Teşekkür ederim canim Allah içimizi biliyor rabbimin kudreti sorgulanmaz hayırlısını versin cümlemize insallahBence de canim en iyisi ama kendini de üzme o güne kadar bebegin ordaysa bosa strese sokma
Gözün aydın canımGünaydın kizceler transfer sonrası 7.gundeyim 7 Aralık ta beşinci gün embriyosu çift transfer oldum 17 Aralık kan testi günüm evde yaptığım testler de koyulaşma varmı sizce yaa
Var canim güzel koyulasmis baya da erken cikmis masallahGünaydın kizceler transfer sonrası 7.gundeyim 7 Aralık ta beşinci gün embriyosu çift transfer oldum 17 Aralık kan testi günüm evde yaptığım testler de koyulaşma varmı sizce yaa
Yaa inşallah kuzumGözün aydın canımsağlıklı ilerleyesin inşallah
Gelsin bebisler
Yaa çok mutlu oldum kuzum çok teşekkür ederimVar canim güzel koyulasmis baya da erken cikmis masallah
Ahh bilmezz miyimmm mutlulugunuuu daim olsunn insallah canim saglikla ilerlesin bebislerimizzYaa çok mutlu oldum kuzum çok teşekkür ederim
Amin kuzum İnşallahAhh bilmezz miyimmm mutlulugunuuu daim olsunn insallah canim saglikla ilerlesin bebislerimizzcok güzel bir maceranin basindayiz allahim sonunu da göstersin sag salim amiinn
Korkma sorun olmaz, fitil i ben günde 3 defa 2 şer 200mg kullandım. Yine de hemşire numarası vardır, arayıp danışmanda fayda varYa kizlar ben bu sabah sanirim 1 yerine 2 fitil kullandim. Unuttum aldigimi sonra yine aldim. Yani tam emin de degilim ama galiba öyle oldu. Bisey olmaz degil mi