Hosbulduk tesekkur ederim
amin hepimiz güzel haberler verelim inş
Erkek infertilitesi var bizde.. Morfoloji %1 tğp bebekte dahi dollenme cok az oluyor. İlk iki denemem bahceci umutta, üçüncü denene memorial şişlide yaptım. Birincide negatif, ikinci de beş haftalık dusukle sonuclananan bir gebelik oldu. Sevincim kısa surdu yani.. Üçüncüde ise yumurtalarım hiç dollenmedi transfer e gidemedim. Eşimin bir ark azo spermli gittiği klinikte sonuç aldılar bize önerdi bizde o merkeze gidiyoruz artık.
İstanbuldayım, sens üreme merkezine gidiyorum ilk etapta eşim bir süre antioksidan kullandı dr umuz "emre bakırcıoğlu "
Kendisini bize morfolojinin duzelmeyecegini o yuzden tese yönetimi ile sperm alınırsa daha sağlıklı olacağını söyledi. Eşimle konu uzerine cok düşündük ve ameliyat ı kabul etmedik. Sperm cıkısı var sayı hız düşükte olsa iyi secim olursa sansımızın olcgnı düşündük hayırlısı artık..
Aynı merkezde dr Süleyman Tosun a gidiyorum bende. Baska drlar da var bu alanda deneyimli bir kadro gerçekten. Opu ve transfer i ota jinemed hastanesinde yapılıyorlar bunun bilgisinide vereyim..
Bu ay olmadı belki ama ins diğer aya baslarız hayırlısıyla..
Tsh troid hormonu belli bir değerin üstünde olsg tüp bebek veya transfer islemleri yapılamıyor..