- 10 Aralık 2021
- 1.909
- 1.739
Insallah canimİnşallah sana sağlıkla tutunur minişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canimİnşallah sana sağlıkla tutunur minişler
Kesinlikle ama insallah bu son denememiz olurda hepimiz anne oluruzAynen canım maddiyatı artık gözğm görmüyor da manevi olarak çok zor
İnşallah inşallahKesinlikle ama insallah bu son denememiz olurda hepimiz anne oluruz
Bi de bu benim 3.denemem inşallah tutar yoksa artık ne psikolojim ne fizyolojim kaldırıyo bu süreciAynen canım maddiyatı artık gözğm görmüyor da manevi olarak çok zor
Amin inşallah canım siz şimdi pozitifi alın 2 ay sonra da ben arkanızdan geleyim inşallahKesinlikle ama insallah bu son denememiz olurda hepimiz anne oluruz
Stres yapma canım düşünme mesela emin ol stres en büyük etken. Sağlıklıysa sana zaten tutunur, Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz hepimizdeBi de bu benim 3.denemem inşallah tutar yoksa artık ne psikolojim ne fizyolojim kaldırıyo bu süreci
Insallah canim dedigin gibi olacak. Bekliyoruz senide canim guzel gunleri sohbetleri yapacağızAmin inşallah canım siz şimdi pozitifi alın 2 ay sonra da ben arkanızdan geleyim inşallah
Kesinlikle sarecigim simdi relax olma zamani allaha tevekkul edip bekleyecegiz. Kendini akisa birak canim oyalan stres at.Stres yapma canım düşünme mesela emin ol stres en büyük etken. Sağlıklıysa sana zaten tutunur, Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz hepimizde
Cok iyi böyle devam o zaman canimU Umayumayy P Papatya321f evdeki eşek sıpasından zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ki 2 gün olmuş bile
Tesekkur ederiz insallah sevgiyle bize baglanmalarini bekliyoruz. Seninde hayirli olsun bebisin. Nasil gidiyor hamilelik ?kızlar uzun zamandır gruba bakamıyorum ama hep aklımdasınız. Umarım güzel sonuçlar alırsınız hep birlikte seviniriz.
Teşekkür ederim canım çok şükür her şey yolunda sizlerin de güzel haberleriyle her şey daha da güzel olacak vazgeçmek yok Allah yardımcımız olsun.Tesekkur ederiz insallah sevgiyle bize baglanmalarini bekliyoruz. Seninde hayirli olsun bebisin. Nasil gidiyor hamilelik ?
Azmimizle bizimle gelecek bebislerimiz vagecmek yok. Allahda nasip ettiyse tabiki olacakTeşekkür ederim canım çok şükür her şey yolunda sizlerin de güzel haberleriyle her şey daha da güzel olacak vazgeçmek yok Allah yardımcımız olsun.
P Papatya321f nasıl hissediyorsun kendini canım?
Bende de arada böyle oluyo hadi bakalımAz bisey bel agrisi birazda karnimin alt tarafi ağrıyor. Sen nasilsin canim ?
Bugün 3 gün oldu bakalım haftaya pazar yaparım testimi inşallah bu sefer tutmuştur ilaçlardan mı bilmiyorum sanki bugün biraz midem bulanıyor gibi