Bende de oldu çoğumuz yaşadık, pozitifim hala var endişelenmeyin güzel olucak inşallah sonu :)Transferimin 4. günü arada hafif adet ağrısı oluyor korkuyorum adet olcam diye morelim çok bozuluyor sizinde ağrınız oluyor mu
Amin amin amin inşallahİnşallah verdiğimiz bunca emeğin karşılığını alırız gerçekten zor ve uzun soluklu bi süreç
Testin bekledikçe silik çıktı mı dikkatle baktın mı fotoğraf atar mısın flaşla çektim benM mucizemibeklerken111 @okuryazar Aile hekiminden verdim kanı girip bakıyorum sisteme ama hala sonuç çıkmadı. Öğlen tekrar idrar testi yaptım tabiki yine tek çizgi çıktı. Kan sonucu çıkınca yazarım.
İnşallah seninde mucizen gelir belli olmaz kan sonucumu bekliyorum bende ne zaman çıkar kim bilirM mucizemibeklerken111 kaset test olan bana var gibi geldi o çizgi kolay kolay çıkmaz bence İnşaAllah vardır. Sürprizin gelir sana
Amin inşallahAmin amin amin inşallahEvet ben aralık ayında başladım sonra ocakta covid oldum her şey yarım kaldı şubatta yeniden başladım sonra negatif oldu şimdi yeniden adet olmayı bekliyorum mesela.. ki bu işlemleri 7-8 kere deneyen pes etmeyen kadınlar var. rabbim çok uğraştırmasın aratmasın inşallah bizlere de nasip etsin.
Mutlaka haber vereceğim vermez olur muyum hiçBizler de bekliyoruz hadi bakalım inşallah bebişin seninledir bize de haber ver
Ben transferden önce progestan iğnesine başladım transfer sonrası ve hatta pozitif sonuç sonrası da her gün göbekten vuruyorum. Progestanı daha önceki transferde kalçadan vermişti ve günlerce eziyet olmuştu çok zordu, göbekten olana razıyım o yüzdenTransfer zamanı yine iğne mi oluyoruz
Zor ama olsun hepsine razıyım ben de yeterki sonu güzel olsunBen transferden önce progestan iğnesine başladım transfer sonrası ve hatta pozitif sonuç sonrası da her gün göbekten vuruyorum. Progestanı daha önceki transferde kalçadan vermişti ve günlerce eziyet olmuştu çok zordu, göbekten olana razıyım o yüzdenAma bazı doktorlar fitil olarak veriyor herkeste iğne olmuyor.
Tabi canım benimde öncesinde dış hebelik ve kimyasal var 5,5 senedir bununla mücadele ediyoruz artık tüp bebek yapalım dedik onun da ilki maalsef olmadı. nasip kısmet her şey allahtan veren de alan da o. ona sığınıyoruz inşallah sizlerde bizlerde sağlıklı gebeler olup sağlıklı bebekler getireceğiz dünyayaAmin inşallah ben de 3 kere doğal yolla hamile kaldım hem de 2 si üst üste oldu. Hamile olduğumu öğrendim değerim düştü kimyasal oldu adetim başladı o adetin üstüne yine hamile kalmışım değer güzel ilerliyordu ama bi anda kanamam başladı ve düşük oldu malesef. O yüzden de tüp bebek yapmaya karar verdik. Allahım daha fazla yormadan bizlere de nasip eder inşallah dediğin gibi
Benim 3. Gün hiçbi hissiyat yok bendeTransferimin 4. günü arada hafif adet ağrısı oluyor korkuyorum adet olcam diye morelim çok bozuluyor sizinde ağrınız oluyor mu
Aynen öyle hepsi geçici şeyler yeter ki Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinZor ama olsun hepsine razıyım ben de yeterki sonu güzel olsun
Amin inşallahTabi canım benimde öncesinde dış hebelik ve kimyasal var 5,5 senedir bununla mücadele ediyoruz artık tüp bebek yapalım dedik onun da ilki maalsef olmadı. nasip kısmet her şey allahtan veren de alan da o. ona sığınıyoruz inşallah sizlerde bizlerde sağlıklı gebeler olup sağlıklı bebekler getireceğiz dünyaya
En son 15. Gündü testim, onun 10 gün sonrasına da kese randevusunu verdi.Ya olsun şükür kese görmüşsünbir de beni düşün ortada iki beta ile kalmış gibiyim yani transfer sonrasındaki bekleme süresi kısaydı bi de bu bayağı uzun sen en son kaçıncı gün test yaptın yarın 18.günüm olacak benim yaparsam
Yatırdı serum takıldı ped verildi onunla kontrol edilecekmişBaktı mı doktor ne yaptın canım. Yerleşiyor iyice ondan mı oluyor acaba.
Amin inşallah içimi rahatlattiniz. sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğiniziBende de oldu çoğumuz yaşadık, pozitifim hala var endişelenmeyin güzel olucak inşallah sonu :)
Amin çok teşekkür ederim inşallahAllah yardımcın olsun inşallah bolca dinlen umarım herşey çok yolunda gider :)
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size acabaBenim 3. Gün hiçbi hissiyat yok bende
Canım sürekli yatmana rağmen mi öyle oldu? Gittin mi ne dediler inşallah her şey yolundadırKızlar hastaneye gidiyorum lekelenme arttı ve böyle sümük şeklinde oylamaya başladı yatış verecek galiba
5. Gün embriyosu transfer olduKaçıncı gün embriyosu transfer edildi size acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?