Hadi gözünüz aydın. İnşallah hastaneden de güzel haberlerle dönersinizBugun transferimin 7. Gunuuuuu heycandan olucem hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi goruyorummm ne yapacagimi bilmiyormmmmm varmiii bisey sizceeedee????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gözünüz aydın. İnşallah hastaneden de güzel haberlerle dönersinizBugun transferimin 7. Gunuuuuu heycandan olucem hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi goruyorummm ne yapacagimi bilmiyormmmmm varmiii bisey sizceeedee????
Burdayım kuzum
İnanmiyorummmmm ya cok sevindim tebrik ederim seniBugun transferimin 7. Gunuuuuu heycandan olucem hayatimda ilk defa ikinci cizgiyi goruyorummm ne yapacagimi bilmiyormmmmm varmiii bisey sizceeedee????
12 bin paket paketin icinde doktor muanesi kan tahlili opu islemi transfer işlemi var 1800 rahim dinlendirme 3750 embriyo dondurma toplam 18 bin hastane masrafi cikti 2021 aralikda basladigim icin ocaktan itibaren fiyatlar yukseldi mart fiyatlari da degiskenlik gosterbilir fiyatlar da 7 8 binde ilaclar tuttuayyy inşallah hepimizinki tutsun, harcanan paranın haddi hesabı yok, ben birde sağlıklı beslenme diyeti ile birşeyler uyguladım, diyetisyenle çalıştım ve çok paralar harcadım, şimdiye kadar çoktan birikti idi para, zararın neresinden dönersek artık, bu arada siz ne kadar ödyorsunuz gittiğniz yere
Hayirli olsun transferiniz pozitif sonuçlar alirsiniz insallahKan değerinizi de merak ediyorum buraya yazın lütfen. Benim de bugün 1 embriyo transferim oldu öğlen, sıkışık kalmak çok zordu. WC ye gitmeye korkar oldum
Oyyyy cok sevindim kuzum bence normal 120lerde bekliyodum bende doktorun asoyleme test gunu tekrar yap158 ciktiii sonucummm kizlarrrr, erken olmasina ragmen yuksek cikmasi iyi biseymiiii
Canı gönülden tebrik ediyorum158 ciktiii sonucummm kizlarrrr, erken olmasina ragmen yuksek cikmasi iyi biseymiiii
Ayneenn cuma yine gidicez sanirimmm, hadi darisi sanaaaa canim benim inaniyorumm pozitifi gorucezzz hepimizzzzOyyyy cok sevindim kuzum bence normal 120lerde bekliyodum bende doktorun asoyleme test gunu tekrar yap
Cokkk tesekkur ederimmmCanı gönülden tebrik ediyorum
İnsallah bende Perşembe hizli test yapiyim diyorum tuttu mu tutmadi mi diye düşünmekten iyidirAyneenn cuma yine gidicez sanirimmm, hadi darisi sanaaaa canim benim inaniyorumm pozitifi gorucezzz hepimizzzz
Lekelenme icin yerleşme kanaması derler kuzu bu zamanlarında insallah yerleşiyordur bir güzelHadi insaAllahh, bizim geline soyledim simdii oda suan 7 aylik hamile bahcecidenn bendede olmustu diyo bir kac gun lekelenmee, guzel dusunmek istiyorummm
aaaa kız yapmışsın bile test hayırlısı olsun158 ciktiii sonucummm kizlarrrr, erken olmasina ragmen yuksek cikmasi iyi biseymiiii
Hahah eveeet bekleyemedimm, birden sabah yaptim ve ciktiii insaAllahh saglikli ilerlerraaaa kız yapmışsın bile test hayırlısı olsun
Yap yappp seninde pozitif olucak inaniyorummmİnsallah bende Perşembe hizli test yapiyim diyorum tuttu mu tutmadi mi diye düşünmekten iyidir
İnsallah vardir canim adet sancısı gibi sancim var siddetli degilYap yappp seninde pozitif olucak inaniyorummm
Belirtiniz var mıydı acaba bende bel ağrısı dışında hiçbir belirti yok bir de kabız o da ilaçlardandır diye düşünüyorumCokkk tesekkur ederimmm
Bendede vardi o dun igne gibi batmalarr bide cok hafif kramp girip cikiyodu saniyelik. Bugun biseyim yokkİnsallah vardir canim adet sancısı gibi sancim var siddetli degil
Benimde hafif bel agrim vardi gelip giden, transferin 4. Gunu aksam sadece 4/5 saat surdu gecti sonraa. Bide 6. Gun dun yanii igne gibi batmalarim oldu rahmimde bide cok az pembe leke geldiydi aksam. Sabahta test yaptimm ama bugun hicbiseyim yok meselaBelirtiniz var mıydı acaba bende bel ağrısı dışında hiçbir belirti yok bir de kabız o da ilaçlardandır diye düşünüyorum
Alla alla test yaptn ya merakin gitti ondan belirti vermiyo artk sanaBendede vardi o dun igne gibi batmalarr bide cok hafif kramp girip cikiyodu saniyelik. Bugun biseyim yokk