Ben kaset teste hiç güvenmiyorum hele de 10. Günde hiç ben erken gebelikle 8. Günde yaptım gördüm ama çift koyulmuştu onum etkisi var demiştiler erken gebelik için bile 10. Günden önce yanıltır diyorlar hadi güzel sonuçlarla gel inşallahBir saate kadar kan vermiş olurum canım kaset testle yaptım hatta foto koyayım sonradan gölge çıktı gibi
Benimki hem 9.gündü hem de erken gebelik testiydiSeninki çok belli benim test çok sonradan hafif gölge gibi çıktı yine galiba gözlerim yanıltıyor artık Eki Görüntüle 3023350
canım canını sıkmak için henüz erken kan testinde inşallah pozitifi görürsün sanki senin silik bi testin de vardı.Merhaba ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Malisef
Aslında senle aramızda çok az var benim de 18.gün ama tahminen benim ikiye katlasa bile 2500 falan çıkar gibi beta ay iyice merak etmeye başladım her yerde de karBugün 20. Gün canım
Valla ben şu düşük riskim olmasa yine iki isterimHayırlısı olsun canım başta ben de iki olsa da olur diyordum da sürece başlayınca gözüm korktu sanki yine yprum yapmıyorum her şey kabulümüz ama sağlam sağlıklı ilerleyecek şekilde olsunsüreci mutlu geçirmek de önemli Değerin epey yüksek ama sürpriz çıkabilir belki
Benim değerim yüksek başladı ya ondan korktum benAslında senle aramızda çok az var benim de 18.gün ama tahminen benim ikiye katlasa bile 2500 falan çıkar gibi beta ay iyice merak etmeye başladım her yerde de kar
Doğduktan sonra süper bir şey bence de 32 yaşındayım çocuk defteri de kapanmış olur böylece harika bir şey benim de kendi sağlık sıkıntımdan dolayı zaten normal gebelik bile riskli hani iki olursa sorun olur diye yoksa ben de isterdimValla ben şu düşük riskim olmasa yine iki isterimçok seviyorum ikizleri hem çift yumurta hem tek yumurta razıyım ama işte risk zaten var çoğul gebeliklerde birde bendeki sıkıntı korkuttu beni dün
Nasip ya çıkarsa da rabbim verir bir kolaylığını 9 ay yatarız artık
İnşallah dua edin bana da nolurBen kaset teste hiç güvenmiyorum hele de 10. Günde hiç ben erken gebelikle 8. Günde yaptım gördüm ama çift koyulmuştu onum etkisi var demiştiler erken gebelik için bile 10. Günden önce yanıltır diyorlar hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
Ne güzel darısı başımızaKeseyi gördük çok şükür arkadaşlar 4hafta 5 günlük gözüküyor. 2 hafta sonra kalp atışını bekliyorum
Son bi umut kan vereceğim bugün rabbim büyük ona sığınıyorumBenimki hem 9.gündü hem de erken gebelik testiydi
Dün bu şekildeydi bugün hiç bişey yok ben mi yanlış gördüm bi bakıncanım canını sıkmak için henüz erken kan testinde inşallah pozitifi görürsün sanki senin silik bi testin de vardı.
Yoo var ben görüyorum çizgi varSeninki çok belli benim test çok sonradan hafif gölge gibi çıktı yine galiba gözlerim yanıltıyor artık Eki Görüntüle 3023350
Ah bu sağlık sorunları olmasaDoğduktan sonra süper bir şey bence de 32 yaşındayım çocuk defteri de kapanmış olur böylece harika bir şey benim de kendi sağlık sıkıntımdan dolayı zaten normal gebelik bile riskli hani iki olursa sorun olur diye yoksa ben de isterdimbir kız bir oğlan güzel olurdu
Dualarım seninle canım güzel sonuçlarla geleceksinİnşallah dua edin bana da nolur
Şimdi hesapladım da tam 2 ile gitmiyor benimkide. Galiba bakalım doktor illaki arar ne diyecekAslında senle aramızda çok az var benim de 18.gün ama tahminen benim ikiye katlasa bile 2500 falan çıkar gibi beta ay iyice merak etmeye başladım her yerde de kar
Gerçekten miYoo var ben görüyorum çizgi var
Valla canım benim bugun erken gebelik testinde hiçç yok dünkini attım kafam kazan oldu kanda çıkacak artık ama çizgi varGerçekten miama ilk on dk da yoktu sonradan oldu bu
ben de silik görüyorum orada canımDün bu şekildeydi bugün hiç bişey yok ben mi yanlış gördüm bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?