Hayır öyle düşünme iyi bisey ya hic dolleme olmasaydı o zaman napcaktin demekki cok sagliklilar benimki 25 taneden 6 tane cikti ben napamHaha evet ama uzulmeli miyim, sevinmeli miyim bilemedim.
Yarısını kaybettik ilk günden.
Şuan hissettigim sey korku
Doğru söylüyorsun evet. Hamd olsun. Allaha binlerce kez şükürler olsunHayır öyle düşünme iyi bisey ya hic dolleme olmasaydı o zaman napcaktin demekki cok sagliklilar benimki 25 taneden 6 tane cikti ben napam
Sizi tekrara ariycaz dedilermi acava doktorunla konussanmi neden 3. Yada 5. Gune gitmedi diyeDoğru söylüyorsun evet. Hamd olsun. Allaha binlerce kez şükürler olsunAma ister istemez insan 3. Güne 5.güne kaç tanesi gelir diye düsünüyor
Nasil yani anlamadim. 6 tanesi dollendi takipteyiz dendi. O benim yorumum gidicek mi gitmiycek mi 3. ve 5. Gune diyeSizi tekrara ariycaz dedilermi acava doktorunla konussanmi neden 3. Yada 5. Gune gitmedi diye
HaaNasil yani anlamadim. 6 tanesi dollendi takipteyiz dendi. O benim yorumum gidicek mi gitmiycek mi 3. ve 5. Gune diye
5.güne kadar böyleyimHaabeynim yandı artk bende tamamen olustu su gune gitmedi diye anladm oyle bi telaslisin ki
İyim şükür bi sıkıntı kalmadı yaralarim da iyileşti reglimin gelmesini bekliyorum heycanla5.güne kadar böyleyimsen nasılsın bu arada?
Tahmin edebiliyorumİyim şükür bi sıkıntı kalmadı yaralarim da iyileşti reglimin gelmesini bekliyorum heycanlanormalde gelmesin olmasin bi ay derken hemen gelsin istiyorum
Yumurtlama dongusune göre yapilcak heralde 2 haftayi bulur tabi kan degerleri ve rahim kalınlığını onemli eger istedikleri gibi olmazsa bu ay erteliyceklerTahmin edebiliyorumRegliden kac gün sonra yapılıyor transfer
GünaydınYumurtlama dongusune göre yapilcak heralde 2 haftayi bulur tabi kan degerleri ve rahim kalınlığını onemli eger istedikleri gibi olmazsa bu ay erteliycekler
Benim sigortadan cevap geldi ameliyatin bir kısmını karşılıyor. Yarin anestezi uzmaniyla görüşmeye gidicez, Perşembe ameliyat nasipse. Bir kac gundur isyerim okdr yogunki girip yazamıyorum yaşadıklarımı düşünme fırsatım bile olmuyorRabbim verirse neden olmasin imkansiz diye bisey yok ben bile tüpsüz halimle belki olur mu diyorumopudan sonra geve kalanlar varmis ama onlar amh düşüklüğü olunca oluyomus tuaf bisey sen şuanda sağlık sigortasını mi bekliyorsun.Bende biraz arastirma yaptim herseyi kapsayan sağlık sigortasi ameliyat icin pahali gelirse benim klinikde diye sigorta karsilamiycani soylediler
Cok sevindim sigortanın karsilamasina ne kadar istediler ameliyata sigorta ne kadarini karsiliycak peki bu durumdaBenim sigortadan cevap geldi ameliyatin bir kısmını karşılıyor. Yarin anestezi uzmaniyla görüşmeye gidicez, Perşembe ameliyat nasipse. Bir kac gundur isyerim okdr yogunki girip yazamıyorum yaşadıklarımı düşünme fırsatım bile olmuyor
Günaydın
Nar ye bol bol rahim kalınlığı için.
Valla toplami ne kadardi bilmiyorum yarın onu ogrenicem yatış dahil 6000 vermis olcaz. Okdr guzel söyledn ki korkmaya fln düşünmeye vaktim kalmadiCok sevindim sigortanın karsilamasina ne kadar istediler ameliyata sigorta ne kadarini karsiliycak peki bu durumda
İs yerinin yogun olması iyi hic degilse kafana takmazsin
Ohh şahaneee ben de birazdan kalkıp yiycem. Ayy bugün 2.gün ama hala haber yok anksiyetem tutuyoorNari seven birisi olarak gece 3 de kalkıp yiyorum
İnsallah %80karsilar ben boyle duymustum bi gece icin cok para istiyolar ama insallah temiz olur kuzum cok onemli ameliyat çünküValla toplami ne kadardi bilmiyorum yarın onu ogrenicem yatış dahil 6000 vermis olcaz. Okdr guzel söyledn ki korkmaya fln düşünmeye vaktim kalmadimedicalparkta olacak ben 10-15 bin arasidir diye düşünüyorum ama yarin net fiyati öğrenirim
Allah'ım yeni yeni kelimeler ogreniyorumOhh şahaneee ben de birazdan kalkıp yiycem. Ayy bugün 2.gün ama hala haber yok anksiyetem tutuyoor
Evet biraz heyecanliyim bira korkuyorum. Heyecanim bir an önce olsun ki tup bebek surecine gecelim diye korkum ise hsg yi bile cok ağrılı geçirmiştim nasil bir agri yasicam diye cok korkuyorumİnsallah %80karsilar ben boyle duymustum bi gece icin cok para istiyolar ama insallah temiz olur kuzum cok onemli ameliyat çünkü
Bizi lab. aramıyor. Doktorumuz haber veriyor. Aa ciddi misin ben her gun diye biliyordum.Allah'ım yeni yeni kelimeler ogreniyorumyarin ararlar hergun aramazlar beybi biraz sabirli ol
Korku degilde tedirgin oluyosundur korkunun verdiği heycan vardır ama ilk günü atlatdiktan sonra hic biseyin kalmiyor üç gün dogrulamazsn doğru düzgün ben ebe gibi gezmistimEvet biraz heyecanliyim bira korkuyorum. Heyecanim bir an önce olsun ki tup bebek surecine gecelim diye korkum ise hsg yi bile cok ağrılı geçirmiştim nasil bir agri yasicam diye cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?