- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
Afiyet olsun canımBnde içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımBnde içtim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar sonucum çıktı 191.8
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım maşallah ne güzel haberler bugünKızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz alabiliriz evet hamd olsun bugün haberler güzelSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım maşallah ne güzel haberler bugün
Erken olmaz canım gözükür kese muhtemelen vajinal gözükürBir sorum olacak kızlar. Doktor bugun kese icin persembeye gun verdi. Hcg sonucuma gore persembeye 3000lerde diye tahmin ederek gun verdi. Kese icin erken mi olur? Daha bugun 9.gunum persembe günü 15.gun oluyor. O zaman kac haftalik oluyorum? Bat 14 kasımdi. Transfer 30kasim. Kafam cok karıştı
İnşallah ilk denemede tutar sağlıkla alırsın kucağına Ryamm ekle istersen arkadaşıKızlar beni de yazın. Yaş 28, eş faktörü azosperm. İlk deneme. Pazartesi yumurta toplama ve histeroskopi olcam rahim T şeklinde. Dua edin nolur :)
Şuanda 4+0 sın canım eğer 5. Gün embriyosu transferiyse. Perşembe günü de 4+6 oluyorsun yani 6 gün sonra.. çok erken bence de 5+ beklese daha iyi olabilirmişBir sorum olacak kızlar. Doktor bugun kese icin persembeye gun verdi. Hcg sonucuma gore persembeye 3000lerde diye tahmin ederek gun verdi. Kese icin erken mi olur? Daha bugun 9.gunum persembe günü 15.gun oluyor. O zaman kac haftalik oluyorum? Bat 14 kasımdi. Transfer 30kasim. Kafam cok karıştı
M mdnafsnkny42 ben de bugün gittim canım bana da 23üne randevu verdi ki ona bile erken dediler. Benim transfer tarihi 29 kasım.. 23ünde 6+1 oluyor kısmetse bence erken değil o da niye erken dediler bana da anlamadımŞuanda 4+0 sın canım eğer 5. Gün embriyosu transferiyse. Perşembe günü de 4+6 oluyorsun yani 6 gün sonra.. çok erken bence de 5+ beklese daha iyi olabilirmiş
Beta hgc degerine gore gun verdi 3000lerde kese gorunuyormus arastirmalarima göre bilemedim kiŞuanda 4+0 sın canım eğer 5. Gün embriyosu transferiyse. Perşembe günü de 4+6 oluyorsun yani 6 gün sonra.. çok erken bence de 5+ beklese daha iyi olabilirmiş
O zamn buyuk mutlk vajinal muayene edecek gibiErken olmaz canım gözükür kese muhtemelen vajinal gözükür
Her doktorun farkli yontemi var sanirim kafam karıştı kaldiM mdnafsnkny42 ben de bugün gittim canım bana da 23üne randevu verdi ki ona bile erken dediler. Benim transfer tarihi 29 kasım.. 23ünde 6+1 oluyor kısmetse bence erken değil o da niye erken dediler bana da anlamadım
Senin kalbinin güzelliği o bence Hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edersin bize artıkNe kadar güzel kalpli insanlarsınız her biriniz burda birbirimize destek olmak, acı tatlı herşeyimizi paylaşmak o kadar kıymetli ki dilerim allahtan isteyen herkese nasip etsin sağlıkla mutlulukla.. kimseyi evlat acısıyla da sınamasın aminn
Doğrudur canım seninki yüksekse o zaman hesaplamıştır o kesinBeta hgc degerine gore gun verdi 3000lerde kese gorunuyormus arastirmalarima göre bilemedim ki
Her zaman ediyorum her biriniz dualarimdasinizSenin kalbinin güzelliği o bence Hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edersin bize artık
Eve tolsbilir csnim ben de anlamadim neyse söyle düsünelim sen cok beklemiceksin kacti senin beta degerin canim? UnuttummHer doktorun farkli yontemi var sanirim kafam karıştı kaldi
9.gun bugun 372Eve tolsbilir csnim ben de anlamadim neyse söyle düsünelim sen cok beklemiceksin kacti senin beta degerin canim? Unuttumm
Evet tamam iste ondan dogru seninkisi cok yüksekti bu ilerleyise höre senin görünür kesin 4+6 da allahin izniyle9.gun bugun 372