- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
Pazar kan tahlili dimi ? Ilaclardandir canim bende dun yiyemedim sote yemeği. Rahat ol canim takdir allahtan.Bugün 3 gün oldu bakalım haftaya pazar yaparım testimi inşallah bu sefer tutmuşturilaçlardan mı bilmiyorum sanki bugün biraz midem bulanıyor gibi
Pazar da c.tesi iğnem var iğne öncesi bi kan veririm duruma göre olurum iğnemiPazar kan tahlili dimi ? Ilaclardandir canim bende dun yiyemedim sote yemeği. Rahat ol canim takdir allahtan.
Hangi igne canimPazar da c.tesi iğnem var iğne öncesi bi kan veririm duruma göre olurum iğnemi
Progestan ampulHangi igne canim
Ben bu pazar anladım yaaRyamm pazar test günü c.tesi de iğnem var belki iğne öncesi bi kan veririm ona göre vurulurum iğnemi
Vd aynen kesinlikle iğneyi vurulmadsn bi test yap yazık benim canımı en çok o iğneler yaktığı için fobi bende o artıkProgestan ampul
Kalcadan olanimi kullaniyorsunProgestan ampul
MalesefKalcadan olanimi kullaniyorsun
3 günde 1 vurulduğum için daha vurulduğum yer iyileşmemiş oluyo beni de zorluyo bayaVd aynen kesinlikle iğneyi vurulmadsn bi test yap yazık benim canımı en çok o iğneler yaktığı için fobi bende o artık
İnşallah canım ya hepimizi bulsun tüm güzelliklerBen bu pazar anladım yaasonucunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzellikler seni bulur canım benim
Ryamda diyordu cok acitiyor diye. Her doktorun farkli recete ediyor. Benimki gobekten verdi prOgestani hic acimiyor. Kiz benimde kasiklarim fena agri oluyor kalkinca. Uzaniyorum valla bahcede misafir var çıkmadım evden. Uzan dinlen canim sende.Malesef
Uzanıyorum canım yoruldum biraz bugünRyamda diyordu cok acitiyor diye. Her doktorun farkli recete ediyor. Benimki gobekten verdi prOgestani hic acimiyor. Kiz benimde kasiklarim fena agri oluyor kalkinca. Uzaniyorum valla bahcede misafir var çıkmadım evden. Uzan dinlen canim sende.
Sakin ev isi yapma egilme bükülme dikkat et. Yürüyüş yap arada evde. Insallah canim allahin izniyle bebislerimize kavusacagiz. Sakin relax kal. Erken testler yapip kendini strese sokma. Oncesinde yaptim inan o stres kimyasala çevirdi belkide.Uzanıyorum canım yoruldum biraz bugünyatıyorum kalkıyorum dua ediyorum inşallah tutsun
Yok yok ev işi yapmadım sağolsun eşim hallediyor robot süpürge falan idare ediyoruz. Bugün sınav vardı ona gittim geldim benim sıpayı tekrar veterinere götürdük 1 dozu daha kalmıştı onu vurdurdum. Öyle böyle derken akşam oldu yoruldum haliyleSakin ev isi yapma egilme bükülme dikkat et. Yürüyüş yap arada evde. Insallah canim allahin izniyle bebislerimize kavusacagiz. Sakin relax kal. Erken testler yapip kendini strese sokma. Oncesinde yaptim inan o stres kimyasala çevirdi belkide.
Keske evde dinlenebilseydin. Bundan sonra umarim yormassin kendini. Ilk gunler onemli canim.Yok yok ev işi yapmadım sağolsun eşim hallediyor robot süpürge falan idare ediyoruz. Bugün sınav vardı ona gittim geldim benim sıpayı tekrar veterinere götürdük 1 dozu daha kalmıştı onu vurdurdum. Öyle böyle derken akşam oldu yoruldum haliylegünü gelmeden testte yapmayacam biliyorum o stresi
İnşallah inşallah canım hadi hayırlısıBende bugün transfer oldum inş tutar bebişlerimiz
canım birbirinize sıkı sıkıya bağlanın inşallahİnşallah ben de biraz önce aldım kuzucuklarımı
canım senin için de hayırlısı olsun inşallah birbirinize sımsıkı tutununAmin canim bu arada transfer gerceklesti.bebislerle uzanıyorum evdeyiz