Ben ilaç kullanmıyorum tedaviye ara vermiştin kendiliğinden doğal oldu gebeliğim 6+1 olmam gerekiyo bugün. 5+4te keseyi görmüştümSlm kızlar
Hesapladınız mi gebeliginiz nekadar? Göğüs hassasiyeti erken donemde sanirim ilaçlardan oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilaç kullanmıyorum tedaviye ara vermiştin kendiliğinden doğal oldu gebeliğim 6+1 olmam gerekiyo bugün. 5+4te keseyi görmüştümSlm kızlar
Hesapladınız mi gebeliginiz nekadar? Göğüs hassasiyeti erken donemde sanirim ilaçlardan oluyor
Yaa cok güzel inşallah cok sakin bir bebisin oluyor ozaman ben 5+2 ama daha kese bisey görmedim haftaya bugün inşallahBen bugün 6+1 oldum belirtim olmaması garipBi de keseyi gördüm bebeği daha görmedim ya o yüzden de biraz fazla endişeliyim
İnşallah hepimizin sakin sağlıklı bebişleri olsun gittin mi doktora?Yaa cok güzel inşallah cok sakin bir bebisin oluyor ozaman ben 5+2 ama daha kese bisey görmedim haftaya bugün inşallah
Ne güzel bir hediye Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin insallahBen ilaç kullanmıyorum tedaviye ara vermiştin kendiliğinden doğal oldu gebeliğim 6+1 olmam gerekiyo bugün. 5+4te keseyi görmüştüm
Haftaya çarşamba günü randevum var,o yüzden ayrı bir endişeliyimİnşallah hepimizin sakin sağlıklı bebişleri olsun gittin mi doktora?
Ben hesapladım canım eğer yolundaysa herşey 3+6 blastokist transfer tarihine göre..Slm kızlar
Ha sen daha doktora hiç gitmedin anladım. Oo sen keseyi de bebişi de kalp atışını da aynı anda göreceksin o zaman heyecana gelHaftaya çarşamba günü randevum var,o yüzden ayrı bir endişeliyim
Keseyi ne zaman gördün canım? Yolk kesesi çıktıysa ordan bebiş gelir bir daha ne zaman gidiceksin?Ben bugün 6+1 oldum belirtim olmaması garipBi de keseyi gördüm bebeği daha görmedim ya o yüzden de biraz fazla endişeliyim
Yani daha kan testine bile gitmedim bismillah çok yeniBen hesapladım canım eğer yolundaysa herşey 3+6 blastokist transfer tarihine göre..
Ben adet gününü baz alarak 6+1 dedim kız senin o zaman daha ileri gebeliğin demiBen hesapladım canım eğer yolundaysa herşey 3+6 blastokist transfer tarihine göre..
5+4te keseyi gördük yolk vs söylemedi doktor aklıma da gelmedi sormak. 2 hafta sonra gel hem bebişi görelim hem kalp atışını dinleyelim dediKeseyi ne zaman gördün canım? Yolk kesesi çıktıysa ordan bebiş gelir bir daha ne zaman gidiceksin?
Hayır canım ben daha transfer olalı 8 gün oldu.. ondan embriyo transfe tarihine göre hesapladım. Ama senin doğal yolla olmuş sen baya öndesin bana göreBen adet gününü baz alarak 6+1 dedim kız senin o zaman daha ileri gebeliğin demi
Anladım canım inşallah görürsün ve duyarsın endişelenme canım bu arada canım ben ilk gebeliğimde yaşamadım mide bulantısı falan hiç, sadece kasıklarımda kasılmalar vardı başlarda. Ama dediğim gibi senin doğal yolla ilaç vs yok.. o yüzden bişey de yoktur pek.. çoğu kadın anlamıyor bile zaten hamile kalınca bişey hissettmiyor bu zamanlarda. Sen endişelenme iyidir bebiş inşallah5+4te keseyi gördük yolk vs söylemedi doktor aklıma da gelmedi sormak. 2 hafta sonra gel hem bebişi görelim kalp atışını dinleyelim dedim
Sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallahHayır canım ben daha transfer olalı 8 gün oldu.. ondan embriyo transfe tarihine göre hesapladım. Ama senin doğal yolla olmuş sen baya öndesin bana göre
Inşallah ama çok heyecanliyimHa sen daha doktora hiç gitmedin anladım. Oo sen keseyi de bebişi de kalp atışını da aynı anda göreceksin o zaman heyecana gel
Aminn canımn tek dileğimiz sağlıkla ilerler inşallah hepimizin ki yarabbimmSağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah
Bu sabah yine verdim. 190 olmuş :/ yani pazartesi 115ti salı 158 bugün 190 yine 2 kat artmamış. Doktor 1 hafta kan testini yasakladı. Haftaya çarşamba test yapıp yanına gidicem. Ama pek umudum yok diyebilirim. Tek umudum kanamamın olmayışı. Bakalım çarşamba günü belli olacak. Eğer olmazsa tekrar deneyeceğim ne yapalım. Allah herkesin yardımcısı olsun ne zor hislermiş.. bi yerlerde hep yaşıyor kadınlar bu durumları Allah hepsine yardım etsinCanım nasılsın? Tekrar kan verdin mi?
Anladım canım evet hepimizin başına bi şekilde bişeyler geliyor.. her zaman da beterin beteri var deyip şükretmeye devam lazım.. allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı.. olmuyorsa bunda da vardır bi hayır.. yine denersinBu sabah yine verdim. 190 olmuş :/ yani pazartesi 115ti salı 158 bugün 190 yine 2 kat artmamış. Doktor 1 hafta kan testini yasakladı. Haftaya çarşamba test yapıp yanına gidicem. Ama pek umudum yok diyebilirim. Tek umudum kanamamın olmayışı. Bakalım çarşamba günü belli olacak. Eğer olmazsa tekrar deneyeceğim ne yapalım. Allah herkesin yardımcısı olsun ne zor hislermiş.. bi yerlerde hep yaşıyor kadınlar bu durumları Allah hepsine yardım etsin
Aynen canım ne yapalım bakalım rabbim ne zaman nasip edecek sana da kolaylıklar dilerimAnladım canım evet hepimizin başına bi şekilde bişeyler geliyor.. her zaman da beterin beteri var deyip şükretmeye devam lazım.. allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı.. olmuyorsa bunda da vardır bi hayır.. yine denersin