- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
Tesekkür ederim canim insallah devami gelir ve dogrudurhayırlı olsun canım maşallaaahh..
amiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkür ederim canim insallah devami gelir ve dogrudurhayırlı olsun canım maşallaaahh..
amiinnn
Yerleşmeyle alakalı olabilir canım. Benim ilk transferimde de aynısı gelmişti, bunda da az bişey geldi hatta ben ondan anladım pozitif olduğunuKızlar dün peçeteye silince kahverengi beyaz karışık sümüksü akıntı geldi lekelenme gibi değil iç çamaşırımda bi şey yoktu sadece peçeteye geldi silince devamı da gelmedi bu 4.gebeliğim başta öğrendiğimde pek umursamadım bu gebeliği ama zaman geçtikçe umursuyo insan ve endişelerim artmaya başladı
Gözün aydın canım sağlıklı illerlesin inşallahKizlar benim kalbim simdi yerinden cikicak aglicaamm.. gözlerime inanamiyorumm simdi yaptim bunu bugün 7. gün.. 5. gün yine bu ayni testten yapmistim bembeyazdii bu simdi hemen cikti 2. cizgii umarim dogrudur allahim. hepimize yasat bu güzel duyguyu yarabbimm
Tebrikler canım gelsin sağlıklı bebislerGünaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test, 6.günüm bugün
Eki Görüntüle 3172318
Dün 115ti bugün 158 olmuş allahım bi umut… artmış değil miDilerim bu sefer çok güzel katlar canım..aslında ilk 2 iyi başlamış 3. De yeteri kadar çoğalmamış.. ama bu defa inşallah artar.. oldu canım kadınlarkulubğnde çok okudum. İnşallah toparlar düzelir
Amiinnn canim insallahhGözün aydın canım sağlıklı illerlesin inşallah
Artmis tabi ki canim.. ama biz ne desek bos canim, insallah cok güclüdüe ve tutunur sana canim dua edelim sen üzülme lütfen ama senin iyi olman lazim..Dün 115ti bugün 158 olmuş allahım bi umut… artmış değil mi
Amin inşallah canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler canım gelsin sağlıklı bebisler
Amin inşallah canım benim. Çok teşekkür ederim sana Allah razı olsun içime su serptin dün. Allah muradın neyse kavuştursun inşallahArtmis tabi ki canim.. ama biz ne desek bos canim, insallah cok güclüdüe ve tutunur sana canim dua edelim sen üzülme lütfen ama senin iyi olman lazim..
Allah seni de muradına kavuştursun canım.. herşeyin en güzeli en hayırlısı in dua etmekten başka elden bişey gelmiyo canımAmin inşallah canım benim. Çok teşekkür ederim sana Allah razı olsun içime su serptin dün. Allah muradın neyse kavuştursun inşallah
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallahDün 115ti bugün 158 olmuş allahım bi umut… artmış değil mi
Aminnn Allah razı olsun. Seninde öyle olur inşallahAllah emeklerinin karşılığını verir inşallah
Kan verdim bugun canim 72 cikti. Kan sulandirici igneye baslamam lazımdı pihtilasma var bende simdi kullanabilirim.Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah
Çok güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallah kaçıncı gündü bugün?Kan verdim bugun canim 72 cikti. Kan sulandirici igneye baslamam lazımdı pihtilasma var bende simdi kullanabilirim.
4+2bugun canimÇok güzel canım sağlıkla ilerlesin inşallah kaçıncı gündü bugün?
Transfer sonrası kaçıncı gün yani canım?4+2bugun canim
Hadi bakalım Allah tamamına erdirir inşallah canım oksapar mı verdi doktor ben de test yaptırmıştım pıhtılaşma vs yoktu ama doktor verdi kullan kan akışı olsun tedbirli olalım bu sefer dedi diğer gebeliklerimde kullanmamıştımKan verdim bugun canim 72 cikti. Kan sulandirici igneye baslamam lazımdı pihtilasma var bende simdi kullanabilirim.
Tüp bebek deneyip kimyasal olan düşen hatta ve hatta transfer sonrası embriyonun tüplere ilerleyip yerleşip dış gebelik yaşayan... Örnekler o kadar çok ki.. Yani demem o ki tüp bebeğin de bi garantisi yok tüp bebek yaptırıp aynı şeyleri yaşamayacağının da garantisi yok. O yüzden deneyin benceKizlar selam ay benim bir akla ihtiyacim var onumuzdeki ay dondurulmus transfer edicez ama bu ay da bi random denesek mi dedimse de ovu testi yapmadan edemedim. Simdi 2 dis gebelik gecirince normal denemeye korkuyo insan. Miyom , cer cop ne varsa temizlettik. Acaba normal denesem mi hic riske atmasammi ? Ovu testlerimi bi aticam size. Testi aldigim kisi baslamis bugun yarin ve sonraki gun degerlendir dedi. Ne yapsam bilemedim ustteki pazartesi alttaki sali sabah tekrar yapicam bakalim.Eki Görüntüle 3172821