Canım hiç endişelenme zaten bebeğin tutunacak ve seninle bu yolda Allah'ın izni ile devam edecektir.Evrene pozitif enerjimizi yayalım ki bize dönüşü de pozitif olsun.Benim arkadaşım 2.çocuğunda öyle kanama yaşamıştı ki işten izin alıp doktora gitmek için doktoru aradığında biz ne yaparsak yapalım düşeceği varsa engel olamayız.Ama eğer düşmeyip dünyada rızkı varsa amuda da kalksan kan gövdeyi götürse de hiç birşey olmaz bebeğine, maşallah oğlu 5 yaşında şuan sen ve diğer tüm arkadaşlarımın yüreğine rabbim ferahlık versin ve en kısa sürede bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.

Ben 2.bebeğimin gebelik sonlandırma kararını almak zorunda kaldım bu inanın insanı daha çok üzüyor.(trizomi18 çıktığı için)Bence erken dönemde yaşanan düşükler ve kimyasal gebelikler bu serüvenin en masum tarafı buna emin olun

Gebelik ilerledikçe anne babanın bebek ile bağı arttıkça kayıp yaşaması çok daha zor.Kanama ve lekelenmeler sizi korkutmasın

Doktor takbinde olduğunuz müddet endişelenmeye gerek yok.Bu bizlere daha büyük zarar veriyor,an itibari ile stresi herkese yasaklıyorum