- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
Haydi hayirli haberler canimm günaydinnnGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi hayirli haberler canimm günaydinnnGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Hayirli olsun canim nasilsin test yaptin miBenimde 8.gunum bugun transferin
Ne zaman cikcakmis sonucGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Kaçıncı günün 10 mu 12 mi kuzum insallahh güzel yüksek bı değer alırsın Allah'ın izniyleGünaydın kızlar ben sabahın köründe gittim kan verdim
Yaptim canim ama kanda çıkarmı ,cikmazmi dye korkuyomHayirli olsun canim nasilsin test yaptin mi
İnşallah canım, 1 saate çıkar dediler ya bakalımHaydi hayirli haberler canimm günaydinnn
Acilde verdim canım 1 saate faaln çıkar dedilerNe zaman cikcakmis sonuc
Transfer günü hariç bugün 9.gün canım. Amin inşallah canımKaçıncı günün 10 mu 12 mi kuzum insallahh güzel yüksek bı değer alırsın Allah'ın izniyle
Hayırlı olsun, kanda da çıkacaktır inşallahYaptim canim ama kanda çıkarmı ,cikmazmi dye korkuyom
Progesteron ignelerinde beta hcg yok degilmi?Hayırlı olsun, kanda da çıkacaktır inşallah
Masallah csnim bu kanda oynaya oynaya cikar valla cok güzel görünüyor kacinci gündü bugünYaptim canim ama kanda çıkarmı ,cikmazmi dye korkuyom
Yok diye biliyorumProgesteron ignelerinde beta hcg yok degilmi?
8.gun canim insallh cikarya korkuyorumMasallah csnim bu kanda oynaya oynaya cikar valla cok güzel görünüyor kacinci gündü bugün
Cok güzel görünüyo canim bence gününe göre de güzel bir deger cikar allahin izniyle test günün ne zaman8.gun canim insallh cikarya korkuyorum
Bugub yptrmyi dusunuyrmCok güzel görünüyo canim bence gününe göre de güzel bir deger cikar allahin izniyle test günün ne zaman
Güzel haberler getir sende insallah canimBugub yptrmyi dusunuyrm
Ooh cok sükür hamd olsun canimm cok güzel cikmiss masallah saglikla helir devami insallahhhKızlar sonucum çıktı 191.8
Hayırlı olsun canım benimde bugun 8.gunum bakalım benim ne cikacakKızlar sonucum çıktı 191.8
Aminn inşallah canım. Darısı diğer tüm bekleyen arkadaşlara inşallahOoh cok sükür hamd olsun canimm cok güzel cikmiss masallah saglikla helir devami insallahhh