- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
iyiyz kuzu uğraşıyoruz biz de gün değerlendirmeleri ne yazık ki başarılı olamıyoruz gunu gunune oldugu kadar artık yapcak bişey yokKizlarr naptinizz? Kimseden ses cikmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyz kuzu uğraşıyoruz biz de gün değerlendirmeleri ne yazık ki başarılı olamıyoruz gunu gunune oldugu kadar artık yapcak bişey yokKizlarr naptinizz? Kimseden ses cikmiyor
Bendee ayni valla, igneye gidicem birazdan test filan yapmadin dimii:))İyim kuzum ugrasiyoruz igne ilac falan sen nasılsın
Yok yapmadim belirtim fakan hic biseyim kalmadi iki gündür hic yok diyebilirimBendee ayni valla, igneye gidicem birazdan test filan yapmadin dimii:))
Olursunuz bence devam hamama gittiniz mi hic kaplica suyu cok iyi geliyormusiyiyz kuzu uğraşıyoruz biz de gün değerlendirmeleri ne yazık ki başarılı olamıyoruz gunu gunune oldugu kadar artık yapcak bişey yok
normaldir ooo bence, bendede yok gibi bisey artikk. Bugun tekrar kan verdim 515 cikti degerim. Nekadar artmasi lazimdi acabaa bilgin varmi? Iki gun once 158tiYok yapmadim belirtim fakan hic biseyim kalmadi iki gündür hic yok diyebilirim
Ooo baya artmis kiz beklemiyodum hic bu kadar ee normalde senin kontrolun yarin degil miydi bugun niye yaptn bacımnormaldir ooo bence, bendede yok gibi bisey artikk. Bugun tekrar kan verdim 515 cikti degerim. Nekadar artmasi lazimdi acabaa bilgin varmi? Iki gun once 158ti
Sen adetini mi bekliyosun canimmiyiyz kuzu uğraşıyoruz biz de gün değerlendirmeleri ne yazık ki başarılı olamıyoruz gunu gunune oldugu kadar artık yapcak bişey yok
Yaa igneye gittiydim dedim gelmisken yaptiriyim icimde kalmasinn merak ediyordum yarinde gidicemdee doktora belki kan almazlar tekrar kan vere vere kanim kalmicakOoo baya artmis kiz beklemiyodum hic bu kadar ee normalde senin kontrolun yarin degil miydi bugun niye yaptn bacım
Sen yarinmi test yapicaksinnnOoo baya artmis kiz beklemiyodum hic bu kadar ee normalde senin kontrolun yarin degil miydi bugun niye yaptn bacım
Aliyolar kan almazlarmi bari yaptik deme şaşırmış gibi yapYaa igneye gittiydim dedim gelmisken yaptiriyim icimde kalmasinn merak ediyordum yarinde gidicemdee doktora belki kan almazlar tekrar kan vere vere kanim kalmicak
Pazartesiyi bekliycem ayin 28 test günüm doktor yazdi bugun naptn bi sıkıntı varmi diye ilk 4 gun kasiklarda batma belde hafif baskili gibi agru vardi iki gundur yok dedim tutunma asamasindaydi o yuzden agrin vardi dedi iki gundur de belirti olmayınca ne bilim merakimda gitti açıkçası bugun moral yok bende yapiyim diyorum aslinda ya negatif cikarsa diye korkuyorumSen yarinmi test yapicaksinnn
Hahaha yapamam onuu, soyledim dun asistana yinede gelebilirsin dedi cuma gunuuAliyolar kan almazlarmi bari yaptik deme şaşırmış gibi yap
Mecbur gitmen lazım ilaclarina belki devam edebilirsinHahaha yapamam onuu, soyledim dun asistana yinede gelebilirsin dedi cuma gunuu
