- 10 Şubat 2022
- 179
- 185
- 18
- 25
Bende bugün regl oldum pazartesi gel dedi doktorumHayırlısı olsun umarım güzel haberler alirsiniz başarılı geçer bu denemebende adet donemimi bekliyorum başlamak için tedaviye
Ay sende pazartesi gidiyorum adetim başladı şükürMerhaba kizlarBende burda yerimi alayım dedim yarın testleri halledip adetin 2. Günü başlıyoruz Allah'ın izni ile
Yaş 31 benim , hikayemiz kısa zamanda gelişti temmuzdan beri çocuk düşünüyoruz ama 3 ay denemeye olmayinca doktora gittik esimde bir şey çıkmadı benmde hormon testlerim normaldi iki catlatma ignesi denedik olmayinca hsg çekildi sıvı dolu tüp ve kapalı tüptü elde kalanBende bugün regl oldum pazartesi gel dedi doktorumaynı zamanlarda olacak desenize sizin yaş neydi sorun neydi
Hosgeldin aramizaIyi günler, esim kriptospermi. Dogal yoldan gebelik olusamaz dendi bize. Benim yasim 33 hormonlarim normal düzeyde amh 2.46 allaha sükür. Mensim hep 27 günde bir gelir hic sasmaz. Tüp bebege karar verdik suan Almanya mi türkiye mi onu düsünüyoruz. Türkiyeye karar kilarsak yaz tatiline maalesef kaliyor cünkü ögretmenlik yaptigim cikn iznim kisa
Çok iyi olur hangi merkezdesin senAy sende pazartesi gidiyorum adetim başladı şükürhaberleşsek keşke
MeraktayimAmeliyattan çıkmış olman lazım nasılsın
Kızlar ben geldimAkşama yazar muhtemelen artik anca kendine gelir
Ohh hadi gecmis olsinKızlar ben geldimcıktm cıktm 3e sarktı ameliyatım 6.30 da cıkmışım sol tüp alındı solda cikolata kisti varmş onuda boşaltmş sağ temiz tüp sağlammış o yüzden hic ellememiş ama yapışıklıklar var dedi bagırsaklarda falan ancak tedavi icin sorun oluşturmadıgından ellemedm dedi iyi mi yaptı kotu mu bilemedm gaz fena gaz yürü yüyü bir hal oldum cıkmıyor hala cıkmadı bir de ben 2 defa tuvatele cıktm kucük kanamam oldu sizde de olmuşmuydu korktum öyle olunca kan geliyor baya
Hoşgeldin aramızaSelam kizlarr bende katiliyorum aranizabir bahceci hastasi daha geldi, bende cem celikte tedavimi goruyorum ve bugun yumurta toplama islemi oldu, 11 yumurta toplanmiss bakalim yarin ilk telefon gelicek, bizimle yola kac tane devam edicek cok merak ediyorum. Bu ay rahim dinlendirme olucak diger ay transfer olucakmis.
Benim amh 5,25 cikti, polikistikliyim bende
Hadi insaAllahh bu yolda olanlarin hayirli haberlerini alirizzHoşgeldin aramızainşallah saglikla olsun herseyiniz yolu yarilamissiniz bile transfer sonrasi güzel haberler bekliyoruz günlük yumurtalarin durumunuda paylaşırsaniz tabiki seviniriz
İnşallah canım tabi burda merak edenleri düşünmüyor hiçEvet yarin yazar herhaldeinsallah iyi geçmiştir
Rahim dinlendirme embriyolarini dondurup bi ay bekletiyolar transfere daha iyi hazirlanabilmen içinKizlar sorcam hep unutuyorum rahim dinlendirme nedir? :)
Ayy hadi geçmiş olsun seni bekliyorz kac saattir beybi bende kanama olmadi bi doktoruna soyle bakalm normal karşılar bence yine de haberi olsun gaz çok kötü oluyo yaKızlar ben geldimcıktm cıktm 3e sarktı ameliyatım 6.30 da cıkmışım sol tüp alındı solda cikolata kisti varmş onuda boşaltmş sağ temiz tüp sağlammış o yüzden hic ellememiş ama yapışıklıklar var dedi bagırsaklarda falan ancak tedavi icin sorun oluşturmadıgından ellemedm dedi iyi mi yaptı kotu mu bilemedm gaz fena gaz yürü yüyü bir hal oldum cıkmıyor hala cıkmadı bir de ben 2 defa tuvatele cıktm kucük kanamam oldu sizde de olmuşmuydu korktum öyle olunca kan geliyor baya
Hadi hayirli olsun canım hosgeldin bu arada bende bahcecideyimSelam kizlarr bende katiliyorum aranizabir bahceci hastasi daha geldi, bende cem celikte tedavimi goruyorum ve bugun yumurta toplama islemi oldu, 11 yumurta toplanmiss bakalim yarin ilk telefon gelicek, bizimle yola kac tane devam edicek cok merak ediyorum. Bu ay rahim dinlendirme olucak diger ay transfer olucakmis.
Benim amh 5,25 cikti, polikistikliyim bende
B Burcu2480 kanama kesildi benm normalmiş dün gece gazdan uyuyamadım omuzlarma vurdu cok kötü bugün braz daha iyiym az az yapıyorm hic olmazsa doktor gelse de cıksak kızlar siz ameliyattan kaç gün sonra sigara ictinz icenler B Burcu2480 sen iciyodn diye biliyormOhh hadi gecmis olsinbak gaz icin ben yururken cok zorlaniyorum diye yatarak karnima cektim ayaklarimi bisiklet cevirir gibi efsane ise yaradi onu yap , kanama olur normal o kocaman bebek bezlerinden bağlamıslardi ben 3 -4 tane degistirdim herhalde ondan.tüplere gelinceee eminimki doktorun olması gerekeni yapmıştır bitti bileeew
Aynen bendee, insaAllahhHadi hayirli olsun canım hosgeldin bu arada bende bahcecideyimboyle bahceciye gidenlere cok seviniyorum insallah hayirli haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?