Canım hangi sehirdesin bende çok zor iki tane bulmuştum opu sonrası kullandım şehirdeki bütün eczaneleri ara bence telefondanKızlar , ben tedaviye başladım cetrotide yazdı doktor resmen hiç bir yerde bulamıyorumönceden denseydi Almanyadan getirirdim nasıl yapacağım şaşırdım
Benimde yatağıma kadar ıslanıyor fitilden sanırım sanki idarar kaçırmışım gibi su oluyorGenelde akıntı oluyormuş fitil de ama bir de doktorunuza danışın isterseniz. Ben progestan kullanıyorum 1-1 buçuk saat sonra akıntı oluyor normalmiş, fazlası geri geliyormuş
2 embriyomu koymuşlardı size.. bu arada hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba şimdi doktordan geldik meğerse ikizmiş bizimki.İki kese iki kalp atışı duyduk. Çok değişik duygular içerisindeyim hem çok sevindim hem çok korktum. Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Bende de ne heyecan ne stres hiç bi şey yok şuandaBugün transferin 2.günü oldu bile teste kaldı 7 günve bende ne bir heycan ne bir stres, negatif ala ala ruhsuzlaştım heralde evde ha bire karnımla konuşuyorum
Bende istanbuldayım ve o ilacı bulamadım onun yerine tarlusal kullandırdı doktorKızlar , ben tedaviye başladım cetrotide yazdı doktor resmen hiç bir yerde bulamıyorumönceden denseydi Almanyadan getirirdim nasıl yapacağım şaşırdım
Hııı içme o zaman sen demir önemli sonuçta heleki gebelikte bütün vitaminlerimiz çekildiği için bir bebe tarafındanNormalde de bende demir eksikliği var ya o yüzden 3 gündür içmiyorum öncesinde demir ilacı kullanmıştım şu an iyi ama riske atmiyim dedim çayı da zaten kahvaltı da severim ama içmiyorum artık. Ben transferden çıktım yemek yemeye gittimama mecburdum şehir dışından geldiğim için
Gidemeyeceğini düşünürlerse dondururlar canım merak etme. 3. Güne gelmiş ve hala dondurmamışlarsa 5.güne gideceğini düşünmüş demek ki embriyologlar anlıyolar onlar çünküKızlar benim 5 tane kalmış 3. Gün embriyosu stres yaptım bunlar 5. Güne gidemezse diye
Evet sağlıklı gelişim gösteriyorlar dedi inşallahGidemeyeceğini düşünürlerse dondururlar canım merak etme. 3. Güne gelmiş ve hala dondurmamışlarsa 5.güne gideceğini düşünmüş demek ki embriyologlar anlıyolar onlar çünküsen yüreğini ferah tut
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlereKızlar tüp bebekle hamile kaldım bu gün 5+2 deyim 2 gündür bulantım ve çok halsizlik var kendimde hiç değilim diğer hamişler sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ederim canım amiin Allah her isteyene versin inşallah❤Rabbim sanada nasip etsinSağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bizlere
Benim de 10 du canım 10 una da 5. Güne gitti sevindik falan sonra doktorum 3 ünün kalitesini beğenmedik 7sini beğendik dedi 7 si donduruldu. Yani demem o ki inşallah 5. Güne gitmekle kalmazlar dondurulacak kalitede olurlarEvet sağlıklı gelişim gösteriyorlar dedi inşallahİlk tedavimiz ya biraz panik oluyoruz.düne kadar 8 çocuğumuz var diyorduk bugün 5 oldu
Bende de çok geri geliyor ama öyle yatağa kadar ıslatmıyorBenimde yatağıma kadar ıslanıyor fitilden sanırım sanki idarar kaçırmışım gibi su oluyor
Sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah canım. Bende bugün 5+6 dayım. Hiç bulantım vs olmadı çok şükür. Gayet normal geçiyor çok şükürKızlar tüp bebekle hamile kaldım bu gün 5+2 deyim 2 gündür bulantım ve çok halsizlik var kendimde hiç değilim diğer hamişler sizde durumlar nasıl?
Bugün 4.günün dü dimi senin ? İnşallah pozitif sonuç alırsınBende de ne heyecan ne stres hiç bi şey yok şuandacuma ya da c tesi kan testine gidecem bakalım
Evet canım yaştan dolayı ve ilk deneme olduğu için çift yapmıyorlar ama çok isterdim ikizim olsun