Doktorun dogru soyluyoo inan bende yerlesme kanamasindan sonraki gunden sonra belirtim olmadi pek yani ilk gunlerdeki gibi, moralini felan bozma yani hicc, cumartesi yapabilirsin bence ozaman direk kan testi verPazartesiyi bekliycem ayin 28 test günüm doktor yazdi bugun naptn bi sıkıntı varmi diye ilk 4 gun kasiklarda batma belde hafif baskili gibi agru vardi iki gundur yok dedim tutunma asamasindaydi o yuzden agrin vardi dedi iki gundur de belirti olmayınca ne bilim merakimda gitti açıkçası bugun moral yok bende yapiyim diyorum aslinda ya negatif cikarsa diye korkuyorum
Belirtide falan degilim aslında leke bile gelmedi onu bekliyorum sabah akşam bizim burdaki hastanelerde çok sıkıntılı devlette yapmak istesem doktorun odasina zor giriyorum ozel de tek bi tane doktor var oda haftasonu yok ozel acilinde versem diye dusundum 3 sene omce ovitrelle kullandim catlatma ignesi testi hafta sonuna denk geldi bana hamilesin dediler sonucta 87 falan çıkmıştı 10 un uzerinde kabul ediyolar doktor olmadigi icin hamileyim diye gezmistim nolacak bilmiyrm mecbur kan testi icin pazartesiyi bekliycemDoktorun dogru soyluyoo inan bende yerlesme kanamasindan sonraki gunden sonra belirtim olmadi pek yani ilk gunlerdeki gibi, moralini felan bozma yani hicc, cumartesi yapabilirsin bence ozaman direk kan testi ver
Hmmm hastane skintiysa aynen zor ozaman ya, sonucu eline vermiyorlarmi? Gerci enabizdan cikiyor sonuclar gitmene bile gerek yok. Amaa ozaman pazartesini bekle ya son 3 gun zaten insallahh Merkeze mi gidiceksin?Belirtide falan degilim aslında leke bile gelmedi onu bekliyorum sabah akşam bizim burdaki hastanelerde çok sıkıntılı devlette yapmak istesem doktorun odasina zor giriyorum ozel de tek bi tane doktor var oda haftasonu yok ozel acilinde versem diye dusundum 3 sene omce ovitrelle kullandim catlatma ignesi testi hafta sonuna denk geldi bana hamilesin dediler sonucta 87 falan çıkmıştı 10 un uzerinde kabul ediyolar doktor olmadigi icin hamileyim diye gezmistim nolacak bilmiyrm mecbur kan testi icin pazartesiyi bekliycem
Merkezdeyim kuzum ben zaten bi ozel hastane bide devlet hastanesi var bizim burda devlet hastanesi demeye bin şahit ister sağlık ocaklari ordan daha iyi pazartesi doktor bulamazsam saglik ocaginda yaparım dedigin gibi e nabız dan sonuçları alip doktora gönderrmHmmm hastane skintiysa aynen zor ozaman ya, sonucu eline vermiyorlarmi? Gerci enabizdan cikiyor sonuclar gitmene bile gerek yok. Amaa ozaman pazartesini bekle ya son 3 gun zaten insallahh Merkeze mi gidiceksin?
Yokk bahceci merkezine mi gidiceksin diye dedimm aynenn oyle yap ozaman burdada herkes biliyo sonuclarii zaten pazartesi yuksek ckar buyuk ihtimall 12. Gunun cunkuuu kendinde anlarsinnnMerkezdeyim kuzum ben zaten bi ozel hastane bide devlet hastanesi var bizim burda devlet hastanesi demeye bin şahit ister sağlık ocaklari ordan daha iyi pazartesi doktor bulamazsam saglik ocaginda yaparım dedigin gibi e nabız dan sonuçları alip doktora gönderrm
10. Gunum pazartesi bosver de bagcecisagliga gir canli acmislarYokk bahceci merkezine mi gidiceksin diye dedimm aynenn oyle yap ozaman burdada herkes biliyo sonuclarii zaten pazartesi yuksek ckar buyuk ihtimall 12. Gunun cunkuuu kendinde anlarsinnn
Heee bakimmm:))10. Gunum pazartesi bosver de bagcecisagliga gir canli acmislar