Bnde içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde içtim
İkizler geliyor hayırlı olsun çok güzel sonucunuz7.gun 144
9.gun 372 çıktı kizlar sonuclarim inşallah boyle guzel devam eder guzel artmış degil mi kizlar?
Ay maşallah çok güzel çok sevindim hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Canim igne kullaniyomusun gobekten?Kızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Ya hadi insalah sağolunİkizler geliyor hayırlı olsun çok güzel sonucunuz
Hayirli olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Gözün aydın canım sağlıklı illerlesin inşallah gelsin bebislerikinci kan testi istemediler mi?Kızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Maşallahgüzel artmışsağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallah7.gun 144
9.gun 372 çıktı kizlar sonuclarim inşallah boyle guzel devam eder guzel artmış degil mi kizlar?
Ben transfere başlamadan çayı kahveyi bıraktım. Afiyet olsun canım
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sürdürsün inşallahKızlar sonucum çıktı 197 şimdi kese için randevu vercekler direk.. allahım isteyen herkese nasip etsinn.. bu yolda mücadele eden bütün arkadaşlarım hüzel haberi alsın sağlıkla ilerlesin aminn
Yok istemediler canım burda istemiyolar değer güzelse.. daha önce de öyle olmuştu. 2 hafta sonrasına randevu verdiler şimdi.. hayırlısı artıkGözün aydın canım sağlıklı illerlesin inşallah gelsin bebislerikinci kan testi istemediler mi?
Amin inşallah canım allah her birimizin kucağını sağlıklı yavrularla doldursunHayirli olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canımm sağlıkla ilerler inşallahAy maşallah çok güzel çok sevindim hayırlı olsun
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sürdürsün inşallah
Ben de ara sıra içmeyi düşünüyorum her gün değil de canım çekerse içicemBen transfere başlamadan çayı kahveyi bıraktım. Afiyet olsun canım
Evet kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğneCanim igne kullaniyomusun gobekten?
Doktor olayini naptiniz ben tup bebk tedavisini başka ilde gordum simdi burda iyi bir doktor bulmam lazimEvet kullanıyorum canım kan sulandırıcı iğne
Ben şuan daha tüp bebek merkezindeyim canım, 8 ocaktaki randevuda herşey yolunda görünürse o zaman bir kadın doktorundan randevu alıp ona gitmem gerekiyorDoktor olayini naptiniz ben tup bebk tedavisini başka ilde gordum simdi burda iyi bir doktor bulmam lazim