Bol bol su içiyorum artık o yüzden de wc den çıkmıyorumHııı içme o zaman sen demir önemli sonuçta heleki gebelikte bütün vitaminlerimiz çekildiği için bir bebe tarafından afiyet şeker olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su içiyorum artık o yüzden de wc den çıkmıyorumHııı içme o zaman sen demir önemli sonuçta heleki gebelikte bütün vitaminlerimiz çekildiği için bir bebe tarafından afiyet şeker olsun
Transfer günü sayılmadığı için evet inşallah canım hepimiz bugün iğnemi oldum perşembe yine vurulacam onu da vurulayım sonra da iğnem pazar günü. Pazar iğnemi vurulmadan önce bi test yaptırayım duruma göre vurulayım iğnemi diye düşündüm. Pozitifse vurulayım negatifse boşu boşuna vurulmayım dedimBugün 4.günün dü dimi senin ? İnşallah pozitif sonuç alırsın
Ben de tek yumurta ikizi olsun çok isterdim birbirinin aynıları ilki de tekti tutmadı bu da tek artık bu da tutmazsa (inşallah tutar) çift verecek doktorumEvet canım yaştan dolayı ve ilk deneme olduğu için çift yapmıyorlar ama çok isterdim ikizim olsun
Çok sevindim canım senin adına 2 gündür bendede iştah kalmadı valla geçer heralde:)Sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah canım. Bende bugün 5+6 dayım. Hiç bulantım vs olmadı çok şükür. Gayet normal geçiyor çok şükür
Evet 2 tane koyuldu ikisi de tuttu sağ olun Rabbim isteyen herkese nasip etsin2 embriyomu koymuşlardı size.. bu arada hayırlı olsun inşallah
İnşallah sağlıklı olsun evet haklısınBenim de 10 du canım 10 una da 5. Güne gitti sevindik falan sonra doktorum 3 ünün kalitesini beğenmedik 7sini beğendik dedi 7 si donduruldu. Yani demem o ki inşallah 5. Güne gitmekle kalmazlar dondurulacak kalitede olurlar yani iş sadece 5. Güne gitmekle olmuyo bi 3.gün embriyosu 5.gün embriyosundan daha sağlıklı da olabilir. Böyle şeyler hiç kafanı karıştırmasın
İnşallah bebek çıkar o zamanGeçen ay kimyasal oldu işte doktorum gecikme olmaz normal döngü de devam edersin dedi 11 gün gecikme şuan doktor a gitmedim kistim yoktu geçen ay bu döngümde olduysa bilmiyorum polipim vardı onları da aldık zaten
Canım Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi oldun dondurulmuş sa doğunun kaçıncı günü transfer oldunİnşallah bebek çıkar o zaman
Geçer geçer inşallah. Aman onlar iyi olsun da her şeye razıyız zatenÇok sevindim canım senin adına 2 gündür bendede iştah kalmadı valla geçer heralde:)
Ya geç döllenme dedikleri şey yada gecikme anlarız artık 3-4güne heraldeİnşallah bebek çıkar o zaman
Kızlar tüp bebekle hamile kaldım bu gün 5+2 deyim 2 gündür bulantım ve çok halsizlik var kendimde hiç değilim diğer hamişler sizde durumlar nasıl?
Dondurulmuş transfer. Tam olarak anlayamadım ama ben 3 kez opu oldum son opudan sonra hemen transfer olamadım bazı aksilikler çıktı daha doğrusu doktor doğru zamanı bekledi. Son adetimin 17.günü transfer olduCanım Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi oldun dondurulmuş sa doğunun kaçıncı günü transfer oldun
Amin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınEvet 2 tane koyuldu ikisi de tuttu sağ olun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sare sende hiç belirti var mı benim 9. Gün hiç bişey yok
Benim de 4.gün sıfır belirti 9.gündesin kan testi yaptırırsan varsa çıkarSare sende hiç belirti var mı benim 9. Gün hiç bişey yok
Çarşamba yada perşembe yaptırıcam kan testini dr. 12. Gün dedi diye eşim erken yaptırmıyorBenim de 4.gün sıfır belirti 9.gündesin kan testi yaptırırsan varsa çıkar
Ben geçen transferde 9.gün de yaptırmıştım iğnem vardı sonuca göre vurulayım diye. Negatif çıkınca doktoruma söylemiştim olsaydı kesin çıkardı demiştiÇarşamba yada perşembe yaptırıcam kan testini dr. 12. Gün dedi diye eşim erken yaptırmıyor
İnşallah bu kez tutar sizinde.. ne zormuş beklemekBen geçen transferde 9.gün de yaptırmıştım iğnem vardı sonuca göre vurulayım diye. Negatif çıkınca doktoruma söylemiştim olsaydı kesin çıkardı demişti