Offf bende aynıyım karar verdigim an hersey olsun istiyorumÇok teşekkür ederimAy sormayın bir de aceleci yapım vardır benim ama bu yolculuk beni dize getirdi sabrı öğretti Kolay bir şey değil tüp bebek bizler güçlü anneler olacağız
Ayy maşallah sizin ağrı eşliğiniz mi yüksek acabaHaha yaa hic oyle dusunmee, iyi dusun iyi olsun insallahrahim filminde hatta anestezi alanlara sasiriyordum normal muayene gibi gecmisti benimkii halbuki sag tupumude actilar o esnada onu bile hissetmedimm
Oooo senin baya yüksek agri eşiğin maslahHaha yaa hic oyle dusunmee, iyi dusun iyi olsun insallahrahim filminde hatta anestezi alanlara sasiriyordum normal muayene gibi gecmisti benimkii halbuki sag tupumude actilar o esnada onu bile hissetmedimm
Aynen bence de öğreniyoruz işte olgunlaşıyoruzOfff bende aynıyım karar verdigim an hersey olsun istiyorumşimdi ben adet donemiyle baslayacagim tedaviye zaman geçmiyor sanki Allah'ın bana Sabrı öğretme şekli herhalde diyorum
Yaa kiyamamAyy maşallah sizin ağrı eşliğiniz mi yüksek acababenim ilk rahim filmim anestezi yoktu dedim heralde ölüyorum hatta solu azıcık açtılar iki kez ilaç yolladılar hemşireler dahi ağladı benimle ki canım kıymetli de değildir. Sonra çektirdiğimde uyuttular tabi
Sanirim oyleeOooo senin baya yüksek agri eşiğin maslahagrimiz sizimiz az olsun bende bugun ameliyattan sonra ilk defa dışarı çıkıp zaman geçirdim yoruldum biraz ağrım var suan
Benim tüpler alındı geçen hafta , bugun doktor kontrolü haricinde ki oda hastanedeydi ilk defa dışarı ciktimSanirim oyleecok gecmis olsun sanada, ne ameliyati oldun?
Amiiin insallahAynen bence de öğreniyoruz işte olgunlaşıyoruzinşallah hepimiz kavuşalım artık evlatlarımıza
Cok gecmis olsun tekrardan canimmBenim tüpler alındı geçen hafta , bugun doktor kontrolü haricinde ki oda hastanedeydi ilk defa dışarı ciktimbi garip geldi temiz havayi falan garipsedim
Merhaba hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar
Bende reglimi bekliyordum baslamak için ama tsh degerim yuksek cıktıgı için drum tedaviyi bir ay erteledicok hazırdım ve zamanlama olarak en uygun vakitti o yuzden moralim bozuldu biraz.. Hayırlısı olsun artık diyorum yapacak birsey yok.. Rabbim hepimize pozitif sonuclar almayı nasip etsin
Benim 4.tedavim olacak ins son olur maddi manevi cok zorlu bir yol Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Hosbulduk tesekkur ederimMerhaba hoşgeldinizöncelikle hayırlısı guzel haberlerinizi alalim, tsh değeri nedir nerede tedavi goruyorsunuz hangi ildesiniz ilk tedaviden beri ayni yeri mi tercih ettiniz sorun neydi tüp bebege yoneldiniz sizden gelecek bilgilerin basklarina da tecrube olmasi dilegimle
Zorlu bir süreçten geçmişsiniz allah yardımcınız olsun inşallah emeginize sabrıniza cektikleriniz karşılığında saglikla bebeginize kavuşunHosbulduk tesekkur ederimamin hepimiz güzel haberler verelim inş
Erkek infertilitesi var bizde.. Morfoloji %1 tğp bebekte dahi dollenme cok az oluyor. İlk iki denemem bahceci umutta, üçüncü denene memorial şişlide yaptım. Birincide negatif, ikinci de beş haftalık dusukle sonuclananan bir gebelik oldu. Sevincim kısa surdu yani.. Üçüncüde ise yumurtalarım hiç dollenmedi transfer e gidemedim. Eşimin bir ark azo spermli gittiği klinikte sonuç aldılar bize önerdi bizde o merkeze gidiyoruz artık.
İstanbuldayım, sens üreme merkezine gidiyorum ilk etapta eşim bir süre antioksidan kullandı dr umuz "emre bakırcıoğlu "
Kendisini bize morfolojinin duzelmeyecegini o yuzden tese yönetimi ile sperm alınırsa daha sağlıklı olacağını söyledi. Eşimle konu uzerine cok düşündük ve ameliyat ı kabul etmedik. Sperm cıkısı var sayı hız düşükte olsa iyi secim olursa sansımızın olcgnı düşündük hayırlısı artık..
Aynı merkezde dr Süleyman Tosun a gidiyorum bende. Baska drlar da var bu alanda deneyimli bir kadro gerçekten. Opu ve transfer i ota jinemed hastanesinde yapılıyorlar bunun bilgisinide vereyim..
Bu ay olmadı belki ama ins diğer aya baslarız hayırlısıyla..
Tsh troid hormonu belli bir değerin üstünde olsg tüp bebek veya transfer islemleri yapılamıyor..
Merhaba, Rabbim acil şifalar versin öncelikle inşallah ameliyatınız cok basarılı gecer.Arkadaşlar adetimle beraber laparoskopi günüm belli oldu 23 şubat sabah 8 de ameliyata gircem dualarınızı eksik etmeyin lütfen,ameliyat olan arkadaşlarım özellikle yanına al dediğiniz bir şey var mı yada önerileriniz,hastaneden çıkış yaptıktan sonraki gün işe başlayabilir miyim sizce işim çok yorucu değil
MerhabaArkadaşlar adetimle beraber laparoskopi günüm belli oldu 23 şubat sabah 8 de ameliyata gircem dualarınızı eksik etmeyin lütfen,ameliyat olan arkadaşlarım özellikle yanına al dediğiniz bir şey var mı yada önerileriniz,hastaneden çıkış yaptıktan sonraki gün işe başlayabilir miyim sizce işim çok yorucu değil
Amin amin inşallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursun bu zorlu süreclerden sonra bu da geçti hamdolsun diyebilelim inşallahZorlu bir süreçten geçmişsiniz allah yardımcınız olsun inşallah emeginize sabrıniza cektikleriniz karşılığında saglikla bebeginize kavuşunekim ayına kadar hep kadin hastaliklari konusunda cok iyi olduğumu düşünürdüm genc kizligimdan beri regli düzensizliği ağrısı kisti derken bir ayağım hep doktordaydi yasitlarim hic doktor yüzü gormemisken. Kendi infertilitemi öğrendiğim de dedimki bilmediğim ne çok sey varmış şimdi sizler yazdikca anlıyorum ki daha bilmedigimiz ancak yasarayarak ogrendigimiz ne cok sey var. Ben hep bütün bilgileri bu siteden birilerinin tecrubelerinden öğrendim umarim bizlerin tecrübeleride baskalarina bilgi olsun.
Kız onları hemen alabiliyoz mugaz icin naneli sakız çiğnemeyi gördüm çiğniyorm bakalm insallah fayda eder su gaz bitse hic bişeym kalmıcak da cok fena
Tek bi tarafı sıvı doluBakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?