12 günden 14 güne yüzden 60 dan fazla çıkmış sorun yokki. günlük değil 48 saatte bir yüzde 60 çıkar.Ben aslında başta yapmadım ama hemşirem de bu artışlar beklediğimizden az dediği bir sıkıntı olabilir için artık kötüye hazır olmayı seçtim. Benim 6. Gün 24 9. Gün 73 12. Gün 115 13. Gün 158 14. Gün 190 olarak ilerledi.
Günaydın canım. yerleşme kanamasıdır.Günaydın kızlar bugün transferimin 8.günü peçeteye silince çok çok az çok açık kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince ama
İnşallah canım,fitil kalıntılarıyla silince geliyor. İlkinde de düşüğüm lekelenmeyle başlamıştı o yüzden korkuyorum test günümde yarın. Birde midem bulantım da varGünaydın canım. yerleşme kanamasıdır.
bulantı ilaçtandır. erken şuan çünkü. progestan iğnesi oluyormusun tutması için ?İnşallah canım,fitil kalıntılarıyla silince geliyor. İlkinde de düşüğüm lekelenmeyle başlamıştı o yüzden korkuyorum test günümde yarın. Birde midem bulantım da var
Hep ayni yerde kan vermenizi tavsye ederim suan icin iyi görünüyorBen aslında başta yapmadım ama hemşirem de bu artışlar beklediğimizden az dediği bir sıkıntı olabilir için artık kötüye hazır olmayı seçtim. Benim 6. Gün 24 9. Gün 73 12. Gün 115 13. Gün 158 14. Gün 190 olarak ilerledi.
Tup bebkte demi dis gebelik oluyoBende 2 kere yasadim 900 lerdeyken artik birinde igne oldum Allahtan 1 tane yetti 2. De kirtaj olmak zirunda kaldim. Allah bi daha yasatmasin insallah hickimse de yasamasin
evett ben dogal yoldan dıs gebelık gecırdıgımde hastanede hemsıre soylemıstı şaşırmıstımTup bebkte demi dis gebelik oluyo
Hergün göbekten olanı oluyorum kan testinden sonra günde 2 tane olacakmışım. Fitil kalıntısıyla oluyor sadece lekelenme o da peçeteye silince, birde fitil yaparken yine aynı şekilde fitil kalıntısıyla elime geliyor çok çok az böyle açık sarıyla açık kahve arası akıntı olur ya onun gibi bir şeybulantı ilaçtandır. erken şuan çünkü. progestan iğnesi oluyormusun tutması için ?
hafif lekelenme sorun değil. benimde oldu 2 gün geçti. progestanı arttıyorsa daha sıkı tutunur. Duphastonuda sor doktoruna düşüğü engelliyor. 3,5 aya kullanıyorsun.Hergün göbekten olanı oluyorum kan testinden sonra günde 2 tane olacakmışım. Fitil kalıntısıyla oluyor sadece lekelenme o da peçeteye silince, birde fitil yaparken yine aynı şekilde fitil kalıntısıyla elime geliyor çok çok az böyle açık sarıyla açık kahve arası akıntı olur ya onun gibi bir şey
Gebelik takibine kendi doktoruna mi gitceksin5+4te keseyi gördük yolk vs söylemedi doktor aklıma da gelmedi sormak. 2 hafta sonra gel hem bebişi görelim hem kalp atışını dinleyelim dedi
Duphastonu sabah akşam kullanıyorum. Progestan fitili günde 6 tane kullanıyorum her günde göbekten iğne vurunuyorum yarın da kan vericem bakalımhafif lekelenme sorun değil. benimde oldu 2 gün geçti. progestanı arttıyorsa daha sıkı tutunur. Duphastonuda sor doktoruna düşüğü engelliyor. 3,5 aya kullanıyorsun.
Keseyi gördünüz mü peki?Kızlar 5+2 haftadayım. Bu haftalar da kese ölçünüz neydi? Doktor 2 haftaya kalp atışı için randevu verdi her şey yolunda dedi. Kese ölçünüz kaçtı bu haftalar da ?
çok güzel ilaçların tutunmaya destek. inşallah yarında güzel haber vereceksin canım hissediyorum güzel olacak.Duphastonu sabah akşam kullanıyorum. Progestan fitili günde 6 tane kullanıyorum her günde göbekten iğne vurunuyorum yarın da kan vericem bakalım
Evet canım şükürKeseyi gördünüz mü peki?
4,1 mm 5+3 teydiKızlar 5+2 haftadayım. Bu haftalar da kese ölçünüz neydi? Doktor 2 haftaya kalp atışı için randevu verdi her şey yolunda dedi. Kese ölçünüz kaçtı bu haftalar da ?
Benim de 5+2 de 6mm canım normal dedi doktorum ama işte insan merak ediyor yine de4,1 mm 5+3 teydi
İnşallah canım. Her ihtimale karşı bugün çok hareket etmiyorum, uzanıyorum şimdilik bir şey yok bakalım,insan bir kere kaybedince korkuyor artıkçok güzel ilaçların tutunmaya destek. inşallah yarında güzel haber vereceksin canım hissediyorum güzel olacak.
Peki karından mı gözüktü?Evet canım şükür