Sayiyi soyluyolar sadece yarin 0. Gun olarak hesapliyolar cumartesi ariycaklar seni şu kadar dollenme oldu beklemedeyiz diye pazartesi ararlar kaçıncı gune giderse artk iki gune bi ariycaklarAynen öyle08:30 da
Bi an önce olsada bitse diyorum. Belirsizlikler cevaplansın. Sayıdır, kalitedir. Opudan hemen sonra söylüyorlar mı sayıyı, kaliteyi?
Offfffff cok heyecanlıııııSayiyi soyluyolar sadece yarin 0. Gun olarak hesapliyolar cumartesi ariycaklar seni şu kadar dollenme oldu beklemedeyiz diye pazartesi ararlar kaçıncı gune giderse artk iki gune bi ariycaklar
Bana da demediler yarin kac tane toplarlarsa onu soyluyolar sonra doktorunla iliskin kesiliyo embriyo icin hemsireler ariycak seni bilgi vericekOfffffff cok heyecanlııııı
Ay benim doktorun kaliteleri ile ilgili bi öngörüsüde olsa söylemez zaten.
Adet bile söylemedi yaaa adam
Hakkımızda hayırlısıBana da demediler yarin kac tane toplarlarsa onu soyluyolar sonra doktorunla iliskin kesiliyo embriyo icin hemsireler ariycak seni bilgi vericek
Ayyy cok heycanliHakkımızda hayırlısıBoşuna demedi doktorum asıl olay şimdi başlıyor diye cidden öyleymiş
Olay ciddiyetine vardıkca felaket tellalı gibi olmaya basladım. Yok cıkanlar bos olursa, yok dollenme olmaz, ilermezlerse ayyyy kendime gelmem lazımmmAyyy cok heycanlitekrar aynı şeyleri yasiyomus gibiyim şuan hayirlisi olsun canım bi tane de olsa 5 tanede saglikli olurlar insallah
İnsallahOlay ciddiyetine vardıkca felaket tellalı gibi olmaya basladım. Yok cıkanlar bos olursa, yok dollenme olmaz, ilermezlerse ayyyy kendime gelmem lazımmmAmin canım benim inşallah seninde en kısa zamanda sağlıklı pozitif haberini duyalımda havalara ucalım burdaa
Rabbim verirse neden olmasin imkansiz diye bisey yok ben bile tüpsüz halimle belki olur mu diyorumselam kızlar ben günlerdir siteye giremiyordum , sigortamdan henüz yanıt gelmedi bende henüz adet olmadım ve aslında gecikti hsg 3 ocakta oldum ama testte yaptım dün gebe olmama imkan yok ama belki dış gebelik olabilir mi diye test negatif şuan bir tek adet olmamam beni geriyor
Haha bir sepet. Aklıma sen geliceksin eğer güzel bi sayı cıkarsa vallaİnsallahkafana takma sakın bi an önce bu piskolojiden çık yarın haberini alicam bi sepet toplamislar diceksin hel beraber gulcez
Sabırsızlıkla bekliyorumHaha bir sepet. Aklıma sen geliceksin eğer güzel bi sayı cıkarsa valladirekt yazarım burayaa bakalımm heyecan dorukta
hahahaha aynennSabırsızlıkla bekliyorumdoktor soyler soylemez durun hocam ben gruba haber verim sonra detayini anlatın de
Yatıyorum şuan. Bi tık kasıklarımda ağrı var. Doltorumun geldi kafam guzelken bi ton ilaç anlattı. Recetimi vermis eşime. Taze transfer yapıcakmıs bu arada dondurulmus degilÇok iyi bende haberini bekliyordum sen nasılsın
Ne zaman transfer peki bugun muYatıyorum şuan. Bi tık kasıklarımda ağrı var. Doltorumun geldi kafam guzelken bi ton ilaç anlattı. Recetimi vermis eşime. Taze transfer yapıcakmıs bu arada dondurulmus degil
Çarşamba günü. Rahim ağzı, kalınlasma vs her sey gayet iyi gözüküyor dedi. Sence 12 iyi mi? Birde kacı iyi kacı kotu o yarın belli olcakmısNe zaman transfer peki bugun mu
Yani bilmiyorum iyi bi sayı saglikli tutunabilir olsunlarda sayı onemli degilÇarşamba günü. Rahim ağzı, kalınlasma vs her sey gayet iyi gözüküyor dedi. Sence 12 iyi mi? Birde kacı iyi kacı kotu o yarın belli olcakmıs
Yani bilmiyorum iyi bi sayı saglikli tutunabilir olsunlarda sayı onemli degil
İlaclarin hangisiEvet aynen öyle. Sağlıklı olsunlarda.
Bi dünya ilac verdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?