benim de nisan reglsi ile başlanacak transfer işlemlerine :) embriyolar dondurulduBirlikte atlatıcaz bizde inşallah
İnşallah canımHayırlısı olsun kuzum inşallah allahın izni ile güzel olacak
Baktı mı doktor ne yaptın canım. Yerleşiyor iyice ondan mı oluyor acaba.İşte bu kanama başka bir yerden mi geliyor ne oluyor kese etrafında kanama yok ama be kanama yaşıyorum çok değişik
İnşallah sorunsuz geçer canım habersiz bırakma bizleriÇok teşekkür ederim yatışım yapıldı serumum takıldı bakalım ilerleyen zamanlarda neler yaşayacağım
Hastanede olmak saha güvende hissettiriyor
İnşallah sonucun güzel çıkarM mucizemibeklerken111 O okuryazar Aile hekiminden verdim kanı girip bakıyorum sisteme ama hala sonuç çıkmadı. Öğlen tekrar idrar testi yaptım tabiki yine tek çizgi çıktı. Kan sonucu çıkınca yazarım.
benim de nisan reglsi ile başlanacak transfer işlemlerine :) embriyolar donduruldu
Ne kadar kaldı adetlerinizeEveeeeettt
İnşallah bebeğin seninledir bu güzel günde dualarımız sizlerleM mucizemibeklerken111 O okuryazar Aile hekiminden verdim kanı girip bakıyorum sisteme ama hala sonuç çıkmadı. Öğlen tekrar idrar testi yaptım tabiki yine tek çizgi çıktı. Kan sonucu çıkınca yazarım.
Transfer zamanı yine iğne mi oluyoruzİnşallah canım teşekkür ederim şu transfer zamanı olan iğneler den korkuyorum ya keşke bana da fitil verseyarından sonra bakalım ne olacak
Bende hiç iğne yok senin de ilk belki sana da vermez sanki ilk denemelerde daha az ilaç veriyorlar gibi gözlem tabi sadeceİnşallah canım teşekkür ederim şu transfer zamanı olan iğneler den korkuyorum ya keşke bana da fitil verseyarından sonra bakalım ne olacak
benim 27 sinde olmuştu şubatı yine bu ayın sonuna doğru olurum diye düşünüyorum:)Ne kadar kaldı adetlerinize
kimi doktor progetan iğne olarak veriyor kimisi fitil canım değişiyor kan sulandıcıda aynı şekillde. tamamen doktor ve hastaya göre farklılık oluyorTransfer zamanı yine iğne mi oluyoruz
içimizi ferah tutalım ben senden pozitif haber alacağımı hissediyorum :)M mucizemibeklerken111 O okuryazar Aile hekiminden verdim kanı girip bakıyorum sisteme ama hala sonuç çıkmadı. Öğlen tekrar idrar testi yaptım tabiki yine tek çizgi çıktı. Kan sonucu çıkınca yazarım.
ben henüz martta regl olmadım bu regliyi es gelicez sanırım 20 nisan gibi olurNe kadar kaldı adetlerinize
Bak ne güzel güvenli olduğun bir ortamdasın artık endişelenme olur muÇok teşekkür ederim yatışım yapıldı serumum takıldı bakalım ilerleyen zamanlarda neler yaşayacağım
Hastanede olmak saha güvende hissettiriyor
Allah yardımcın olsun inşallah bolca dinlen umarım herşey çok yolunda gider :)Yatırdı bakalım ne olacak
İnşallah verdiğimiz bunca emeğin karşılığını alırız gerçekten zor ve uzun soluklu bi süreçkimi doktor progetan iğne olarak veriyor kimisi fitil canım değişiyor kan sulandıcıda aynı şekillde. tamamen doktor ve hastaya göre farklılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?