- 24 Şubat 2022
- 101
- 60
- 34
Ben de pazar yapıcam sanırım ne zormuş beklemekAlla alla test yaptn ya merakin gitti ondan belirti vermiyo artk sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de pazar yapıcam sanırım ne zormuş beklemekAlla alla test yaptn ya merakin gitti ondan belirti vermiyo artk sana
Hahaha saniriimm yada artik dinlemiyorum kendimi ogrendigim icin amaa gercekten dikkatimi ceken bisey yok bugun ara ara belim agriyo ama cok az farkina varmayacak kadarAlla alla test yaptn ya merakin gitti ondan belirti vermiyo artk sana
Senin kacinci gunun bugunBen de pazar yapıcam sanırım ne zormuş beklemek
Perşembeydi transferim bugün 5 idi normalde günün pazar ama pazartesi iş günü diye pazartesi dediler ama pazar yapıcam sanırım öncesinde yapmaktan korkuyorum negatif çıkarsa ilaçları içmekte zorlanabilirimSenin kacinci gunun bugun
Ayy beraber ogrenicez pozitifi yaniPerşembeydi transferim bugün 5 idi normalde günün pazar ama pazartesi iş günü diye pazartesi dediler ama pazar yapıcam sanırım öncesinde yapmaktan korkuyorum negatif çıkarsa ilaçları içmekte zorlanabilirim
İnşallahhh beraber mutlu olalımAyy beraber ogrenicez pozitifi yani
Olsun o da yerlesiyo zaten rahime oyyy guzelce yerlessin kesesi de olussun insallah bi sıkıntı cikmaz kuzum insallah saglicakla dunyaya gelirHahaha saniriimm yada artik dinlemiyorum kendimi ogrendigim icin amaa gercekten dikkatimi ceken bisey yok bugun ara ara belim agriyo ama cok az farkina varmayacak kadar
Yaa hayirli haberler alin sizdeee insaAllah senide dualarima katicamm bekleyebiliyorsan aynen pazar yapp cuma cumartesidende cikarr buyuk ihtimalPerşembeydi transferim bugün 5 idi normalde günün pazar ama pazartesi iş günü diye pazartesi dediler ama pazar yapıcam sanırım öncesinde yapmaktan korkuyorum negatif çıkarsa ilaçları içmekte zorlanabilirim
InsaAllahh canim benim! Hepimizinkii saglikla gelsinler insaAllahhOlsun o da yerlesiyo zaten rahime oyyy guzelce yerlessin kesesi de olussun insallah bi sıkıntı cikmaz kuzum insallah saglicakla dunyaya gelir
Cuma gunuu doktora gidicem canimm orda yapsinlar kan tahlilinii tekrar hem doktorda yorumlasinfifii hayırlı haberi aldı kuzu yarın bidaha tekrarla bence kan testini belki doktor direk ultrasona cagırır testle ugraşmazsın :) B Burcu2480 darısı başına kuzum insallah senin de pozitif haberlerini alcaz 2022 de burdaki herkes pozitifi görcek insallah bosuna 1 seneyi kapsayacak şekilde açmadık grubu
Teşekkür ederim inşallahHayirli olsun transferiniz pozitif sonuçlar alirsiniz insallah
Tebrik ediyorum sonucunuz çok güzel katlanarak artsın inşallah158 ciktiii sonucummm kizlarrrr, erken olmasina ragmen yuksek cikmasi iyi biseymiiii
Cok tesekkur ederimmm, amin insaAllah Darisi isteyen herkeseTebrik ediyorum sonucunuz çok güzel katlanarak artsın inşallah
Gercektenmi?? Kacinci gunki bugun daha 6. Gunun degilmiii?fifii idrar testi yaptim negatif çıktı
Daha erkendir canimm yaaa daha 6. Gunun senin, bide erken gebelik testiyle mi yaptin?fifii idrar testi yaptim negatif çıktı
Ben de bi gaza geldim bugün idrar testi yaptım ama negatif. Biraz erken davrandık bence test konusunda Daha günümüze çok varfifii idrar testi yaptim negatif çıktı