- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
Şükür iyiyim canım bekliyorum bakalım haftaya gidecem kontrole inşallah bebişi de kalp atışını da görürüm dua et
Ahhh inşallah bu sefer sağlıkla kavuşacaksınız yavrunla dualarımdasınız heppp kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür iyiyim canım bekliyorum bakalım haftaya gidecem kontrole inşallah bebişi de kalp atışını da görürüm dua et
Gözyaşım pıt ne ara 29 haftalık oldu ya zaman ne kadar hızlı maşallah cinsiyeti ne kaçırdım ben hepEvet 2 gün sonra tekrar aynı saatte kan verin. Benim 9. Günde 123’tü ve şuan 29 haftama yaklaştım, endişe etmeyin lütfen, sağlıklı bir gebelik diliyorum
Ben de öyle canim, normalde hic icmezdim simdi otomatikman suya gidiyor elimHiç içmediğim kadar su içiyorum desem, normalde günde 1 bardak su içen biriyim bazen onu bile unutuyorum ama şimdi 2 buçuk litre garanti içiyorum artık
Yarin test günümüz ikimizin de hayirli sonuclar nasip olsun insallah canim cok heyecanliyim benHiç içmediğim kadar su içiyorum desem, normalde günde 1 bardak su içen biriyim bazen onu bile unutuyorum ama şimdi 2 buçuk litre garanti içiyorum artık
Ben yanımda şişeyle geziyorum akşama kadar wc den çıkmıyorum artıkBen de öyle canim, normalde hic icmezdim simdi otomatikman suya gidiyor elim
Aynı yerde transfer olmuştuk sanki. İnşallah ikimizde çok güzel bir değer alırız, sabah erkenden gidicem benYarin test günümüz ikimizin de hayirli sonuclar nasip olsun insallah canim cok heyecanliyim ben
Yok canim ben yurtdisindayim, ayni gün ama yer degiliz benim de randevum size göre saat 16:00da ama biraz erken gidicem..Aynı yerde transfer olmuştuk sanki. İnşallah ikimizde çok güzel bir değer alırız, sabah erkenden gidicem ben
Aaa ben yanlış hatırladım o zaman canım, kaçıncı günün bugün?Yok canim ben yurtdisindayim, ayni gün ama yer degiliz benim de randevum size göre saat 16:00da ama biraz erken gidicem..
9. günüm canimAaa ben yanlış hatırladım o zaman canım, kaçıncı günün bugün?
Yarın haberleşelim mutlaka9. günüm canim
Insallah csnim güzel haberlerleYarın haberleşelim mutlaka
Ben hamileyken kabızdım .Tutmayan transferimde de ishaldim .Progesteron kabızlık yapıyor diye biliyorum ama bünyeden bünyeye de farklılık gösterebilir.Arkadaşlar büyük tuvaletinize çıkma sıklığınızda bir değişiklik var mı? Bir de göz kararması yaşıyor musun uzandıktan sonra kalkınca?
Anladim canim.. ben kabiz degilim ama ishal de degilim. Cok fazla yapiyorum tuvaletimi fakat ishal degil normal..ilgincBen hamileyken kabızdım .Tutmayan transferimde de ishaldim .Progesteron kabızlık yapıyor diye biliyorum ama bünyeden bünyeye de farklılık gösterebilir.
hayırlı olur inşallah ,güzel haberlerinizi alırızAnladim canim.. ben kabiz degilim ama ishal de degilim. Cok fazla yapiyorum tuvaletimi fakat ishal degil normal..ilginc
Insallah canim insallah o günleri de görceksin nasip etcek allah inaniyorumEn çok da ne istiyorum biliyo musunuz kızlar sağlıkla evladımı kucağıma alıp bütün ilaçlarımı doktoruma vermek istiyorum ihtiyaç sahibi insanlara versin diye
Amin canim insallahhayırlı olur inşallah ,güzel haberlerinizi alırız
Benimde 8.gunum bugun transferin9. günüm canim