Bir şey olmaz canım almayı unutma yeter:)) ben sabah öğle akşam ikişer tane kullanıyorum.Ya kizlar ben bu sabah sanirim 1 yerine 2 fitil kullandim. Unuttum aldigimi sonra yine aldim. Yani tam emin de degilim ama galiba öyle oldu. Bisey olmaz degil mi
Yaaa maşallah testler koyulaşıyor bebiş büyüyor canımGünaydın kizceler transfer sonrası 7.gundeyim 7 Aralık ta beşinci gün embriyosu çift transfer oldum 17 Aralık kan testi günüm evde yaptığım testler de koyulaşma varmı sizce yaa
Yaa inşallah kuzum İnşallah sağlıklı ilerler bu sefer darısı bütün bekleyenlereYaaa maşallah testler koyulaşıyor bebiş büyüyor canım
Bı sefer oldu kuzum inşallah.. baksana annesine hemencik sımsıkı tutunmuş bileeeYaa inşallah kuzum İnşallah sağlıklı ilerler bu sefer darısı bütün bekleyenlere
İnşallah kuzum cumartesi günü kan testi yaptıracamBı sefer oldu kuzum inşallah.. baksana annesine hemencik sımsıkı tutunmuş bileee
Bizim pgtden sağlıksız geldi sonuc canım.. başa döndük yaniİnşallah kuzum cumartesi günü kan testi yaptıracamsen hangi aşamadasin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı şekilde gebe kalırsın inşallah Allah in izniyleBizim pgtden sağlıksız geldi sonuc canım.. başa döndük yani
Bende oldu canim, hapsurdugumda olmustu, ama nasil bir bicak sanki böyle boylu boyunca alt tarimi kestiler o sekilde canim acidi bagirdim ilk kez yasadim öyle bi aci.. bi daha olmadi cok sükür öyle kötüKızlar ya benim bugun rahime birden bıçak saplanır gibi ağrım oldu nefesim kesildi sandım bebiş tutunuyor diye oluyordur dimi normaldir inşallahböyle olanlar oldu mu
Tesekkür ederim canim aynen unutmaktan daha iyidir fazla almak ben de öyle düsündüm ama yine de bi sorayim dedimBir şey olmaz canım almayı unutma yeter:)) ben sabah öğle akşam ikişer tane kullanıyorum.
Amiinn canimm gözünüz aydiiin saglikla büyüt bebegini insallah karnindaa ve kavuss insallahKızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştıkkeseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda haftaya tekrar kontrolümüz var Allah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın âmin
Aynen kuzum bende tam ayağa kalkacakken oldu bende bağırdımBende oldu canim, hapsurdugumda olmustu, ama nasil bir bicak sanki böyle boylu boyunca alt tarimi kestiler o sekilde canim acidi bagirdim ilk kez yasadim öyle bi aci.. bi daha olmadi cok sükür öyle kötü
Amin canim inşallahAmiinn canimm gözünüz aydiiin saglikla büyüt bebegini insallah karnindaa ve kavuss insallahmutlulugunu düsünebiliyorum harika bir duyguu cok sevindim ben de 6+1 de gidicem kontrole canim merak ediyorum bakalim ben de o gün duyabilir miyim diye, demek ki ihtimal var suan 4+6 yim. Beta degerlerin nasildi canim?
Tahmin edebiliyorum canim vok tatli heyecanlarAmin canim inşallah,sende duyarsin canim inan ki koridorda beklerken kendi kalp atislarim kulaklarımda duyuyordum güm güm atıyordu girene kadar heyecandan ölücem sandım bugun herhangi bir kan vermedim 12günü 468di 14gunu 1148di
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımTahmin edebiliyorum canim vok tatli heyecanlarallahim devamini yasatsin aminn benim de 10. gün 197 13. gün 537 idi. Bakalim insallah hayirlisi
Bak hepsi aynı anda oldu çok şükürKızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştıkkeseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda haftaya tekrar kontrolümüz var Allah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın âmin
VallahBak hepsi aynı anda oldu çok şükür
Çoook sevindim öncelikle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştıkkeseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda haftaya tekrar kontrolümüz var Allah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın âmin
Bekleyene zaman gecmezVallahama zaman geçmek bilmedi