Merhaba bu vuruldgmz igneler hcg iceriyomu acaba ,testte pozitif gorursek bizi yanıltır mi progesteron dex igne kullanyrm bendeDuphastonu sabah akşam kullanıyorum. Progestan fitili günde 6 tane kullanıyorum her günde göbekten iğne vurunuyorum yarın da kan vericem bakalım
Yok canım vajinal bakıldı direkPeki karından mı gözüktü?
O yüzden ilaçları bıraktırmadı ama çok çok iyi de konuşmadı bekleyeceğiz dedi bakalım çarşamba teste gideceğim12 günden 14 güne yüzden 60 dan fazla çıkmış sorun yokki. günlük değil 48 saatte bir yüzde 60 çıkar.
Son 3 testten itibaren artık aynı yere gidiyorum. İnşallah iyidirHep ayni yerde kan vermenizi tavsye ederim suan icin iyi görünüyor
çok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük 3 tüp bebek yapınca çok iyi anlıyorum. bol su iç suya embiryonun bu dönem çok ihtiyacı oluyormuş. 3 saatte bir kalkıp evin içinde yürü biraz ağır adımla hareketsizlikte iyi değil.İnşallah canım. Her ihtimale karşı bugün çok hareket etmiyorum, uzanıyorum şimdilik bir şey yok bakalım,insan bir kere kaybedince korkuyor artık
İçini ferah tut canm sorun yok sende ,bosuna sorun yapma kendine rahatina bak bekle sakinceO yüzden ilaçları bıraktırmadı ama çok çok iyi de konuşmadı bekleyeceğiz dedi bakalım çarşamba teste gideceğim
Son 3 testten itibaren artık aynı yere gidiyorum. İnşallah iyidir
içini ferah tut. iyi düşün stres çok etkiliyor tutunmayıO yüzden ilaçları bıraktırmadı ama çok çok iyi de konuşmadı bekleyeceğiz dedi bakalım çarşamba teste gideceğim
Son 3 testten itibaren artık aynı yere gidiyorum. İnşallah iyidir
Progesteronda hcg yok. Ama transfer zamanı çatlatma iğnesi kullanıldıysa o yanıltabilirMerhaba bu vuruldgmz igneler hcg iceriyomu acaba ,testte pozitif gorursek bizi yanıltır mi progesteron dex igne kullanyrm bende
O konu da bilgim yok maalesef ama içerdiğini düşünmüyorumMerhaba bu vuruldgmz igneler hcg iceriyomu acaba ,testte pozitif gorursek bizi yanıltır mi progesteron dex igne kullanyrm bende
Kese düzgün yerleşmiş ise büyüklüğe dikkat etme :) keseden dolayı problem yaşamadım. 6. Hafta bebek de görünür. Kalp atısı da görülür ama dinletmiyorlar. 7 veya 8 de kalp atısı.. Hayırlı olsun.Benim de 5+2 de 6mm canım normal dedi doktorum ama işte insan merak ediyor yine de
Darısı kalp atışına inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsinYok canım vajinal bakıldı direk
Hiç içmediğim kadar su içiyorum desem, normalde günde 1 bardak su içen biriyim bazen onu bile unutuyorum ama şimdi 2 buçuk litre garanti içiyorum artıkçok iyi anlıyorum seni bende 2 düşük 3 tüp bebek yapınca çok iyi anlıyorum. bol su iç suya embiryonun bu dönem çok ihtiyacı oluyormuş. 3 saatte bir kalkıp evin içinde yürü biraz ağır adımla hareketsizlikte iyi değil.
Yok dondurlmuş transfer oldm zTen benProgesteronda hcg yok. Ama transfer zamanı çatlatma iğnesi kullanıldıysa o yanıltabilir
Amin inşallah canım burada çabalayan uğraşan bekleyen herkes mutlu haberler alsın inşallahDarısı kalp atışına inşallah canım Rabbim sağlıkla devam ettirsin
29.haftadasın ha zaman nasıl geçiyo duygulandım
Amin inşallah canımAmin inşallah canım burada çabalayan uğraşan bekleyen herkes mutlu haberler alsın inşallah
Şükür iyiyim canım bekliyorum bakalım haftaya gidecem kontrole inşallah bebişi de kalp atışını da görürümAh sorma o kadar hızlı ki anlatamam sizeSen nasılsın canım
5+4te 8 mm canım normal günde 1 1.5 mm büyüyomuş galibaBenim de 5+2 de 6mm canım normal dedi doktorum ama işte insan merak ediyor yine de
5+2 ne canım biz ne olduk şimdiBenim de 5+2 de 6mm canım normal dedi doktorum ama işte insan merak ediyor yine de