Heralde biraz uzun anlattim
kisiye ozel tedavi tabiki igne vericek size ilk basta yumurtalarinizi buyutecek gonal f ile baslayacaksiniz buyutmek icin cetrotide da catlama onleyici igne istedikleri buyukluge gelince ovitrelle verebilir belki sizde farkli kullanabilirler canin hic acimiyor dikis ignesinden daha ince igne uçları cok rahat yapabiliyorsun 8 ile 14 gun icinde opu olucak sizden iliskiyi yasakliycak ovitrelle kullandığınız da esinizin opudan iki gun once sperm tazelemesi gerektigini soyleyeckler hepsinin bir saati var o saatleri sizin tedavinize gore ayarlayacklar mesela ben oglen 12 de cetrotide 1 de gonal f kullandim aksam 10 buçuk catlatma iğnesi ..
Opudan sonrada iliski yasak
adete kadar bu sureden sonra temizlik agir kaldirmak yasak dediler bana meyve sebze tuketmelisiniz dediler daha sonra iki gune bir sizi embriyolariniz icin ariycaklar 5. Gune kadar sonra dondurcaklar size heralde rahim dinlendirme olucak bi ay bekletcekler ikinci adetinizde gidiceksiniz ben transfer olmadim henuz ama muaneye gittigimizde rahim kalinligina bakilacak degerlerine bakilacak eger uygun gorurlerse transfer hazirligina başlanacak transfere kadar nar yiyebilirsin rahim kalinlastiriyormus
E ebirgoll