7.haftada mı kalbi duydunuz? Maşallah sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inşallahHerkese merhabalar benim az önce kese ve kalp atışı randevum vardı şükür duyduk sesi ama yumurtalıklar hala uyarlıyor gibiymiş overlin hipersimülasyın diye bir şey dedi doktor böyle bir durumda olan yada bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba
Geçmiş olsun ya neden oluyor acaba bir şey belli mi? Bence o size tutundu artık düşmez inşYatırdı serum takıldı ped verildi onunla kontrol edilecekmiş
Benimde öyle inşallah pozitif sonuç alırız5. Gün embriyosu transfer oldu
İnşallahhBenimde öyle inşallah pozitif sonuç alırız
Bende fitil de vardı. Ben hepsini birden kullanıyorum maalesef. Bi kalçadan iğnem yoktu ona şükrediyordum artık o da var.İnşallah canım teşekkür ederim şu transfer zamanı olan iğneler den korkuyorum ya keşke bana da fitil verseyarından sonra bakalım ne olacak
merhaba hayırlıs olsun pozitifiniz keseniz, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.. size 3 embriyo mu transfer edeildi yanlış mı okudum ilk defa duyuyorum da merak ettim kusura bakmayın.Karından bakıldı. İkisini de sordu ancak büyüklük olarak cihazda 4hafta5 günlük gözüktü son adet tarihine göre 5 hafta 2 günlük falan oluyor normalde. Ama bana 4. Gün embriyosu olarak 3 adet transfer edildi. Bir tane kese gördük çok net gözüküyor yeri de yukarı bir noktada güzel dedi doktor
Aynen sürekli yatmama rağmen oldu şuan hastanede yatıyorum serum taktılarCanım sürekli yatmana rağmen mi öyle oldu? Gittin mi ne dediler inşallah her şey yolundadır
Geçmiş olsun canım gözetim altında olmak daha iyi hissettirirAynen sürekli yatmama rağmen oldu şuan hastanede yatıyorum serum taktılar
Saol teşekkür ederimGeçmiş olsun ya neden oluyor acaba bir şey belli mi? Bence o size tutundu artık düşmez inşbu kanama işini bir şekilde çözerler. Keseye baktılar mı?
Evet kesinlikleGeçmiş olsun canım gözetim altında olmak daha iyi hissettirir
Allah şifa versin, biran önce toparlanıp normale döner her şey umarımYatırdı serum takıldı ped verildi onunla kontrol edilecekmiş
İnşallahAllah şifa versin, biran önce toparlanıp normale döner her şey umarım
Benim de 13.gündü 447 mi neydi sonuç da iki kere yaptık bıraktık üşenmezsem vermek istiyorum böyle hiçbir şey yok gibi hissediyorum bi daha şöyle binli değerler görsem iyi gelir sankiEn son 15. Gündü testim, onun 10 gün sonrasına da kese randevusunu verdi.
Benim transfer olduğumun ertesi gün akşamı başladı hafif ağrılar devam ediyor arada. Olmamasi daha iyi değil mi ki adet olcam die sitrese giriyorum benİnşallahhdünde var mıydı batmaların yada farklı bişey bende tık yok
Üzülme canım vardır bunda da bı hayır devam edıcez yolaSonuç çıktı 0,20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?