Evet aynen once opu oldum sonra tuplerim alindi zaten tikali oldugu icin normal yolla hic gebe kalamadim iltihap ve aivi birikmesinden dolayi alinmasi gerekiyor dediler transfer yapilsaydi eger tutunmasini dusururmus bundan sonraki hayatim da ne zaman cocuk istersem gidicem transfer olucamTüpler açıklamasını için mi aldılar. Önce toplama oldu sonra aldılar illa ki di mi. Tüpler alınınca yumurtlama oluyor ama doğal yolla hamile kalmak mümkün olmuyor galiba di mi
Başka şehirden mi gidip geliyorsun, herşeye çok zam geldi tedavi transfer ilaçlar.. Allah yardım etsin hepimize, ama bu tedavinin en en kolay kısmı gerçi maddiyat. Allah'ım bize oğlumda öyle bı bereket vermişti yardım etmişti ki, çok nasipliydi benim yavrumEvet aynen once opu oldum sonra tuplerim alindi zaten tikali oldugu icin normal yolla hic gebe kalamadim iltihap ve aivi birikmesinden dolayi alinmasi gerekiyor dediler transfer yapilsaydi eger tutunmasini dusururmus bundan sonraki hayatim da ne zaman cocuk istersem gidicem transfer olucam
Ben çalışmıyorum, haberim yok canimKızlar bu ay bende tüp bebek yaptıracağımTransfer gününden sonra kaç gün rapor alabiliyoruz aşılama yaptırdığımda rapor vermemişti doktor. 1 hafta falan işe gitmek istemiyorum iyice dinlenmek istiyorum da
Ben negatifi gördüğümde doktorum önümüzdeki ay yaparız demişti ikimci transferi her doktorun yaklaşımı farklı tabi doktor olabilir diyosa olur ozamanKızlar merhaba. size bir konuda danışmak istedim. kanda negatif değeri görmüştüm biliyorsunuz. bugün doktorumun hemşiresi ile konuştum, istersem bu ay diğer transferimin yapılabileceğini söyledi. normalde 2 ay kadar dinlenme süreci olur diye biliyordum ama o gebe kalıp kayıp yaşayanlar için geçerliymiş. sizce bu ay başlanabilir mi?
Geçmiş olsun şimdiden.ameliyat ne içindikızlar bende yarın ameliyatım vardı normalde eşim pozitif cıktı bende hasta gibiyim iptal oldu
Geçmiş olsun canımYok tam tersi aşırı rahatladim işe yaramayan bisey gitmis oldu vucudumdanhatta giderken ise yarayp kisti de götürdü oh iyi oldu
Tebrik ediyorum, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTekrardan merhaba bugün kan verdim değerlerim 28.8 çıktı hamileyim . Rabbim sağlıkla artmasını nasip eder inşallah sizlere de Rabbim pozitif sonuçlar verir inşallah
Daha doktor görmedi ve negatiften sonra gidip muayene de olamadım ama hemşiresi öyle diyince aklım karıştı, hep 1 2 ay beklenmeli diye okuduğum için. Size de çok geçmiş olsunBen negatifi gördüğümde doktorum önümüzdeki ay yaparız demişti ikimci transferi her doktorun yaklaşımı farklı tabi doktor olabilir diyosa olur ozaman
Evet Kırşehir'de yasiyorum iki gune bi gidip geldim baya masrafli ama olsun sonuç guzel olacaksa hic bisey onemi yok kredi cekerim yinede gidermBaşka şehirden mi gidip geliyorsun, herşeye çok zam geldi tedavi transfer ilaçlar.. Allah yardım etsin hepimize, ama bu tedavinin en en kolay kısmı gerçi maddiyat. Allah'ım bize oğlumda öyle bı bereket vermişti yardım etmişti ki, çok nasipliydi benim yavrum
O zaman hosgeldin aramizaKızlar bu ay bende tüp bebek yaptıracağımTransfer gününden sonra kaç gün rapor alabiliyoruz aşılama yaptırdığımda rapor vermemişti doktor. 1 hafta falan işe gitmek istemiyorum iyice dinlenmek istiyorum da
Yani şöyle tupler açılırsa dış gebelik oluyor o yüzden alinmasi gerekiyodu banada zarar veriyodu*açılmadığı
HoşbuldummmO zaman hosgeldin aramizayani bilmiyorum hic ben ev hanımıyım nerde çalışıyorsunuz
Verirler sonuçta devlet degilmi vermezlerse de yillik izin diye birşey vardir mutlaka oyle kullanirsinHoşbuldummm
Eğitim kurumunda müdürüm. İnşallah rapor verirler
Özelde çalışıyorum yılım dolmadı dahaVerirler sonuçta devlet degilmi vermezlerse de yillik izin diye birşey vardir mutlaka oyle kullanirsin
Amin canimÖzelde çalışıyorum yılım dolmadı daha
olmadı başka doktordan alırım rapor. Hiç bilmediğim tanık olmadığım bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Vallahi her cikista bir mutlulukGaz cikarirken mutlu oluyosundur iyi bari omuzlarında ağrı varmi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?