- 2 Mart 2020
- 207
- 120
Hayırlı olsun maşallah çok güzel,Allah devamını nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 191.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun maşallah çok güzel,Allah devamını nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 191.8
İnanıyorum çok güzel bir sonuç çıkacak inşallah canımHayırlı olsun canım benimde bugun 8.gunum bakalım benim ne cikacak
Amin inşallah canım Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun maşallah çok güzel,Allah devamını nasip etsin inşallah
Harika artmis canim masallah baya da yüksek duruyo. Tek mi cift mi koymuslardi canim7.gun 144
9.gun 372 çıktı kizlar sonuclarim inşallah boyle guzel devam eder guzel artmış degil mi kizlar?
Cift embriyo transferiydiHarika artmis canim masallah baya da yüksek duruyo. Tek mi cift mi koymuslardi canim
Belki ikizdir canimCift embriyo transferiydi
Ay inşallah hayırlısı olsun ikize de talibizBelki ikizdir canim
Aynen canim hayirlisi hepimizin hakkindaAy inşallah hayırlısı olsun ikize de talibiz
Gözün aydın canimm çok güzel değer sağlıcakla ilerlerKızlar sonucum çıktı 191.8
Yarım icebilirsin benceArkadaşlar transferden sonra hic kahve ictinizmi ben içmedm ama canm cok çekti icsem bse olurmu
Günde 1 fincan kahveden birsey olmaz diyor doktorlar hep canim bence icebilirsin ben kahve icmedim ama cay ictim bayaArkadaşlar transferden sonra hic kahve ictinizmi ben içmedm ama canm cok çekti icsem bse olurmu
Hayırlısı inşallahBen de verdim kan kizlar bir saat sürcek dediler hayirlisiyla insallah
Amin inşallah canım Rabbim bekleyen, isteyen herkese nasip etsin inşallahGözün aydın canimm çok güzel değer sağlıcakla ilerler
Güzel haberini bekliyoruz canımBen de verdim kan kizlar bir saat sürcek dediler hayirlisiyla insallah