Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bilmiyorum rahim kalınlığını doktorum bana böyle bisey demedi neden demedi kafamda soru oluştu bak ama nar gebelik icin cok faydaliymis bol bol meyve yiceksin dedi sadece bi de sebze yicekmisim tuz baharat yağ bunlari hep kesti benden opu dan sonra temizlik yapmiycaksin ağır kaldirmak yok dinlenceksin bol bol doktorun dicek sanaHahaha masallah Doktorumda dondurulmus embriyoda basarı daha yuksek demisti daha ilk gorusmelerimizde sureci anlatırken. Suanda da fikri bu yonde. Bunca zaman beklemişiz 1 ay daha bekleriz vız gelir Evet salataya da atıyorum. Direkt bi kasede yedim Rahim kalınlıgı transfer icin 10-14 arası olmalı sanırım dimi?
Aaa öyle miiii transfer değil toplamadan sonra bilmiyordum bunu. Neden peki?Yani bilmiyorum rahim kalınlığını doktorum bana böyle bisey demedi neden demedi kafamda soru oluştu bak ama nar gebelik icin cok faydaliymis bol bol meyve yiceksin dedi sadece bi de sebze yicekmisim tuz baharat yağ bunlari hep kesti benden opu dan sonra temizlik yapmiycaksin ağır kaldirmak yok dinlenceksin bol bol doktorun dicek sana
Ayy hic anlamiyom bunlar neymis dengelemk icin ilaç vericek sana zaten bana dostinex vermisti hormonlari esitlesin bazi hormonları yukseltsin diye ilacı bi gorsen minnacik her kullandigimda aman aman ne tatli şeysin sen diye kullaniyodum5 gün önce E2 33 / Progesteron 0,50 çıkmıştı. Bugün verdim tekrar
E2 2071 / Progesteron 0,91 çıkmış
Nasıl sizce kızlar ?
Yani bende bilmiyorum pek rahim icinden girdikleri için olabilir rahime bişey olur diye mi dusunduler naptilar bilemiyorumAaa öyle miiii transfer değil toplamadan sonra bilmiyordum bunu. Neden peki?
E2 yumurtalarımızla ilgiliymiş reglide 33 dü şimdi 2071 hatta E2 dusuk olursa opu yapmıyorlarmısAyy hic anlamiyom bunlar neymis dengelemk icin ilaç vericek sana zaten bana dostinex vermisti hormonlari esitlesin bazi hormonları yukseltsin diye ilacı bi gorsen minnacik her kullandigimda aman aman ne tatli şeysin sen diye kullaniyodum
hemen opu sonrası rahim dinlendirme yazıp arastırmaya baslıyorumYani bende bilmiyorum pek rahim icinden girdikleri için olabilir rahime bişey olur diye mi dusunduler naptilar bilemiyorum
Cok arastirdim da aklimda kalmadı hichemen opu sonrası rahim dinlendirme yazıp arastırmaya baslıyorum
Bana kan sonuclarimi vermediler ama cok iyi dedi doktor normal gidiyoruz demisti sadece gonal f kullandığım icin değerlerim yukseldi sadece seroloji testi sonuclari bende baktim yoktu bunlarE2 yumurtalarımızla ilgiliymiş reglide 33 dü şimdi 2071 hatta E2 dusuk olursa opu yapmıyorlarmıs
Hemogram, e2, progesteron, enfeksiyon, covid icin test istedi bizden. Ben sunlarda bi bilir kişi bulayım bir de senin dediğin su olayı arastırayım. Bu aksamında suyu cıkana kadar arastırma konusunu buldukCok arastirdim da aklimda kalmadı hic
Bana kan sonuclarimi vermediler ama cok iyi dedi doktor normal gidiyoruz demisti sadece gonal f kullandığım icin değerlerim yukseldi sadece seroloji testi sonuclari bende baktim yoktu bunlar
Mutlaka bana da yaz arastirmalariniHemogram, e2, progesteron, enfeksiyon, covid icin test istedi bizden. Ben sunlarda bi bilir kişi bulayım bir de senin dediğin su olayı arastırayım. Bu aksamında suyu cıkana kadar arastırma konusunu bulduk
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımAy hiç bilmiyorum valla. Toplamadan sonra net sayı dogru bilgidir dedi. Yumurta büyüklükleri kaç dedim. Yeteri kadar dedi. Sayılara takılmayacagız dedi. En iyi kalitede 5.gün embriyosu olmasına ragmen tutmayabiliyor dedi. Cuma görücez kısacası anyayı konyayı toplanınca
Amin cümlemiz için Bu arada sizin bilginiz var mı E2 değerim 2071 , progesteronda 0,91 çıktı iyi mi , yada olması gereken kaç?Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Bence daha cok erken benimde ilk dememe transfer olmadi daha ama doktorlari falan dinleyince 15. Gunden sonra test yaptirmamizi oneriyor 2 gun sonra daha farkli cikabilir sonuclarin 5 gun daha beklemelisin doktorun ne zaman kan testi ver dedi sizeMerhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Gebelik ihtimali olmayan bir kadının kanındaki Beta HCG değeri 0 – 10 mIU/ml arasında olacaktır. Gebelikten şüphelenen kişilerde ya da tüp bebek tedavisinde gebelik kesinleşmesi için kanda Beta HCG değerinin kesinlikle en az 5, hatta 10 mIU/ml değeri üzerinde olması gerekir.Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Aynen resmen tasıyamıyorum. Ovitrelleden sonrada bel ağrısı iyice vurmaya basladı. Değişik duygular içerisindeyimNormal bendede olmustu yumurtalarin çok büyüdü ve cogaldi o yuzden artk tasiyamiyosun bide catlatma kullandin ooo alsinlar artik diye saat sayyosundur
Sanki duseceklermis gibi demi yarin kacta giriyosun opuyaAynen resmen tasıyamıyorum. Ovitrelleden sonrada bel ağrısı iyice vurmaya basladı. Değişik duygular içerisindeyim
Aynen öyle 08:30 daSanki duseceklermis gibi demi yarin kacta giriyosun opuya