Gerçekten ne kadar çok gebemiz var maşallah maşallahÖnümüzdeki ay ben tek kalıcam ya herkes transfer ediliyor bu ay çoğu da hamile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten ne kadar çok gebemiz var maşallah maşallahÖnümüzdeki ay ben tek kalıcam ya herkes transfer ediliyor bu ay çoğu da hamile![]()
İlaçlardan dolayı olmuştur belki canım haber ver bize de acaba bir tanesi daha tutunmaya mı çalışıyor ya da biri tuttu onda sorun yok diğeri mi sorun çıkarıyor kiKızlar hastaneye gidiyorum lekelenme arttı ve böyle sümük şeklinde oylamaya başladı yatış verecek galiba
İnşallah bi sıkıntı olmaz dualarımız seninleKızlar hastaneye gidiyorum lekelenme arttı ve böyle sümük şeklinde oylamaya başladı yatış verecek galiba
Hiçbir şey bilmiyorum inanki bunaldım da sabah kesmişti şimdi bir anda bu şekilde başlamasıİlaçlardan dolayı olmuştur belki canım haber ver bize de acaba bir tanesi daha tutunmaya mı çalışıyor ya da biri tuttu onda sorun yok diğeri mi sorun çıkarıyor kiinşallah bir sorun yoktur canım
Teşekkür ederim inşallahİnşallah bi sıkıntı olmaz dualarımız seninle![]()
Bende varımÖnümüzdeki ay ben tek kalıcam ya herkes transfer ediliyor bu ay çoğu da hamile![]()
İnşallah bir sorun olmazHiçbir şey bilmiyorum inanki bunaldım da sabah kesmişti şimdi bir anda bu şekilde başlaması
İnşallah canım
haydaaa ne oldu ki acaba? git git canım rabbim korusun yardımcın olsun, sağlıkla gelinKızlar hastaneye gidiyorum lekelenme arttı ve böyle sümük şeklinde oylamaya başladı yatış verecek galiba
Nisan a bizler de adımızı kazıcaz burayaGerçekten ne kadar çok gebemiz var maşallah maşallahinşallah bizlerde ekleniriz
![]()
İlaç kullanırken aynı dediğin gibi kanama olmuştu transfer öncesi adetim uzamıştı böyle sümüksü bir yapıda olmuştu hormon ilaçları bazen öyle etkiler yapabiliyor inşallah önemsizdirHiçbir şey bilmiyorum inanki bunaldım da sabah kesmişti şimdi bir anda bu şekilde başlaması
İnşallah canım
Tek kalmıyim deBende varımbu ay transfer yapmicaklar bana da 1,5 ay sonra transfer edelim dedi bi adet dönemi beklicem.
İçime umut serptiniz desemM mucizemibeklerken111 Resmen pozitif bu. Buharlaşma çizgisi bu kadar net çıkmaz fotoda. Hadi bakalım inşallah ya heyecanlandım![]()
bende varım biliyorsun kiTek kalmıyim de inşallah hepimizin ki pozitif olur![]()
Sizi de heyecanla bekliyorum pozitifler yüklenecek gibi doğuyor içimebende varım biliyorsun ki![]()
İnşallahİnşallah bir sorun olmaz![]()
Bizler de bekliyoruz hadi bakalım inşallah bebişin seninledir bize de haber verİçime umut serptiniz desemAllah razı olsun büyük heyecanla bekliyorum sonucu
Bilmiyorum ama gitmeye meyilli gibi baksana iğneler arttı başka iğne verdi ama lekelenme kanamaya dönüyorhaydaaa ne oldu ki acaba? git git canım rabbim korusun yardımcın olsun, sağlıkla gelin
İnşallahİlaç kullanırken aynı dediğin gibi kanama olmuştu transfer öncesi adetim uzamıştı böyle sümüksü bir yapıda olmuştu hormon ilaçları bazen öyle etkiler yapabiliyor inşallah önemsizdir
İçini ferah tut Allah’ın ıznıyle ınsallah bırsey olmazBilmiyorum ama gitmeye meyilli gibi baksana iğneler arttı başka iğne verdi ama lekelenme kanamaya dönüyor
İnşallahİçini ferah tut Allah’ın ıznıyle ınsallah bırsey olmaz