Senindemi 6. Gun canimm? Bencede erkenn kimisinin bide gec yerlesedebiliyoo, iki uc gun daha bekleyinnnn. ( bunu diyende 7. Gun test yapmisBen de bi gaza geldim bugün idrar testi yaptım ama negatif. Biraz erken davrandık bence test konusundaDaha günümüze çok var
Evet 6. gün (3.gün embriyosu) İnsan merak ediyo napalım dayanamıyoruzSenindemi 6. Gun canimm? Bencede erkenn kimisinin bide gec yerlesedebiliyoo, iki uc gun daha bekleyinnnn. ( bunu diyende 7. Gun test yapmis)
Bilemedim ya belirtiler var aslinda ama negatif cikti 6. Gun bugunBen de bi gaza geldim bugün idrar testi yaptım ama negatif. Biraz erken davrandık bence test konusundaDaha günümüze çok var
Normal testle yaptm erken gebelik testi yokmusDaha erkendir canimm yaaa daha 6. Gunun senin, bide erken gebelik testiyle mi yaptin?
Şu an olsa bile idrarda çıkması zor bence ya. Günümüzü beklememiz lazım kendimizi üzmemek içinBilemedim ya belirtiler var aslinda ama negatif cikti 6. Gun bugun
Beklemeye bekleriz de merakdan ölmezsek tabikiŞu an olsa bile idrarda çıkması zor bence ya. Günümüzü beklememiz lazım kendimizi üzmemek için
Kendinizi oyalamaya çalışın. Ben ya birine gidiyorum ya birini çağırıyorumki düşünmeye vaktim kalmasın. Başka türlü vakit geçmek bilmiyoBeklemeye bekleriz de merakdan ölmezsek tabiki
Bu mantikli eve tikildim kaldim bi tek esimle annemi görüyorumKendinizi oyalamaya çalışın. Ben ya birine gidiyorum ya birini çağırıyorumki düşünmeye vaktim kalmasın. Başka türlü vakit geçmek bilmiyo
Ondaa temelli cikmazz canim yaaa sende kendi kendini stresse sokmussunnNormal testle yaptm erken gebelik testi yokmus
Haha yaa bide 3. Gun :)) az daha sabirli olunnn sizde hayirli haber alicaksinizz kendinizi suan uzdugunuze degmezz ama anliyorum tabiki heycaniniziiEvet 6. gün (3.gün embriyosu) İnsan merak ediyo napalım dayanamıyoruz
Geçecek bi şekilde günler artık bakalımBu mantikli eve tikildim kaldim bi tek esimle annemi görüyorumbaska biseyle uğraşsam hemen bitiyo yada cok çabuk sıkılıyorum
O zaman yarin erken gebelik testi aliyim da yapiyimOndaa temelli cikmazz canim yaaa sende kendi kendini stresse sokmussunnbenim yaptigim cok hassas erken gebelik testiydii zamaninda ovulasyon takip ederken almistim duruyordu
Testlerin son kullanma tarihi geldi bu ay son. Bari kullanıyim boşa gitmesinler demiştimHaha yaa bide 3. Gun :)) az daha sabirli olunnn sizde hayirli haber alicaksinizz kendinizi suan uzdugunuze degmezz ama anliyorum tabiki heycaninizii
Testlerin son kullanma tarihi geldi bu ay son. Bari kullanıyim boşa gitmesinler demiştim
Evet 14 Mart opu 17 mart transfer oldumBelki ömrü bitmiştir yani senin embriyo 9. Gunde misin 3. Gun embriyosu 6 gun oldu transfer olali
Aynenn oyle yapp yada persembe yap az daha garanti olsunO zaman yarin erken gebelik testi aliyim da yapiyimmerakimdan catliycam yoksa ya strese sokmadim aslinda kendimi herseye hazirlikliyim ama normal gebelik testinde süngerin de bi sıkıntı vardi
Testlerin son kullanma tarihi geldi bu ay son. Bari kullanıyim boşa gitmesinler demiştim
Varmış ne yazıkkionlarin tarihidemi varmisss
İyim kuzum ugrasiyoruz igne ilac falanKizlarr naptinizz? Kimseden ses cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?