- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
PIHTILAŞMA OLDUĞU İÇİN GEBELİĞİ TAHLİLLE ÖĞRENDİĞİNDE BAŞLA DEMİŞTİ. OKSAPAR DUPHASTON CORASPİN FOLİC ASİT BALIK YAĞI PROGESTAN İĞNE KULLANIYORUM. GEBLİK OLUŞTUĞUNDA BUNLARI KULLANMAM LAZIM DEDİ EN SON RAPOR ALIRKEN KONUŞTUĞUM DOKTOR SÖYLEDİ. SAĞOL CANIM İNŞALLAH :)Hadi bakalım Allah tamamına erdirir inşallah canımoksapar mı verdi doktor ben de test yaptırmıştım pıhtılaşma vs yoktu ama doktor verdi kullan kan akışı olsun tedbirli olalım bu sefer dedi diğer gebeliklerimde kullanmamıştım
BU HAFTA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIK. GEÇEN HAFTA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. DOĞAL YANİ :)Transfer sonrası kaçıncı gün yani canım?
Anladım canım harikaaBU HAFTA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKTIK. GEÇEN HAFTA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. DOĞAL YANİ :)
VALLA ÖYLE OLDU CANIM ÇOK MUTLUYUM DEVAMIDA GÜZEL OLACAK İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE:)Anladım canım harikaaneye niyet neye kısmet işte rabbim ol deyince oluvermiş inşallah sağlıkla ilerler canım
Kizlar bugun 7.gunum kan verdim 144 geldi sonuc nasil sizce? Kimyasala doner mi acaba
Bilemiyorum aslinda hic aklimda yoktu sonucta iyi gibi geldi bana ama yine de bir korku sardi içimi iki gun sonra mi tekrar etmem gerekiyor?Neden direk kimyasalı düşünüyorsunuz? 7. Gün için gayet güzel bi sonuç
Bilemiyorum aslinda hic aklimda yoktu sonucta iyi gibi geldi bana ama yine de bir korku sardi içimi iki gun sonra mi tekrar etmem gerekiyor?
Maşallah Allah kucağınıza almayi da nasip etsin inşallahEvet 2 gün sonra tekrar aynı saatte kan verin. Benim 9. Günde 123’tü ve şuan 29 haftama yaklaştım, endişe etmeyin lütfen, sağlıklı bir gebelik diliyorum
AmiiinMaşallah Allah kucağınıza almayi da nasip etsin inşallah
Bu değerin kimyasala döneceğini hiç sanmam canım başka bir aksilik yaşanmazsaKizlar bugun 7.gunum kan verdim 144 geldi sonuc nasil sizce? Kimyasala doner mi acaba
Tesekkur ederim Allah razi olsunBu değerin kimyasala döneceğini hiç sanmam canım başka bir aksilik yaşanmazsaaksine 7. Gün için baya yüksek bir değer bu hayırlısı olsun canım
29.haftadasın ha zaman nasıl geçiyo duygulandımEvet 2 gün sonra tekrar aynı saatte kan verin. Benim 9. Günde 123’tü ve şuan 29 haftama yaklaştım, endişe etmeyin lütfen, sağlıklı bir gebelik diliyorum
Canım nasılsın? Tekrar kan verdin mi?Amin inşallah canım benim. Çok teşekkür ederim sana Allah razı olsun içime su serptin dün. Allah muradın neyse kavuştursun inşallah
Al benden de o kadar canım. Hatta ben de kahverengi akıntı bile gelmedi.. hiç birşeyim yok yani aşırı normal herşeyKızlar en ufak bi belirtim yok benim ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı ne herhangi başka bi şey.. Birkaç gün önce bi kahverengi akıntı gelmişti devamı gelmedi.. Endişeleniyorum
Kızlar en ufak bi belirtim yok benim ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı ne herhangi başka bi şey.. Birkaç gün önce bi kahverengi akıntı gelmişti devamı gelmedi.. Endişeleniyorum
Hesapladınız mi gebeliginiz nekadar? Göğüs hassasiyeti erken donemde sanirim ilaçlardan oluyorAl benden de o kadar canım. Hatta ben de kahverengi akıntı bile gelmedi.. hiç birşeyim yok yani aşırı normal herşey
Ben bugün 6+1 oldum belirtim olmaması garipAl benden de o kadar canım. Hatta ben de kahverengi akıntı bile gelmedi.. hiç birşeyim yok yani aşırı normal herşey